Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 029
  • 716
  •   1
Отговори
# 330
В моментите, когато остават насаме Бех и Бих живеят в техен си свят. В свят, в който те самите забравят от къде си и кои са всъщност. Това се случва само и единствено, при наличието на чувства между страните. В техния си свят те имат връзка, затова се карат, сдобряват се, държат си сметка, кой с кого, къде... и това и на двамата изобщо не им се вижда странно, както би се видяло на човек наблюдаващ ги отстрани, който е запознат със семейното и социалното им положение. В един момент се появява някой си Бешир и нахълтва с взлом в техния свят, поразтриса ги, поразбужда ги и хоп те се озовават от небето право на земята. Само, че той не ги е свалял плавно, а отведнъж. Тогава те вече проглеждат, осъзнават кои са в действителност, оглеждат и забелязват, че и други хора има покрай тях и то доста важни хора. Именно тогава реагират, както биха реагирали маса хора - паникьосват се, подплашват се (Бех), изпадат в ярост, стават агресивни /Бих/... И то точно защото някой друг се опитва да се разпорежда с живота им, вместо тях самите. Разбирам ги изцяло!
Относно нахалството и настъпателността на Бихтер, които започват и ще гледаме и по-нататък... намирам ги за нормални за жена, която постоянно получава сигнали, къде с думи, къде с действия, че ответната страна споделя нейните чувства. Аз лично почти не вярвам да няма жена, която да не усети, когато обектът на чувствата й е безразличен към нея.

# 331
 Snejka,ама защо така  hahaha,дай така   bouquet
Отдолу имаше прегръдка, за теб е. Ама добре, приемам забележката и... това е за теб. Wink

# 332
  Много благодаря- и за прегръдката и за букета ,ето и от мен за теб  Hug

# 333
   leonoel, съгласна на двеста процента  с всичко написано от теб.Вкрайна сметка в една връзка има всичко -и добри,и лоши моменти,скарвания и сдобрявания  Hug

# 334
charovnica, благодаря. Hug

Лека нощ от мен на всички! smile3524

# 335
   leonoel, съгласна на двеста процента  с всичко написано от теб.Вкрайна сметка в една връзка има всичко -и добри,и лоши моменти,скравания и сдобрявания  Hug

Вие двете-ГОЛЯМА ЛЮБОВ-по 6 пъти на ден   smile3521   АААААААААААААААА

# 336
   Снежка,моля,сладки сънища  Hug
   Това е от мен за всички-обичайте се нон -стоп,по 24 часа в денонощието Heart Eyes...

Лека нощ и от мен!

# 337
  leonoel, съгласна на двеста процента  с всичко написано от теб.Вкрайна сметка в една връзка има всичко -и добри,и лоши моменти,скравания и сдобрявания  Hug

Вие двете-ГОЛЯМА ЛЮБОВ-по 6 пъти на ден   smile3521   АААААААААААААААА

Силви,  независимо, че сме с различни виждания, на мен си ми приятна и ценя оригиналното ти чувство за хумор. В крайна сметка това е само един филм.  Hug

Лека нощ, Чар! Hug

# 338
  leonoel, съгласна на двеста процента  с всичко написано от теб.Вкрайна сметка в една връзка има всичко -и добри,и лоши моменти,скравания и сдобрявания  Hug

Вие двете-ГОЛЯМА ЛЮБОВ-по 6 пъти на ден   smile3521   АААААААААААААААА

Силви,  независимо, че сме с различни виждания, на мен си ми приятна и ценя оригиналното ти чувство за хумор. В крайна сметка това е само един филм.  Hug

Лека нощ, Чар! Hug
newsm10

# 339
Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища с малко снимки на Къванч и Берен от РД на една от сценаристките на филма !Не са се виждали от известно време и си личи много ясно в какви отношения са в живота ! Peace

leonoel ,   bouquet

# 340
Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища с малко снимки на Къванч и Берен от РД на една от сценаристките на филма !Не са се виждали от известно време и си личи много ясно в какви отношения са в живота ! Peace

Ако се съди по прическата на Къванч,снимките са от периода на около 50 еп.на филма.
Във всички случаи са имали период на добри отношения.

Къванч е направил специално изявление на пресконференция/предполагам след края на филма/ ,че няма връзка с Барен .Според мен това я е подразнило независимо  дали е вярно или не.

Ако бе малко по-интелигентна/,както е добра актриса/ трябваше да се прави на приятелка ,а не да го игнорира на парти ,като непознат  Peace

# 341
gospojata, благодаря за хубавите снимки на двамата ми любимци!

Лека нощ и на теб! Hug

# 342

Kıvanç Tatlıtuğ -                вай...,вай...,вай....,вай

http://www.youtube.com/watch?v=2_Omvsz-M_o

лека

# 343
# 344
В моментите, когато остават насаме Бех и Бих живеят в техен си свят. В свят, в който те самите забравят от къде си и кои са всъщност. Това се случва само и единствено, при наличието на чувства между страните. В техния си свят те имат връзка, затова се карат, сдобряват се, държат си сметка, кой с кого, къде... и това и на двамата изобщо не им се вижда странно, както би се видяло на човек наблюдаващ ги отстрани, който е запознат със семейното и социалното им положение. В един момент се появява някой си Бешир и нахълтва с взлом в техния свят, поразтриса ги, поразбужда ги и хоп те се озовават от небето право на земята. Само, че той не ги е свалял плавно, а отведнъж. Тогава те вече проглеждат, осъзнават кои са в действителност, оглеждат и забелязват, че и други хора има покрай тях и то доста важни хора. Именно тогава реагират, както биха реагирали маса хора - паникьосват се, подплашват се (Бех), изпадат в ярост, стават агресивни /Бих/... И то точно защото някой друг се опитва да се разпорежда с живота им, вместо тях самите. Разбирам ги изцяло!
Относно нахалството и настъпателността на Бихтер, които започват и ще гледаме и по-нататък... намирам ги за нормални за жена, която постоянно получава сигнали, къде с думи, къде с действия, че ответната страна споделя нейните чувства. Аз лично почти не вярвам да няма жена, която да не усети, когато обектът на чувствата й е безразличен към нея.
 Peaceсъгласна съм с написаното по-горе.Все още любовта между Б и Б  е изпепеляваща ,Бех не е показал любов към Н,а само обич като към член от семейството си.Предполагагам, че по-късно може нещо да се получи между Б и Н.

Общи условия

Активация на акаунт