Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 201
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
  Нихал не иска да се задълбочава в причините защо той е с нея,защото отговорите няма да й харесат и затова прави най-лесното-бяга и си вярва в илюзиите-съзнателно

Само погледът на Бех показва колко много обича и желае Бих. Къде е Силвия-Мария да ме убеди в обратното?  Mr. Green А с каква празнота гледа Нихал, все едно  я няма ooooh!
   Peace

# 541
Чаровна  май само за теб това няма да се случи  и ти като Бихтер вярваш в това което искаш и което на теб ти изнася .Явно Бихтер до такава степен ще му дотегне на Бехлюл че  Влюбените погледи бързо ще се сменят с други

# 542
  Не знам дали забелязвате,но всеки път,когато има голям проблем Бехлюл бяга буквално-като отиде в Америка след скандала,в чифлика,тази сутрин. Розите бяха,за да се извини на Нихал и за да не провокира повече въпроси у нея,а тя е готова на всичко,дори и на малкото.

Чаровна  май само за теб това няма да се случи  и ти като Бихтер вярваш в това което искаш и което на теб ти изнася .Явно Бихтер до такава степен ще му дотегне на Бехлюл че  Влюбените погледи бързо ще се сменят с други

Аз изказвам мнение,дали ще си съгласна или не,е твоя воля,но да казваш,че така ми изнася ,ако обичаш Stop   Коментирам онова,което съм видяла и наблюдавала,защото съм гледала до край и има още много неща да се случват.Ти като искаш търси това влюбване и казвай,че го има,твоя воля,но за разлика от теб няма да кажа,че така ти изнася,а просто ще приема мнението ти.

# 543
Само погледът на Бех показва колко много обича и желае Бих. Къде е Силвия-Мария да ме убеди в обратното?  Mr. Green А с каква празнота гледа Нихал, все едно  я няма  ooooh!

Погледни малко по-нагоре, пропуснала си поста и. Mr. Green Mr. Green

# 544
Само погледът на Бех показва колко много обича и желае Бих. Къде е Силвия-Мария да ме убеди в обратното?  Mr. Green А с каква празнота гледа Нихал, все едно  я няма  ooooh!

По същия начин Бехлюл не е виждал Бихтер,когато е целувал Пейкер,нали newsm78
Всяка страст си има начало и край
Края на Бихтер е 64 еп.
Началото на Них 69 еп

# 545
 Нихал не иска да се задълбочава в причините защо той е с нея,защото отговорите няма да й харесат и затова прави най-лесното-бяга и си вярва в илюзиите-съзнателно

Само погледът на Бех показва колко много обича и желае Бих. Къде е Силвия-Мария да ме убеди в обратното?  Mr. Green А с каква празнота гледа Нихал, все едно  я няма ooooh!
   Peace

И това не го казвам, защото съм фен на Бихтер, а защото  е ОЧЕВАДНО. Малко съжалявам Нихал в щастливата й заблуда, която ще й изиграе лоша шега накрая  Peace

# 546

Има ли нормална жена ,която да си мисли ,че наранявайки един мъж ще получи любов?
Вдигна му адреналина ......../,както грозните жени напиват мъжете ,за да ги пожелаят / и след това му навира лицето си ........
Бех бе истински щастлив ,когато поднасяше цветята.Идеята  му за розите  бе чиста и спонтанна /за разлика от колието на Бихтер/

Понякога нараняваме хората, които най-много обичаме. Аз лично съм предизвиквала човека, когото най-много съм обичала на този свят, по подобен начин, от яд, от безсилие. Затова мога да разбрера Бихтер.
Тук да уточня - въобще не я оправдавам за изневярата.
За мен изневярата като акт е далеч от само физическа близост, за мен това е предателство на доверие, предателство към човека, който ти вярвя безрезрвно.

И второ - по мое мнение това с цветята си беше чиста проба "купуване на индулгенции" .

# 547
GameOver,мерси за песента с превод.Изпревари ме в търсенето. Музикалния фон на филма е страхотно подбран,въобще както всичко във филма - каст,декори,музика.

Тъжна история,при толкова много възможности,защо автора е решил така да се изгаври с две влюбени души.

# 548
  • somewhere over the rainbow
Когато гледах последните минути на този епизод, аз самата усетих физическата болка в душата на Бихтер, нейното "умиране" от невъзможността да бъде в прегръдките на любимия. Чудя се как се държеше на краката си.
Голяма мъка и болка усетих и в погледа на Бехлюл.
Тези погледи, на фона на "веселбата" наоколо, според мен изразяваха трагичност и безнадежност.

Преди много време четох сонети и любовни стихове от Джон Дън, и си бях записала едно простичка мисъл от него - цитирам по памет - "Ако не можем да живеем от любов, от нея можем да умрем..."

Peace Направо се разплаках. Sad Толкова силна сцена, много силно предадоха мъката на Бихтер.
А в началото тук обсъждахме, че не играела добре. ooooh! Горката Бихтер, а тя искаше просто да избягат ...

Бехлюл гледа с такава лобов Нихал, с каквато брат ми гледа мен. В никакъв случай страстно.

# 549

По същия начин Бехлюл не е виждал Бихтер,когато е целувал Пейкер,нали newsm78
Всяка страст си има начало и край
Края на Бихтер е 64 еп.
Началото на Них 69 еп

Сега коментирам, каквото виждам. Кой епизод е по твойте сметки?  Crazy

# 550

Аааа, тя се появи..... Grinning с поредните умозаключения.

Не знам дали някога Бехлюл ще се влюби в Нихал, но тази вечер и на 2-те Б-та им кървяха сърцата...

# 551
Нихал е влюбено, малко момиче. Всеки се стреми да бъде до/с обекта на чувствата  си, независимо при какви условия, независимо с какви средства... Лошото в нейния случай е, че там няма споделеност. Тя притежава прозорливост, усет, но липсата на опит е основната причина да се хвърли така през глава, и на всяка цена да бъде с Бех. Ако някога и се беше случвало да бъде разочарована в любовен план, изобощо нямаше да подходи така глупаво и заслепено, щеше да бъде много по-предпазлива.
Бех и Бих са страхотни, невероятна химия има между тях двамата. Изразяването на болката, която изпитват беше невероятно затрогващ момент. И независимо от целия камион с рози, който получи Нихал, аз в нито един момент не усетих те да са израз на нещо повече от гузна съвест, вследствие на скандала от предната вечер. На Бех му беше много важно с този жест да я ощастливи, за да я държи настрана, да не му досажда с въпроси, сръдни и най-важното да не тръгне да се оплаква на семейството и от него и отново един по едни всеки да тръгне да търси обяснение за поведението му. Измъкването на ръката си изпод нейната, на закуска, беше показателен жест, че цветята не са били подарени поради други причини.

# 552
Много силен епизод ! И аз плаках с тях , защото дори и без сълзи,душите им плачеха ! Невероятна игра на всички ! Толкова с любовта на Бехлюл към Нихал ! Такъв филм просто няма и няма да има ! Не камион с рози ( поне цветята да беше сменил ! ) , а планина от цветя да и поднесе - всичко е вятър и мъгла !
Две думи - И моето време ще дойде , г- жо Фирдевс ! - какво повече да кажа !
И думите на Бихтер - неговите собствени думи - толкова мъка , толкова болка , толкова много любов - споделена , но невъзможна ! Мъчно ми е за Нихал - никога няма да бъде обичана по този начин - никога !

# 553

Тъжна история,при толкова много възможности,защо автора е решил така да се изгаври с две влюбени души.
За да има за какво да спорим и да си дърпаме косите по типично женски-кифленски, с много викове  Mr. Green
Иначе, извън кръга на шегата, да филмираш книга доста време след като е издадена...Крие някои спънки, както се вижда.И вероятно заради това все по-често историята започва да изглежда нереалистична.

# 554
Нихал е влюбено, малко момиче. Всеки се стреми да бъде до/с обекта на чувствата  си, независимо при какви условия, независимо с какви средства... Лошото в нейния случай е, че там няма споделеност. Тя притежава прозорливост, усет, но липсата на опит е основната причина да се хвърли така през глава, и на всяка цена да бъде с Бех. Ако някога и се беше случвало да бъде разочарована в любовен план, изобощо нямаше да подходи така глупаво и заслепено, щеше да бъде много по-предпазлива.
Бех и Бих са страхотни, невероятна химия има между тях двамата. Изразяването на болката, която изпитват беше невероятно затрогващ момент. И независимо от целия камион с рози, който получи Нихал, аз в нито един момент не усетих те да са израз на нещо повече от гузна съвест, вследствие на скандала от предната вечер. На Бех му беше много важно с този жест да я ощастливи, за да я държи настрана, да не му досажда с въпроси, сръдни и най-важното да не тръгне да се оплаква на семейството и от него и отново един по едни всеки да тръгне да търси обяснение за поведението му. Измъкването на ръката си изпод нейната, на закуска, беше показателен жест, че цветята не са били подарени поради други причини.
 Точно в десятката  е всичко написано  Hug и съм абсолютно съгласна   bouquet
  gospojata-твоето мнение само допълни картината,всичко е много,много точно  Hug

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 21:52 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт