Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 187
  • 716
  •   1
Отговори
# 585
За успокоение на страстите ето една от оригиналните версии на песента

# 586
Бихтер отряза окончателно и последния човек който можеше да и помогне и посъветва с обич,Пейкер.
Какво и беше виновна Пейкер за това отношение и тези лъжи.
Когато влезе в стаята на Бех подходи към него като садист ,наблюдаващ с удоволствие как се гърчи жертвата му.
Има ли нормална жена ,която да си мисли ,че наранявайки един мъж ще получи любов?
Вдигна му адреналина ......../,както грозните жени напиват мъжете ,за да ги пожелаят / и след това му навира лицето си ........
Бех бе истински щастлив ,когато поднасяше цветята.Идеята  му за розите  бе чиста и спонтанна /за разлика от колието на Бихтер/
На самия годеж Бих приложи старата тактика сълзи и търсене на съжаление-мъжете ,направо им се късат сърцата,а Бех със състрадателното си сърце.................................мъка,мъка,мъка
Силвия- Мария, нямаш спирка ти. Кога ще видиш очевадното ? Tired Shocked Mr. Green

Очевидното миличка е ,ЧЕ Бихтер не желае да чуе сестра си.
Бехлюл да не те е подлъгал ?
Но какво ли разбира Пейкер? #Crazy  Някаква глупачка женена за Нихат нещастника newsm78
Той  на Бехлюл дай му да обича ,чакат на опашка и има за всички,
само дето  не се обвързва и ги разлюбва

# 587
Not Approved &  , charovnica  ,  newsm51 newsm51 newsm51

# 588
Not Approved &, страхотно клипче  Hug За мен това е един от най-силните моменти в сериала - когато Бихтер плаче на майка си в последната серия. Sad

charovnica, gospojata   bouquet  bouquet

# 589
  nikita1  Hug
  kasito   bouquet

# 590
А как се дръпна Бех, когато Нихал искаше да го целуне, под предтекст,че бил изпотен  Mr. Green

# 591
gospojata, Not Approved,charovnica, ganu6ka,@Дари@, дами благодаря ви за коментарите за филма и неговите герой  страхотни разсъждения поздравява ви!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна серия,артистите играят невероятно! Heart Eyes

# 592

От гласувалите в този форум само 42% смятат ,че Бехлюл обича Бихтер
 ,а развръзката е още далече ,нали?

Kакви чувстава изпитва Бехлюл в момента?

Обича Бихтер, но не и го показва.    - 14 (8.5%)
Обич и Бихтер,едва ли.    - 0 (0%)
Бихтер и нейната емоционална нестабилност му идват в повече.    - 31 (18.9%)
Влюбен е в Нихал.    - 2 (1.2%)
Нещо се заражда в него към Нихал,освен братската обич.    - 28 (17.1%)
Нихал му идва в повече.    - 1 (0.6%)
Обича Бихтер,закриля Нихал.    - 55 (33.5%)
И той не знае какво изпитва.    - 30 (18.3%)
Друго-споделете в темата!    - 3 (1.8%)

Общ брой гласове: 164

# 593
gospojata,нямала съм предвид поста ти,а долния.Радвам се,че си разбрала правилно  Peace
Никак не ви е приятно,спор няма.Но аз имам едно мнение  и едни фаворити,ти-други,Силвия трети,Чаровница дуги и т.н.
Пак ще цитирам по памет Чаровница-нека си изказваме мненията,а не да ги насаждаме! Интересно ми е тук,защото всеки има гледна точка и се обосновава защо е така според него.Не чета само и главно заради филма,а защото от постовете си хората разкриват макар и малка част от характера и нрава си,от разбирането и за живота и ценностната си система.    Hug
И така,пак ще апелирам за мир и отново ще ви чета   bouquet

# 594
Ех, nikita1 !  bouquet Не можеш да си представиш как ме зарадва - тези съм ги гледала на живо в Ленинград - направо са невероятни ! Благодаря ти от сърце ! Hug

kasito , IR65 ,  Hug Hug Hug

# 595
Аз пък виждам един по-скоро объркан,отколкото изгарящ от любов Бехлюл.И Бихтер съвсем съзнателно го провокира  и обърква от страх да не би да се получи нещо с Нихал

# 596
И така,пак ще апелирам за мир и отново ще ви чета   bouquet

Hug И ние апелираме , надявам се , че има кой да ни чуе ! Peace Както вече си видяла , приемам и уважавам всяко мнение , независимо дали съм съгласна с него !Радвам се на разнообразието , обичам цветовете , обичам да има дъга ! Wink Има толкова мнения , които са противоположни на моето усещане за нещата , но ги чета с удоволствие , защото са поднесени интелигетно , без да се натрапват , аргументирано и възпитано ! Та така ! Надявам се , че пребиваването в темата и споделянето на различни мнения , ще е удоволствие за всички пишещи и четящи тук ! Praynig Peace Hug

# 597
   IR65  Hug
   didakis_a- мисля,че всички разбираме за какво иде реч,дали ще се спазва или не зависи от нас  Peace

# 598
Аз пък виждам един по-скоро объркан,отколкото изгарящ от любов Бехлюл.И Бихтер съвсем съзнателно го провокира  и обърква от страх да не би да се получи нещо с Нихал

Аз пък видях, че направо въздуха трептеше от любов и мъка, че не могат да са заедно....

# 599
Ех, nikita1 !  bouquet Не можеш да си представиш как ме зарадва - тези съм ги гледала на живо в Ленинград - направо са невероятни ! Благодаря ти от сърце ! Hug

kasito , IR65 ,  Hug Hug Hug

Песента на турски е в  унисон с мислите и чувствата на героите,толкова е на място,че няма по-точна песен за този момент - ако някой я преведе от английски ,би било хубаво,а на руски си е прелест отвсякъде във всичките и варианти.
  bouquet за всички пишещи и четящи

Общи условия

Активация на акаунт