Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 001
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
само дето всички нападате силвия  мария нападате я и много я обиждате не така тя има някакво мнение и го споделя с нас а ние какво правим нападаме я и даге я обиждаме това ли е добрия тон  newsm03 newsm53 newsm03 newsm53 smile3506

# 226
charovnica, това имах предвид и аз.   bouquet
di_ni, Slawena -благодаря ви и на двете.   bouquet
Нека споделяме мнения без да се засягаме и обиждаме,защото не е приятно.А интелигентността на всички тук,момичета,си личи по начина на писане и изразяване и аз ви се възхищавам.Различни хора сме,различни мнения-и колкото повече,толкова по-добре.  Hug
Чаровница,още веднъж се обръщам към теб-предполагах,че не си ме обидила с цел.Благодаря за извинението.Нека повече не се нараняваме и обиждаме  Hug  Hug  Hug
За всички вас-   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

# 227
silvia_maria  newsm10 newsm10
Slawena newsm51 newsm51

# 228
  didakis_a -моля   bouquet

само дето всички нападате силвия  мария нападате я и много я обиждате не така тя има някакво мнение и го споделя с нас а ние какво правим нападаме я и даге я обиждаме това ли е добрия тон newsm03 newsm53 newsm03 newsm53 smile3506
Не,добрият тон е да не се опитваш да убедиш някого в нещо  и виждайки че това не става да прибягваш до обиди,лични нападки и квалификации кой как и какво е преживял.Ей  това е добрият тон за мен.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 17:13 от charovnica

# 229
Здравейте,момичета!Днес във вибокс гледах последния епизод,там е 79-ти..ние сега гледаме 112-ти,знам че нашите серии не отговарят на техните..та скоро ли ще е краят?

# 230
Пак нямате изчитане и се вихрят страстите кой е по,по,най От мен нещо за разтоварване и успокоение

Не очаквай много от огъня, който всичко изгаря.
        Не очаквай много от богатството, където всичко се  изгубва.
       Не очаквай много от деня, когато Слънцето залязва.
       Не съжалявай за това, което помниш.
       Не се спирай да преброяваш прашинките по пътя.
       Не търси доброто, което съблазнява - то не е за тебе.
      Помни: ти не си пратен в света да разрешаваш всички противоречия, а си пратен да живееш. Ако научиш това, ти ще придобиеш много, а ако не научиш това, още много има да учиш

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 19:42 от емилка

# 231
moresmile

Бихтер се прибира вкъщи посред нощ, мята се върху   Аднан и му казва:

-Скъпи, тази вечер ще те направя изключително щастлив!

Той й отговаря:

- Ти много хубаво си решила мила, но едва ли по това време на денонощието ще намериш някой да ти помогне да се изнесеш!Даже и Бехлюл изчезна...

Joy Joy Joy Joy

# 232
  Slawena,този виц към черен хумор избива  Joy

# 233

Един виц, който чух преди малко от трима мъже!

Бихтер отива на врачка:
 Вр.: - Госпожо, мъжът Ви си има любовница.
 Бих: - Мисля, че сте наредили обратно картите.

Емилка  Hug много е поучително!Благодяра ти!

# 234
real inima Wink
  bouquet

# 235
real inima , Hug
 Ние докато се туткаме видя ли какво направи нашито момче-годежА ние-яхти,коли,дънки,купони и изтървахме хубавелкото

# 236
емилка,това не го бърка да не са му вързани гащите като е сгоден

# 237
Slawena ,недей така душо! Embarassed newsm78
Той обича Бихтер,закриля Нихал,нали знаеш

# 238
Момичета, много сте сладки.
Абе туткаме се ние ама снощи с неговото “подушване“ така ми подейства, че го отнесе моя “Бех“  Laughing
Като чух вица разбирам, че и мъжете се вълнуват от героите във филма, чак го споделят, макар и с вицове.
Емилка, Славенка   Peace Hug
Мисля, че Бех няма вече гащи, ние така го раздърпахме, че те станаха на дреп  Joy Joy

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 18:47 от real inima

# 239
Sesana,между книгата и филма са малко допирните точки,но все пак в книгата събитията са доста по-логични.Там ги няма номерата между Бех и Бих,във филма сценаристите са проявили голямо въображение,няма изнудване от страна на Бешир,няма годеж,нито подготовка за сватба.Доста лаконично автора внушава,че след едногодишна връзка Бехлюл вече се отегчава от Бихтер,намира я за досадна,скучна и твърде покорна,жена без никакво достойнство.По това време Фирдефс подхвърля идеята,че така или иначе Нихал вече пораства и скоро ще трябва да се омъжи,защо пък да не я вземе Бехлюл.Това се завърта уж като шега из къщата,но самият Бехлюл, търсещ вече начин да се оттърве от Бихтер,си казва:"Защо пък шегата да не стане истина."Някак си малко бързичко /поне за мен/,се оказва привлечен и влюбен в Нихал и сам започва да я търси и проси любовта й,стигнал изведнъж до великото откритие,че във връзката си с Бихтер не е открил възвишената, пречистваща любов,защо пък да не я открие при Нихал.Намесва се обаче Бихтер,Фирдефс бие отбой,получава се гаф с една бележка на Фирдефс до Бехлюл,Нихал разбира за връзката между Бех и Бих и естествено,припада.Бешир казва истината,Бехлюл/въпреки искрените си чувства към Нихал/,ужасен,изчезва,а Бихтер се самоубива.Това е накратко в книгата.

Сценаристите на филма са осъвременили романа и са  по разтеглили БиБ връзката за повече серии.
.
За да  постигнат отхвърлянето от обществото на Бихтер/както предполагам е било
 , когато е излязъл романа/ сценаристите освен ,че  Бехлюл ще се
 "отегчава от Бихтер,намира я за досадна,скучна ,жена без никакво достойнство"
 - са добавили коварство,изнудване,деспотизъм към персонала и.........
 не са и  оставили  положително качество.
Бехлюл след като реално започва връзката  и се влюбва в  Нихал -
 дори започва да съжалява Бихтер за психичното и състояние

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 18:48 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт