Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 056
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
Проектът за общо бъдеще се прави от двама,а единият липсва,как да стане.
 Бех никого не заблуждава,а се спасява  Sick
Заблуждава Нихал.

Вярно е това  Peace
  gospojata -много верен поглед върху нещата,подкрепям изцяло  Hug  Доразвила си ми мисълта   bouquet
  емилка,преди бяха в някаква връзка,сега всеки е сам за себе си,това съм имала предвид  Peace

# 61
# 62
Проектът за общо бъдеще се прави от двама,а единият липсва,как да стане.
 Бех никого не заблуждава,а се спасява  Sick

Може би ! Но аз мисля ,че освен за себе си , той мисли в този момент и за Бихтер и за обещанието , което даде на Бешир ! Лъже себе си , лъже Бешир , лъже Бихтер , лъже Нихал , Аднан и цялата им там "нещастастна фамилия "! Peace И как не видях ( гледала съм епизода без превод  Wink ) нито сега , нито по- късно някакъв плам в очите на това момче към "любимата " му Нихал ! Мноооого измъчена история , много !

Защо да лъже?
Той се сгоди и не е имал намерение да разваля годежа
Ако не се беше гръмнала Бихтер ,той щеше да се ожени.
Къде е лъжата?
Той не  каза на Нихал "Обичам те,страстно".
Пое обещание за брак ,което спази

# 63
Лъжата е в това , че нито сега , нито по- късно - разбирай любимият 69 епизод , Бехлюл обича Нихал ! И това ,че щеше да се ожени за нея е най - голямата лъжа и зло , което можеше да и причини ! За съжаление , в крайна сметка , със самоубийството си , Бихтер направи огромна "услуга " на Нихал ! Не вярвам някой да иска да прекара животът си в лъжа ! Пък дори и с всички сили и цялото си сърце да вярва в нея ! Peace

Чаровница ,  Hug!
Терзийска ,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Добре , че си ти , че да мота да си взема поредната доза Къванч преди сън ! Hug
Славенка ,  Hug!

# 64
~ Hrisi~ Hug
tina86 Hug

# 65
Лъжата е в това , че нито сега , нито по- късно - разбирай любимият 69 епизод , Бехлюл обича Нихал ! И това ,че щеше да се ожени за нея е най - голямата лъжа и зло , което можеше да и причини ! За съжаление , в крайна сметка , със самоубийството си , Бихтер направи огромна "услуга " на Нихал ! Не вярвам някой да иска да прекара животът си в лъжа ! Пък дори и с всички сили и цялото си сърце да вярва в нея ! Peace

Това ,че обича Нихал е факт
Това дали е обичал Бихтер /да не го коментираме/
Това дали ще се влюби истински в Нихал  след 69 -също
До смърта на Бихтер ,Нихал бе наистина много щастлива и се
 чувстваше обичана  и това е неуспорим факт

# 66

Всичко е  много вярно  Hug
  Желая на всички лека нощ и сладки сънища  Hug

# 67
Хехехе , тя може и да се чувствала обичана , ама дали е била Обичана , е друга тема ! Освен това , не знам защо подценяваш Нихал ? Доста често тя самата подлага на съмнение чувствата на Бехлюл към нея ! Както неведнъж съм казвала - тя може и да е невинна , но не е глупава ! Peace

# 68
Да не забравяме ,че
"Животът е това което ни се случва,докато кроим планове...."

# 69
Хехехе , тя може и да се чувствала обичана , ама дали е била Обичана , е друга тема ! Освен това , не знам защо подценяваш Нихал ? Доста често тя самата подлага на съмнение чувствата на Бехлюл към нея ! Както неведнъж съм казвала - тя може и да е невинна , но не е глупава ! Peace

Не знам ,как си стигнала до извода ,че Бехлюл не  обичаНихал  ,но
факт е ,че прави всичко за да не я загуби и тя да е щастлива и обичана
Нихал въпреки ,че обича,ако се съмнява иска доказателства.

Бихтер и казват,показват и доказват ,че вече не е обичана ,а тя  досажда и вреди.
Само ми посочи 1 доказателство за обич на Бехлюл към Бихтер/не желание/

# 70
Следя ви...

# 71
silvia_maria , това че Бех надяна пръстен на Нихал ли е критерия, че я обича.......
 Grinning Щото аз го наричам спасяване на задника! Mr. Green

# 72
Не сварвам да се записвам вече  в новите теми, толкова бързо ги изписвате  Joy

# 73
Знаех си аз какво ще стане след този епизод  Crazy
Изчетох всичко с интерес. Хубаво е да има различни гледни точки,различни мнения...Едно събитие да мине през погледа на няколко чифта очи-всеки по различен начин го приема.
Та...По темата:
За сега за обич-като на мъж към жена-при Бех и Них няма(поне не и споделена,защото Нихал обича,но Бех е доста объркан) . Бих могла да приема,че Бех сега поема вината и на двамата за греха,но коконата само раздава заповеди и държи тон на Аднан как да изхвърли като куче болен човек,който му е служил вярно цял живот.Бих само постави условие на Бех - да разреши проблема с Бешир и край. Като така обича,тя какво ще направи,за да се измъкнат и двамата невредими от ситуацията? Та тя сама го подтиква да върши всички тези неща,които сега прави.Единия път му казва да се оправя,че тя не иска да съсипва брака си ( а защо не разбира,че отдавна ТЯ го е съсипала,не разбирам),после дава нареждания ту на Аднан,ту на любовника си кой какво да прави.Смятам,че Бихтер се самозабравя понякога.
Ако обича, няма да напада Бех,тя напоследък доста често го предизвиква с поведението си и думите си.Тя самата предложи пред всички през зъби (от злоба и на инат) на Бех да замине с Нихал за Париж.Той в такъв случай няма право на никаква реакция,а само на съгласие.Ако го обичаше,нямаше да го праща с нея,нямаше да го дразни и да се заяжда пред всички.Намерила си е търпелив мъж,улегнал,затова е така.Не виждате ли погледите на недоумение на Аднан понякога,когато тя се прави на интересна и когато нервничи за нещо.Погледа на един човек издава повече,отколкото всичко останало в него.В стремежа си да нарани Бех и той да почувства болката и обидата в нея,тя се прави на интересна и говори със злоба-това и личи особенно.Злоба е,защото казва думи,от които нея самата я боли,но крие болката си,доколкото е възможно със присвити зад усмивка очи и стиснати зъби.
Макар и с такъв край за нея-колкото повече гледам,толкова повече се убеждавам,че не заради Бех,а заради себе си свършва така.Тя сама се руши психически.Разглези се доста,свикна,че двама мъже и ходят по гайдата и  в един момент е зарязана от търпеливия си съпруг,а любовникът и отказва за пореден/последен път да заминат двамата.Тя сама си причинява страданията,гледайки друга в обятията на мъжа,когото "обича". Не е оставена веднъж от Бех точно когато са решени да избягат,тя знае,че той е страхливец.Какво иска още от него? Постъпката и е глупава.Поведението ужасно.Трябва да слезе на земята.
Не ми се мисли от утре как ще подмята с повод и без повод за годежа на Нихал и Бехлюл  ooooh!  Ревността и и болката,че се разочарова всеки път от Бех са и в повече.И капризите също.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт