Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 011
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
Защо Бихтер реагира така на създалата се ситуация с Бешир?Ами хората са го казали”Гузен,негонен бяга”.Бихтер в момента е уплашена,тя е като ранено живтно,което се мята насан-натм,и в стремежа си да се освободи ,се наранява все повече и повече.А Бехлюл не трябваше ли да и каже все пак каво е решил спрямо Нихал и как е намерил разрешение на проблема,ако постъпката му може да се класифицира като такава?Просто пренесе Нихал в жертва на собствения си егоизъм.

# 211
Мариола-и аз съм забелязала отдавна лицемерието в отношенията им..........  Peace Изкуствените им усмивки, уж добрите им намерения, а като се обърнеш и-бам!-ножа в гърба и т.н...............   Tired
Нещо май взеха да ми писват турските филми-особено преиграването на помощния персонал-някой се закашлял и те вече цял филм правят-големи драми ги тресат, големи истории...........  ooooh! Много олеква филма от такива персонажи-ама сигурно искат да покажат , че едните са от сой, по-"хай" го раздават, а другите са от простолюдието..........  Whistling

# 212
Защо Бихтер реагира така на създалата се ситуация с Бешир?Ами хората са го казали”Гузен,негонен бяга”.Бихтер в момента е уплашена,тя е като ранено живтно,което се мята насан-натм,и в стремежа си да се освободи ,се наранява все повече и повече.А Бехлюл не трябваше ли да и каже все пак каво е решил спрямо Нихал и как е намерил разрешение на проблема?
 Много си права,Славена,за всичко.Бех не й каза,защото според мен знаеше как ще реагира тя,затова предпочете да я постави пред свършен факт.Още една негова грешка,защото тя със сигурност нямаше да е съгласна и за да си спести нейните обиди,нападки и кой знае още какво предпочете да действа така.Още едно доказателство,че мисли само за себе си в момента.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 16:02 от charovnica

# 213
Права си charovnica  Wink

# 214
  Славена  Hug

# 215
  • БГ
Защо Бихтер реагира така на създалата се ситуация с Бешир?Ами хората са го казали”Гузен,негонен бяга”.Бихтер в момента е уплашена,тя е като ранено животно,което се мята насам-натам,и в стремежа си да се освободи ,се наранява все повече и повече.А Бехлюл не трябваше ли да и каже все пак каво е решил спрямо Нихал и как е намерил разрешение на проблема,ако постъпката му може да се класифицира като такава?Просто пренесе Нихал в жертва на собствения си егоизъм.

Така е,но Бехлюл е не по-малко шашардисан от разкритията на Бешир.И той търси някакъв изход и типично в негов стил намери най-неподходящия - годеж с Нихал.не че това нямаше да се случи ,но може би новите обстоятелства просто го притиснаха да стената!Бех рано или късно трябваше да поиска ръката на Нихал,най-напред щеше да го притисне Аднан,после лелята Арсен-те неминуемо щяха да искат отговор от Бех за това какво ще правят двамата с Нихал.
А за Бихтер изобщо не мисля,че заслужава съжалението ми - "Когато сееш вятър,ще жънеш буря!"
Тя все чакаше Бех да вземе решението,но ако беше по-уверена в себе си отдавна да е напуснала богаташкия си рахатлък! Не може и агнето да е цяло и вълкът сит - все някой е жертва!Жалкото е,че жертвата е тя,която през целият си съзнателен живот (още от дете) се е стремяла неистово да обича и да бъде обичана.Просто избра погрешния начин и този нейн избор обуславя бъдещата й трагична съдба!

# 216
  • Бургас
Моля ви гледайте го  Hug Hug Hug Hug

http://vbox7.com/play:3db45c5d

# 217
di_ni ,така е PeaceИсках да видя и другите какво мислят по тези въпроси и общо взето мнението ми се припокрива с вашето,на теб и Чар.

# 218
charovnica-да спести си,но и тя му каза,че иска да запази брака си с Аднан Mr. Green Mr. Green и аз бих го направила,тя досега все гледаше да му покаже,че е с Аднан е последните серии Mr. Green Mr. Green
 biskit - в този филм малко е размито,но в Турция май социалния статус има огромно значение.Че не може да свикне с това нещо беше говорил и Джансел Елчин-от "Пленителката..",който и живял 30 години във Франция и сега се е върнал.

# 219
charovnica,никакво намерение нямам да се заяждам с никой.   bouquet  Културата ти личи и смятам,че ме разбираш.Аз,както и ти и всички други само коментираме,изказваме мнение,анализираме ситуациите така,както ние възприемаме живота.Така смятам.
Не насаждам мнението си на никой,казах какво мисля за снимката и за погледа на Бих,исках да чуя и вашите мнения.Интересно ми е.Всеки има мнение,това е форум и всеки казва каквото мисли.Има момичета на твоето мнение,има други на моето.Не виждам нищо лошо.Но постът ти под цитата на моя пост звучи малко.....обвинителен към мен. Flutter  Rolling Eyes
Не оспорвам таланта на актрисата.Великолепно изпълнява ролята си.Дано има много успехи.
Не смятам,че трябва да се обвиняваме и нападаме.  Hug  Наистина първите 1-2 изречения под цитата са груби към мен. Може да не е било с цел,но ме обиди.
Аз в живота не харесвам хора като Бихтер,които на всяка цена искат да постигнат своето.Болката и е ужасна,не споря.Но хората казват,че когато обичаш някой го пускаш на свобода и той ако се върне,значи обичта е истинска.
С нетърпение чакам следващите епизоди.Страхотна игра на всички актьори.  Peace   Интересно ми е да гледам продължението на триъгълника Бихтер,Бехлюл и Нихал.
Нека не се караме! Няма какво да спечелим.   bouquet

# 220
Защо Бихтер реагира така на създалата се ситуация с Бешир?Ами хората са го казали”Гузен,негонен бяга”.Бихтер в момента е уплашена,тя е като ранено животно,което се мята насам-натам,и в стремежа си да се освободи ,се наранява все повече и повече.А Бехлюл не трябваше ли да и каже все пак каво е решил спрямо Нихал и как е намерил разрешение на проблема,ако постъпката му може да се класифицира като такава?Просто пренесе Нихал в жертва на собствения си егоизъм.

Така е,но Бехлюл е не по-малко шашардисан от разкритията на Бешир.И той търси някакъв изход и типично в негов стил намери най-неподходящия - годеж с Нихал.не че това нямаше да се случи ,но може би новите обстоятелства просто го притиснаха да стената!Бех рано или късно трябваше да поиска ръката на Нихал,най-напред щеше да го притисне Аднан,после лелята Арсен-те неминуемо щяха да искат отговор от Бех за това какво ще правят двамата с Нихал.
А за Бихтер изобщо не мисля,че заслужава съжалението ми - "Когато сееш вятър,ще жънеш буря!"
Тя все чакаше Бех да вземе решението,но ако беше по-уверена в себе си отдавна да е напуснала богаташкия си рахатлък! Не може и агнето да е цяло и вълкът сит - все някой е жертва!Жалкото е,че жертвата е тя,която през целият си съзнателен живот (още от дете) се е стремяла неистово да обича и да бъде обичана.Просто избра погрешния начин и този нейн избор обуславя бъдещата й трагична съдба!

newsm10

Само да добавя,че Бихтер е наистина обичана от Фердефс,Аднан,Пейкер но и с тримата се отнася с недоверие , незачитане,коварство и в никакъв случай обич и доверие.
Тя е само вглъбена с собствения си егоизъм

# 221
didakis_a ,ще става все по интересно.Макар и малко да изпреварвам събитията Бихтер все повече ще се оплита и /изтрещява в един момент/,Нихал все по влюбена и страдаща,Бехлюл раздвоен ..с една дума ще става интересно

# 222
  • БГ
charovnica,никакво намерение нямам да се заяждам с никой.   bouquet  Културата ти личи и смятам,че ме разбираш.Аз,както и ти и всички други само коментираме,изказваме мнение,анализираме ситуациите така,както ние възприемаме живота.Така смятам.
Не насаждам мнението си на никой,казах какво мисля за снимката и за погледа на Бих,исках да чуя и вашите мнения.Интересно ми е.Всеки има мнение,това е форум и всеки казва каквото мисли.Има момичета на твоето мнение,има други на моето.Не виждам нищо лошо.Но постът ти под цитата на моя пост звучи малко.....обвинителен към мен. Flutter  Rolling Eyes
Не оспорвам таланта на актрисата.Великолепно изпълнява ролята си.Дано има много успехи.
Не смятам,че трябва да се обвиняваме и нападаме.  Hug  Наистина първите 1-2 изречения под цитата са груби към мен. Може да не е било с цел,но ме обиди.
Аз в живота не харесвам хора като Бихтер,които на всяка цена искат да постигнат своето.Болката и е ужасна,не споря.Но хората казват,че когато обичаш някой го пускаш на свобода и той ако се върне,значи обичта е истинска.
С нетърпение чакам следващите епизоди.Страхотна игра на всички актьори.  Peace   Интересно ми е да гледам продължението на триъгълника Бихтер,Бехлюл и Нихал.
Нека не се караме! Няма какво да спечелим.   bouquet

БРАВО МОМИЧЕ - от този твой пост лъха разум и добронамереност! И аз като теб писах,че не искам да има около мен в реалността хора като Бихтер и Фирдевс.
А за изпълнението на Берен - неоспоримо е - чудесна актриса,ако не изпълняваше ролята си така професионално ние просто щяхме да я оставим без коментар!

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 16:47 от di_ni

# 223
  didakis _a- извинявай ако съм те обидила или засегнала,не съм имала такова намерение   bouquet
  От снощи между нас има задочен спор и се вижда,че всеки различно интерпретира едно и също нещо. Мнението в цитирания от мен пост е доста настъпателно,затова и съм отговорила така като целта ми не е била да те обиждам.
   Аз също смятам,че сме тук ,за да коментираме,а не да се убеждаваме взаимно и всеки има свободата да си изказва мнението и се надявам да запазим добрия тон   bouquet

# 224
 moresmile

Бихтер се прибира вкъщи посред нощ, мята се върху   Аднан и му казва:

-Скъпи, тази вечер ще те направя изключително щастлив!

Той й отговаря:

- Ти много хубаво си решила мила, но едва ли по това време на денонощието ще намериш някой да ти помогне да се изнесеш!Даже и Бехлюл изчезна...

Общи условия

Активация на акаунт