Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 203
  • 716
  •   1
Отговори
# 555
Само погледът на Бех показва колко много обича и желае Бих. Къде е Силвия-Мария да ме убеди в обратното?  Mr. Green А с каква празнота гледа Нихал, все едно  я няма  ooooh!

По същия начин Бехлюл не е виждал Бихтер,когато е целувал Пейкер,нали newsm78
Всяка страст си има начало и край
Края на Бихтер е 64 еп.
Началото на Них 69 еп

Сега коментирам, каквото виждам. Кой епизод е по твойте сметки?  Crazy

нямам идея  около - 57,но те дават по 1/2 епизод от турските

# 556
Краят на 58 епизод беше.

# 557

Тъжна история,при толкова много възможности,защо автора е решил така да се изгаври с две влюбени души.
За да има за какво да спорим и да си дърпаме косите по типично женски-кифленски, с много викове  Mr. Green
Иначе, извън кръга на шегата, да филмираш книга доста време след като е издадена...Крие някои спънки, както се вижда.И вероятно заради това все по-често историята започва да изглежда нереалистична.

Peace С двете ръце.
За мен е било грешка да филмират книгата,или поне да се придържаха като последователност към нея. В днешно време смятам,че семейните ценности са отстъпили на Любовта..за хубаво или за лошо.Всеки търси обич на всяка цена.
 Глупостите на Бехлюл,грешките една след друга през днешни очи изглеждат толкова смешни и нереални.

# 558
Започвам да се съмнявам че Бехлюл обеча чак толкова много Бихтер -е има чувства желае я но чак такава силна любов -съмнявам се . Как веднъж не се пребори как веднъж не застана зад нея мисля че и с Бешир се споразумя не заради нея а повече заради себе си . Той е свикнал досега да бъде все със по разкрепостени жени  и сега за пръв път ще се сблъска сневинноста на Нихал  иможе би точно това ще го привлече в нея - незнам ще гледаме и ще видим

# 559
leonoel, gospojata, charovnica  Hug
Напълно съм на вашето мнение - каквото мислех да напиша, вие го съединихте в едно!

# 560

Peace С двете ръце.
За мен е било грешка да филмират книгата,или поне да се придържаха като последователност към нея. В днешно време смятам,че семейните ценности са отстъпили на Любовта..за хубаво или за лошо.Всеки търси обич на всяка цена.
 Глупостите на Бехлюл,грешките една след друга през днешни очи изглеждат толкова смешни и нереални.

Видяхме цената-тя е много,безумно висока и не всеки би могъл,а и е редно да плати. Но понякога Любовта просто не ни оставя избор,защото тя освен хубави мигове е и много болка.
  GameOver  Hug

# 561
Аз бих я платила.Е,не бих се гръмнала,но всичко друго бих изтърпяла.

# 562
Сценаристите се опитват да правят паралел между чистата обич на Бех към Нихал и
греховната страст към Бихтер     РОЗИТЕ-КОЛИЕ/купено с парите от  върнат от друга пръстен/

Това има ли го в книгата?

# 563
  • София
....Толкова с любовта на Бехлюл към Нихал ! Такъв филм просто няма и няма да има ! ....Мъчно ми е за Нихал - никога няма да бъде обичана по този начин - никога !
Такъв филм има само в празната главица на една кукувица, скъсваща се от писане в темата. Joy
Липсваха ми разконспириращите погледи на Фирдевс. Grinning

# 564

Peace И си струва ! Hug

# 565
Благодаря на двете момичета за песента!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Супер е.....
Започвам да се съмнявам че Бехлюл обеча чак толкова много Бихтер -е има чувства желае я но чак такава силна любов -съмнявам се . Как веднъж не се пребори как веднъж не застана зад нея мисля че и с Бешир се споразумя не заради нея а повече заради себе си . Той е свикнал досега да бъде все със по разкрепостени жени  и сега за пръв път ще се сблъска сневинноста на Нихал  иможе би точно това ще го привлече в нея - незнам ще гледаме и ще видим
Бех не е мъжът,който аз искам да имам до себе си-обича ме,а не би рискувал.Страхливец,който бяга при най-малката заплаха.Ако беше МЪЖ на място,щеше да се изпави срещу проблемите и да се бори за разрешаването им.Не харесвам такива мъже.

# 566
 Всички,които са обичали като тях,са я плащали,тя е неизбежна,защото всичко ,абсолютно всичко  в този живот си има цена  Peace

# 567
Относно филмирането на книги действително е много трудно особено когато по една книга се прави сериал а не филм .Скоро четох Листопад   и много малко неща съвпадат

# 568
Hug  bouquet
Балкона,балкона ще се срути защо ли?

# 569
....Толкова с любовта на Бехлюл към Нихал ! Такъв филм просто няма и няма да има ! ....Мъчно ми е за Нихал - никога няма да бъде обичана по този начин - никога !
Такъв филм има само в празната главица на една кукувица, скъсваща се от писане в темата. Joy
Липсваха ми разконспириращите погледи на Фирдевс. Grinning
Фирдевс в момента е заета да мисли предимно за себе си ! Свърши си работата, нещата привидно се развиват по нейния сценарий и реши да отдъхне ! Въпреки , че Бехлюл категорично и каза ,че играта никак не е приключила !

Общи условия

Активация на акаунт