Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 007
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
Амчи как ще се различава, бре!  Tired Вие не гледате ли ,че Берен и Бихтер вече са едно цяло...... ooooh!Тя и в живота сигурно краде и насилва сексуално синеоки племенници.......  Mr. Green hahaha

даже гледах по телевизията за специална процедура,на която се подлагат за да предадат на веждите си вид,който много се харесва при тях Shocked Shocked Shocked

Какво им правят на веждите с тази процедура?

На мен и двете не ми харесаха вчера...ама въпрос на вкус. Прекаляват с черното и това ретро костюмче  Sick А пък с Нихал направо се бяха подиграли с този пристегнат чаршаф. Пък и на всичкото отгоре скъсен отпред, за да се видят умопомрачителните и крака Crazy.

На мен много ми харесваше визията на Бих в началото. Свежи и секси тоалети, в приятни нежни тонове. Сега се опитват да я направят на Дракула Laughing

АбсИлютно съгласна!!!  Peace

Joy Joy hahaha hahaha Mr. Green

# 121
Поне се научи да изписваш имената им правилно.За твое сведение Туба е била в любовна връзка с колега от сериал,за Хазал има време. А кой в какви отношения  е бил,едва ли точно ти има как да знаеш. Привидната дистанция не означава това,което ти си мислиш-че отношенията им не са приятелски.Човек пази най-ревниво личните си взаимоотношения,които не желае да станат достояние на всички.

Гледах новини на клипове с показани кадри как двамата се подминават и не се поздравяват-факт
Слуховете са коментирани  по клюкарски предавания   в цяла Турция.
Били са засичани само двамата в ресторант.

Няма лошо да имат отношения двама актьори -евтино е за жената Joy ,ако мъжа се прави ,че не е имал такива JoyА Къванч отрича-факт

# 122
Амчи как ще се различава, бре!  Tired Вие не гледате ли ,че Берен и Бихтер вече са едно цяло...... ooooh!Тя и в живота сигурно краде и насилва сексуално синеоки племенници.......  Mr. Green hahaha

Със сигурност,ама първо да си намери някой стар чичо,че така напълно да се припокрият  Joy hahaha Joy

# 123
    Тя пък  Берен да е била тъпана,че са имали такива  Crazy Въобще не си наясно какво се е случило и как и това е само една твоя интерпретация,която ако обичаш не се опитвай да вменяваш.  Защото има и друга позиция-бил си с някой,не се е получило,разминали сте се,но запази уважението си към този човек-ако е така това говори също много и за него и то не в добър смисъл. Вкрайна сметка ние не знаем какво се е случило и защо се държат така,със сигурност си има причина,но те си я знаят каква е.Но от  това да се правят генерални заключения кой е евтин или нещо друго  Stop
  За мен това,което показват във филма не е само перфектна игра и преди съм го казвала. За да се получи такъв магнетизъм не е случайно.Оттам нататък какво е станало-те си знаят.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 11:35 от charovnica

# 124
Берен - изключително финно и красиво създание - поне от това, което съм гледала за нея. Има много нежен глас и няма нищо общо с дубльорския, а има и невероятен заразителен смях. Гледах я в едно интервю - много усмихната и лъчезарна. Това означава, че има и голям талант, за да играе такава роля Peace

# 125
Силвия-Мария-първо ме дразнеше, сега сериозно се притеснявам за теб-виж има и други теми, може да ти помогнат-сигурно е лечимо............  Rolling Eyes

# 126

"Ай стиа бе,аз си харесвам батковци с различен цвят на двете очи,че са по ГМО"

# 127
Sesana,между книгата и филма са малко допирните точки,но все пак в книгата събитията са доста по-логични.Там ги няма номерата между Бех и Бих,във филма сценаристите са проявили голямо въображение,няма изнудване от страна на Бешир,няма годеж,нито подготовка за сватба.Доста лаконично автора внушава,че след едногодишна връзка Бехлюл вече се отегчава от Бихтер,намира я за досадна,скучна и твърде покорна,жена без никакво достойнство.По това време Фирдефс подхвърля идеята,че така или иначе Нихал вече пораства и скоро ще трябва да се омъжи,защо пък да не я вземе Бехлюл.Това се завърта уж като шега из къщата,но самият Бехлюл, търсещ вече начин да се оттърве от Бихтер,си казва:"Защо пък шегата да не стане истина."Някак си малко бързичко /поне за мен/,се оказва привлечен и влюбен в Нихал и сам започва да я търси и проси любовта й,стигнал изведнъж до великото откритие,че във връзката си с Бихтер не е открил възвишената, пречистваща любов,защо пък да не я открие при Нихал.Намесва се обаче Бихтер,Фирдефс бие отбой,получава се гаф с една бележка на Фирдефс до Бехлюл,Нихал разбира за връзката между Бех и Бих и естествено,припада.Бешир казва истината,Бехлюл/въпреки искрените си чувства към Нихал/,ужасен,изчезва,а Бихтер се самоубива.Това е накратко в книгата.

# 128
  • Асеновград
Аз пък мисля,че silvia_maria познава лично Берен, и имат нещо взимане-даване....щом така добре я познава и като човек  Mr. Green Crazy

# 129
# 130
  Девойките са го нападнали,бързо отчет коя ,какво,къде,че да знаем после евтина ли е била или нещо друго  Mr. Green

# 131
  • Бургас
Sesana,между книгата и филма са малко допирните точки,но все пак в книгата събитията са доста по-логични.Там ги няма номерата между Бех и Бих,във филма сценаристите са проявили голямо въображение,няма изнудване от страна на Бешир,няма годеж,нито подготовка за сватба.Доста лаконично автора внушава,че след едногодишна връзка Бехлюл вече се отегчава от Бихтер,намира я за досадна,скучна и твърде покорна,жена без никакво достойнство.По това време Фирдефс подхвърля идеята,че така или иначе Нихал вече пораства и скоро ще трябва да се омъжи,защо пък да не я вземе Бехлюл.Това се завърта уж като шега из къщата,но самият Бехлюл, търсещ вече начин да се оттърве от Бихтер,си казва:"Защо пък шегата да не стане истина."Някак си малко бързичко /поне за мен/,се оказва привлечен и влюбен в Нихал и сам започва да я търси и проси любовта й,стигнал изведнъж до великото откритие,че във връзката си с Бихтер не е открил възвишената, пречистваща любов,защо пък да не я открие при Нихал.Намесва се обаче Бихтер,Фирдефс бие отбой,получава се гаф с една бележка на Фирдефс до Бехлюл,Нихал разбира за връзката между Бех и Бих и естествено,припада.Бешир казва истината,Бехлюл/въпреки искрените си чувства към Нихал/,ужасен,изчезва,а Бихтер се самоубива.Това е накратко в книгата.
Това има повече логика. Филма явно го изтърват на моменти. Все едно съм изтървала 10 епизода. Такъв беше прехода м/у последните две.
Благодаря за резюмето.   bouquet

# 132
 Девойките са го нападнали,бързо отчет коя ,какво,къде,че да знаем после евтина ли е била или нещо друго  Mr. Green

Като ги гледам-дрешките са им конфекция, следователно-евтини-следователно и те са..............  Sick
Логиката ми е желЕзна!  Crazy Crazy Crazy

Ема-мерси за резюмето   bouquet-много е интересно.Доста неща са заимствани, но и доста-не-както се вижда от филма............  Peace

# 133
charovnica   bouquet, благодаря ти много, че с твоя хубав хумор ме "светна" в нещата.

dterziiska  Hug мислех да обядвам, но първо ще погледам хубавото ни момче!

# 134
  • София
....А пък с Нихал направо се бяха подиграли с този пристегнат чаршаф. Пък и на всичкото отгоре скъсен отпред, за да се видят умопомрачителните и крака Crazy. ...
Ахахаха, много готино попадение - разсмя ме!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт