Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 192
  • 716
  •   1
Отговори
# 570
....Толкова с любовта на Бехлюл към Нихал ! Такъв филм просто няма и няма да има ! ....Мъчно ми е за Нихал - никога няма да бъде обичана по този начин - никога !
Такъв филм има само в празната главица на една кукувица, скъсваща се от писане в темата. Joy
Липсваха ми разконспириращите погледи на Фирдевс. Grinning

Аз смятам,че тук всеки има правото да изказва мнение и да го приемаме.Чаровница в няколко поста по-горе го беше казала.Няма нужда от обиди и квалификации по чужд адрес. Не ми е приятно да чета това. Нека всички имаме търпение да изчитаме мненията си и да ги уважаваме.  Hug

# 571
Аз пък не бих платила такава цена не иза мъж като Бехлюл който не ме обича  виж ако чувствата са взаимни иеднакво силни -да ,но тук немога да сравнянявам силата на чувства между Б и Б. Бихтер го обича ито мнаго но той нея не чак толкова

# 572
  Невинността може да привлече невинен и чист човек,като Бешир,за един грешник като Бехлюл е само средство за измиване от греха и за спасение на душата.
  И аз мислех,че може би  Бихтер е тази,която обича повече,но след сцени като последната мнението ми се променя.Причините за поведението и на двамата са комплексни и понякога е трудно да се отсече,че това ,което правят е защото не се обичат.

# 573

Фирдевс в момента е заета да мисли предимно за себе си ! Свърши си работата, нещата привидно се развиват по нейния сценарий и реши да отдъхне ! Въпреки , че Бехлюл категорично и каза ,че играта никак не е приключила !

По техните епизоди кога е момента, когато сме поствали снимки тук как Бихтер коленичи пред Фирдевс и плаче?
Едва тогава, струва ми се, г-жа "Златотърсачка"  Mr. Green започва да си дава сметка, че нещата не са били точно такива, каквито ги е виждала.

# 574
Започвам да се съмнявам че Бехлюл обеча чак толкова много Бихтер -е има чувства желае я но чак такава силна любов -съмнявам се . Как веднъж не се пребори как веднъж не застана зад нея мисля че и с Бешир се споразумя не заради нея а повече заради себе си . Той е свикнал досега да бъде все със по разкрепостени жени  и сега за пръв път ще се сблъска сневинноста на Нихал  иможе би точно това ще го привлече в нея - незнам ще гледаме и ще видим

само за теб малко инфо  newsm10

Над 60% решиха ,че Бехлюл не е обичал Бихтер,съдейки по действията му/а не  интимни желания/
Поне още 30% ще се съгласят ,че след 64 еп. окончателно я разлюбва и само я съжалява
Тука списващите са само от останалите 10%
Нихал изобщо не я коментирам

# 575
Точна там е разликата - към Бих Бех има чувства и я обича, а към Нихал има гузна съвест  Peace

# 576
Бихтер отряза окончателно и последния човек който можеше да и помогне и посъветва с обич,Пейкер.
Какво и беше виновна Пейкер за това отношение и тези лъжи.
Когато влезе в стаята на Бех подходи към него като садист ,наблюдаващ с удоволствие как се гърчи жертвата му.
Има ли нормална жена ,която да си мисли ,че наранявайки един мъж ще получи любов?
Вдигна му адреналина ......../,както грозните жени напиват мъжете ,за да ги пожелаят / и след това му навира лицето си ........
Бех бе истински щастлив ,когато поднасяше цветята.Идеята  му за розите  бе чиста и спонтанна /за разлика от колието на Бихтер/
На самия годеж Бих приложи старата тактика сълзи и търсене на съжаление-мъжете ,направо им се късат сърцата,а Бех със състрадателното си сърце.................................мъка,мъка,мъка
Силвия- Мария, нямаш спирка ти. Кога ще видиш очевадното ? Tired Shocked Mr. Green

# 577

Фирдевс в момента е заета да мисли предимно за себе си ! Свърши си работата, нещата привидно се развиват по нейния сценарий и реши да отдъхне ! Въпреки , че Бехлюл категорично и каза ,че играта никак не е приключила !

По техните епизоди кога е момента, когато сме поствали снимки тук как Бихтер коленичи пред Фирдевс и плаче?
Едва тогава, струва ми се, г-жа "Златотърсачка"  Mr. Green започва да си дава сметка, че нещата не са били точно такива, каквито ги е виждала.
 Далеч е още,поне след около 25 български епизода  Peace Техни към 70-ти епизод.

# 578
  • Pleven, Bulgaria
Много трогателни моменти имаше в тази серия.Всеки страдаше от своята любов и по свой начин.На двамата грешници колко са им слаби ангелите.Бих колкото и да показва че е силно тя тотално се срива,но повлича след себе си и други.Толкова е заслепена от гняв и болка че дори и се нахвърли срещу собствената си сестра.Мисля си че око не бяха разкритията на бешир и хелми Бех щеше да е щастлив с Нихал а Бих да се откаже от любовта си,но опасността,която ги грози ги сплотява още повече.Може ли да ми каже някой как се казва песента когато слагаха пръстените.Много ме учуди и поведението на Бешир спрямо Джемиле.Всеки видя,че трябва да търси любовта другаде само Бих още се лута.

# 579
  Бихтер нападна сестра си,за да се защити,това е нейният маниер,но именно тази ярост озадачи още повече Пейкер.Освен това,когато Нихат й каза какво забелязва в Бихтер тя си премълча,а сега,когато и тя може да пострада поиска този сериозен разговор.Не че и преди Бих би й казала нещо,но поне можеше да й засвидетелства подкрепата й,а тя я товари с очакванията си.
  Никой никаква любов не търси другаде,а само се самозаблуждава,че и другите около себе си,това е иситината.Когато обичаш някого,дори да не си с него,чувствата не изчезват току-така  с щракване на пръсти,понякога и цял живот не стига,за да ги забравиш.

# 580
Болката на Бихтер. Много силен клип.

# 581
Ако не живееха в една къща, можеха и да бъдат щастливи след време - Бехлюл с Нихал, Бихтер с Аднан..... или с други партньори, но просто е невъзможно  в тази ситуация, защото между тях има много силни чувства.

# 582
Малеее колко "влюбен"беше Бехлюл в Нихал днеееес,особненно на годежа,а и преди това как от любов си дръпна ръката,докато "любимата "му я държеше..Въобще пращеше от любов по шевовете чак,но месжду Бехлюл и Бухтер,а не м/у Нихал и Бехлюл Naughty
Силве,май ти нещо не "виждаш"какво са написали сценаристите и поставили режисьорите Peace

# 583
Да , далеч е още този момент ! за съжаление , той е почти към края , когато "късно е либе за китка " , както обичам да казвам ! Тогава Фирдевс ще разбере какво точно е причинила на дъщеря си и на още доста хора с интригите , които забърка !

didakis_a , не разбрах защо си ме цитирала ! Предполагам , че поста ти е по повод другото изказване ! Само да ти напомня , че аз , Чаровница и още много , много момичета , вече найсе теми апелираме към толерантност и добронамереност , но напразно ! И на мен не ми е приятно да бъда квалифицирана заради това , че харесвам или не някои от героите , но това се случва непрекъснато ! Дали на нас ни е приятно да бъдем наричани "облъчени " , "ненормални " и да бъдем поставяни в някакви безумни статистики и процентни съотношения , как мислиш ?
Мисля ,че когато отправяме забележки и обвинения , трябва да бъдем справедливи и безпристрастни ! Peace

# 584
  Not Approved  Hug

Ако не живееха в една къща, можеха и да бъдат щастливи след време - Бехлюл с Нихал, Бихтер с Аднан..... или с други партньори, но просто е невъзможно  в тази ситуация, защото между тях има много силни чувства.
 Може би,това че живеят заедно не оставя да има друг развой на събитията.Бех можеше и да е щастлив с Нихал,но Бихтер с Аднан-изключено,там вече няма абсолютно нищо.
  gospojata-отново на място   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт