Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 45 968
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Joy Joy. Гей ще му отива - ще бъде момичето във връзката Joy Пък и проявява женски черти, никога не знае какво иска, но го иска на момента
    Joy Joy Joy

# 496
  • БГ
Славенче  Hug - ако можех, за творенията ти на тази страница,бих ти поднесла всички цветя дето си сложила в подписа си за днес!
Много ме кефиш ! Ти си като светъл лъч  в тази тема!

# 497
 Embarassed Embarassed   bouquet  bouquet  bouquet

# 498
# 499
# 500
Terziiska,гледам активно ни предлагаш снимки 'зад сцената'.Да си жива и здрава  bouquet
А реклам.клипчета готови ли са вече или са на фаза монтаж? Не мога да се ориентирам от коя дата са снимките.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 16:33 от Not Approved &

# 501
Terziiska,гледам активно ни предлагаш снимки 'зад сцената'.Да си жива и здрава  bouquet
А реклам.клипчета говори ли са вече или са на фаза монтаж? Не мога да се ориентирам от коя дата са снимките.

Снимките може би са от днес или вчера Довечера рекламата тръгва по турските телевизии /това си преведох с гугъла/

# 502
# 503
 Нередното е,че един племенник предава чичо си,който му е повече от баща и една жена тръгва със сина на мъжа си,това е нередното,а не онова,което изпитват,а именно любовта. И е забранена,защото нямат право да съсипят семейството си,заради себе си.
  Никой никого не спира,но по тази логика всеки може да ходи с всеки и  това не е никаъв проблем,щом се обичат,да вървят,пък след тях и потоп  ooooh!
  Точно в това е дилемата-любов срещу морал и семейство,желание срещу дълг,едни от най-силните и висши човешки ценности влизат в битка-поне във филма.
Разбира се, че не ги спира.  Добре, след тях и потоп, а, като стоят и се чудят как да замажат положението по-добре ли е? И за какъв морал говорим тогава и какви ценности? Че то 100 пъти по-добре беше да напуснат семейството, отколкото да стоят там и да лицемерничат. Уж се отказваме всеки път, ама не можем, ще казваме, че се обичаме, ама не ни стиска. Хайде холан.

# 504
Много си права ,Снежка!Аз вече съм в очакване на тазвечершния епизод Rolling Eyes

# 505
 Нередното е,че един племенник предава чичо си,който му е повече от баща и една жена тръгва със сина на мъжа си,това е нередното,а не онова,което изпитват,а именно любовта. И е забранена,защото нямат право да съсипят семейството си,заради себе си.
  Никой никого не спира,но по тази логика всеки може да ходи с всеки и  това не е никаъв проблем,щом се обичат,да вървят,пък след тях и потоп  ooooh!
  Точно в това е дилемата-любов срещу морал и семейство,желание срещу дълг,едни от най-силните и висши човешки ценности влизат в битка-поне във филма.
Разбира се, че не ги спира.  Добре, след тях и потоп, а, като стоят и се чудят как да замажат положението по-добре ли е? И за какъв морал говорим тогава и какви ценности? Че то 100 пъти по-добре беше да напуснат семейството, отколкото да стоят там и да лицемерничат. Уж се отказваме всеки път, ама не можем, ще казваме, че се обичаме, ама не ни стиска. Хайде холан.
newsm10 newsm10 newsm51 newsm51
 че и други въвлякоха-визирам Нихал,за това най -голяма вина има Бех.

# 506
  Snejka,права си за всичко,но аз имах съвсем друго предвид и говорех като цяло,а не за филма само/приела си думите ми твърде буквално/ - че ако тази връзка Б-Б приемем,че   не е забранена,защото никой никого не спира, следва всеки да си прави каквото иска и следва пълна анархия и разпад,това съм искала да кажа,а не да стоят и да лъжат и мажат  Peace  
  Аз също не го одобрявам,още повече въвличането на Нихал в цялата история. Да,те пристъпиха морала и ценностите,но въпреки това чувството за дълг,за вина не са изчезнали,страхът от загубата на семейството също-що се отнася най-вече до Бех.  

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:48 от charovnica

# 507
Аз пък съм забелязала, че сложните ситуации карат хората да отлагат решенията си, когато обстоятелствата го позволяват. Някои от тях го правят с цел да намерят най-правилния изход, предпочитат да обмислят, преди да действат. Други разтеглят във времето, вземането на решение за промяна, защото смятат, че не е толкова наложително и чакат да си отшуми от само себе си. Трети пък нямат смелостта да действат, но и не искат да променят по никакъв начин ежедневието и на начина си на живот. Точно със съвкупността от всички гореизброени причини си обяснявам бездействието на двамата - Б и Б и изборът им постоянно да лъжат и мамят близките си. Освен това при тях има и едно много важно нещо, незнам защо така им се получава, но те винаги се разминават във вземането на решения и изпълняването им.

# 508
.винтерес на истината започвам да мисля че Бехлюл е най потърпевш от всички -да Бихтер се самоубива но тя сама реши това ,за Аднан  Нихал и другите живота макар и трудно продължава ,а Бехлюл губи всичко което е имал
Аз не мога да имам и капка съжаление към Бехлюл. Кое е всичко, което губи Бех- семейство и пари. Той не показа ли достатъчно ясно, за него колко значи семейството, като си легна с жената на баща си и като изневеряваше на годеницата си, която му беше като сестра.  ooooh! От къде на къде накрая като започнат последствията от умишлените му действия, ще го съжалявам. Да е мислил на време. Освен това до кога ще се мота с това образование и ще разчита на парите на Аднан. Голям мъж станал на 25-30 години, ще го издържат!?! ooooh! В крайна сметка Бех и след смъртта на Бих може да си намери работа и да си живее с други жени, стига съвестта му да го позволи и разбира се мързела. За последното дълбоко се съмнявам. ooooh!

# 509

Общи условия

Активация на акаунт