Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 45 985
  • 716
  •   1
Отговори
# 315
 Whistling ooooh!успокоих се:)вече си мислех че съм станала Shockedразногледа:)

# 316
emely ,  Hug липсваше ми !  bouquet
Да ви поздравя с нещо , което много ми хареса !

Опрощение
Господи, не ми посочвай храма!...

Дрипава е моята душа...

Пътят ми от виното до хляба

е осеян с грях и със вина.

...
Мога само мълком да те моля,

коленичила пред твоя взор –

в дните си не следвам чужда воля,

дръзка съм и често водя спор.

Горда съм, а болките си крия,

влюбя ли се – вярна съм до смърт –

стискам зъби, сълзите си трия,

тичам лудо, често в грешен път.

Мога да обичам и прощавам,

и от чужди болки ме боли.

Не чертая много дълги планове

и... танцувам, щом навън вали.

Ей такава – доста съм чепата

зная, че не съм икона в храм.

Моля те, прости ми за вината

и ми дай сърце, защото знам,

че когато ти ме благославяш

обич ще е идният ми ден.

Зная, Господи, че ти прощаваш...

Опрости греха, изгарящ в мен
                               Йорданка Господинова

# 317

Whistling ooooh!успокоих се:)вече си мислех че съм станала Shockedразногледа:)

И аз съм така-в единия момент харесвам някой, в другия го критикувам- това е майсторството-да пресъздадеш живи и пълнокръвни човешки образи,в които има от всичко и нито крайно да ги отричаш,нито крайно да ги защитаваш  Peace
  gospojata  Hug-без думи...

# 318
gospojata HugСтрахотно ....наистина!Хубава вечер!  bouquet

# 319
gospojata, Hug

Много красиво стихотворение Simple Smile

# 320
Явно повечето от нас са така ту защитават и харесват единия тудругия но аз от няколко серии насам доста започнах да съчувствам на Бехлюл.Поведението на Бихтер започва леко да ме дразни- добре съгласна съм обича го и т. н. но в крайна сметка ако той искаше да ес нея така както тя той щеше да предприеме нещо ,а той все отлага намира хиляди причини .Чудно ми емисля си че Бихтер е толкова самонадеяна тя даже не си представя че той наистина може да се влюби в друга

# 321
Явно повечето от нас са така ту защитават и харесват единия тудругия но аз от няколко серии насам доста започнах да съчувствам на Бехлюл.Поведението на Бихтер започва леко да ме дразни- добре съгласна съм обича го и т. н. но в крайна сметка ако той искаше да ес нея така както тя той щеше да предприеме нещо ,а той все отлага намира хиляди причини .Чудно ми емисля си че Бихтер е толкова самонадеяна тя даже не си представя че той наистина може да се влюби в друга

Виж мила    smile3503НЕ Е ВАЖНО какво мисли Бехлюл

Важно е ,че БИХТЕР МУ  КАЗА :ТИ ОБИЧАШ МЕН

# 322
gospojata   bouquet

# 323
Да Бихтер доста често му го повтаря това само че започвам да се питам Бехлюл ли убеждава или себе си. Това нейното започва на моменти да ми звучи като самовнушение- често се случва при лабилните психически

# 324
# 325
Ето снощи аз го съсипах от критики,които са си основателни,но днес видях и другата страна,която може да предизвика съжаление  Peace
Ама признай, че вчера бях права, че Бихтер почти веднага е разбрала защо се случва този годеж? Whistling

# 326
Ето снощи аз го съсипах от критики,които са си основателни,но днес видях и другата страна,която може да предизвика съжаление  Peace
Ама признай, че вчера бях права, че Бихтер почти веднага е разбрала защо се случва този годеж? Whistling
 Снежка,така е,признавам ,ти първа го забеляза и усети  Hug
  emely-радвам се,че отново си сред нас  Hug
  djoleva-ако някой се държи към теб,както той към нея и после нещата се променят коренно за отрицателно време,естествено е ,че няма да го приеме и ще е самонадеяна,много по-късно тя ще усети,че наистина сериозно започва да го губи.

# 327
Ето снощи аз го съсипах от критики,които са си основателни,но днес видях и другата страна,която може да предизвика съжаление  Peace
  Снежка,така е,признавам ,ти първа го забеляза и усети  Hug
hahaha hahaha hahaha
 Hug

# 328
Да Бихтер доста често му го повтаря това само че започвам да се питам Бехлюл ли убеждава или себе си. Това нейното започва на моменти да ми звучи като самовнушение- често се случва при лабилните психически

То е ясно ,че внушава.
Единствените обаче ,които са облъчени са фенките и newsm78

# 329
  Snejka,ама защо така  hahaha,дай така   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт