Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 45 993
  • 716
  •   1
Отговори
# 255
За пореден път Бюлент каза неща, които никой не би посмял.Каза точно това, което е.
Peace! Защо никога не чуват какво казва това дете ! От децата нищо не можеш да скриеш , те са като барометри - безпогрешно улавят емоциите , фалша и винаги са така искрени !
 А в очите на Бихтер в момента не виждам злоба , а само изгаряща , опустошаваща мъка и болка !

dterziiska ,  Heart Eyes!Благодаря ти , мила !  bouquet

Е нали не гледате пантомима?

Не чувате ли какво казва?

# 256
 Joy И какво каза - че е супер нереалистичен този годеж....

# 257
# 258
Joy И какво каза - че е супер нереалистичен този годеж....
Не му изглежда нито реалистичен, нито ги усеща заедно.Струва му се като игра.И Нихал сама го каза: "държиш се сякаш си ядосан на мен.Не се държиш сякаш сме заедно".
Такива неща колкото и да ги замазваш с някакъв вид държание, усещат се...

# 259
И Бехлюл и Бихтер са забравили дори за страстта си и мислят само за спасяване на кожите.
Колко жалки са и как ли се чувстват фенките на БиБ/ромео и жулиета/,виждайки ,
че НЯМА любов,НЯМА обич,а само СПАСЯВАНЕ  НА  2 ЗАДНИКА

# 260
# 261
И Бехлюл и Бихтер са забравили дори за страстта си и мислят само за спасяване на кожите.
Знаеш ли колко по-забавен вид добиват мненията ти, когато ги подминавам и всичко, което виждам в тях е само натряскани букви, къде подчертани, къде потъмнени и много повтарящи се  Laughing

# 262
  gospojata-отново точна както винаги,   bouquet , аз също не виждам в  нея злоба,а много мъка.Тази вечер за първи път истински съжалих Бехлюл,защото за мен на него му е най-трудно от на всички.Бюлент каза само истини,а на излизане от къщата  Бех търсеше разбиране в погледа на Бихер,която просто го срази на приема,направо го направи на нищо.Когато се върнаха си помислих,че е крайно време да спре,защото точно сега той има нужда от нея и подкрепата й и тя му я даде-закъсняла и нескопосана,но му я даде,извини му се,усети,че е минала границите.Не знам дали ще си говорят и дали тя ще го успокои,но от това има нужда той.Нихал,горката,отнесе накрая гнева на Бех,който просто е близо до точката на полудяването.

# 263
Ама уж много ви дразни silvia_maria, пък мине, се не мине пост и я репликирате... newsm78
Да взема и аз да пиша като нея, че белким ми обърнете повече внимание. hahaha hahaha hahaha

Хилми им разказа играта днес. Laughing Laughing Laughing

# 264

Знаеш ли колко по-забавен вид добиват мненията ти,  smile3501  Laughing

# 265
  • Pleven, Bulgaria
Най-големите истини винаги изричат децата.Тази серия беше една от най интересните през последните дни.Като разбра какъв  смисъл има  това което е направил Бехлюл Бихтер обърна другата страна и се извинява.Вече почвам да вярвам че Бих ще е тази която ще преследва Бех и ще го притиска е едва ли и той ще си дърпа много много но все пак тя ще инициатора.Хареса ми и реакцията на Нихал,това момиче започва да ми харесва повече.Дори и влюбена тя вижда нещата много по-реално и да реагира по подобаващ начин.Не се натрапва както преди,но се интересува от това което я засяга лично.Каза доста истини на Бехлюл.Мисля че ако я нямаше Бих,той щеше да е много щастлив с Нихал и то не по принуда и резултат от игрите на Фирдевс.Но Бех и тази вечер показа колко е наивен Хелми го предизвика и той се хвана като шаран,може да греша,но не знам Хелми да е разбрал нещо конкретно просто провери това в което се съмняваше

# 266
# 267

ВЯРНО!

# 268
А Хилми сега като хвърли тази бомба и разтърси дървото Аднаново, дали няма пак да ги сближи Бихтер и Бехлюл, да започнат да кроят планове как да се измъкнат от положението?

dterziiska Hug показала си ми мама Фифи в целия си блясък и величие, за нея купона обаче продължава! Peace

# 269
 gospojata-отново точна както винаги,   bouquet , аз също не виждам в  нея злоба,а много мъка.Тази вечер за първи път истински съжалих Бехлюл,защото за мен на него му е най-трудно от на всички.Бюлент каза само истини,а на излизане от къщата  Бех търсеше разбиране в погледа на Бихер,която просто го срази на приема,направо го направи на нищо.Когато се върнаха си помислих,че е крайно време да спре,защото точно сега той има нужда от нея и подкрепата й и тя му я даде-закъсняла и нескопосана,но му я даде,извини му се,усети,че е минала границите.Не знам дали ще си говорят и дали тя ще го успокои,но от това има нужда той.Нихал,горката,отнесе накрая гнева на Бех,който просто е близо до точката на полудяването.

Точни сте и двете както винаги!

Общи условия

Активация на акаунт