Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 188
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък виждам един по-скоро объркан,отколкото изгарящ от любов Бехлюл.И Бихтер съвсем съзнателно го провокира  и обърква от страх да не би да се получи нещо с Нихал

Аз пък видях, че направо въздуха трептеше от любов и мъка, че не могат да са заедно....
[/b]
  Toчно  Peace

# 601
Значи гледаме по различен начин и чувстваме също по раличен начин
Аз пък виждам един по-скоро объркан,отколкото изгарящ от любов Бехлюл.И Бихтер съвсем съзнателно го провокира  и обърква от страх да не би да се получи нещо с Нихал

Аз пък видях, че направо въздуха трептеше от любов и мъка, че не могат да са заедно....
[/b]
  Toчно  Peace

# 602
За разчупване на напрежението, ако искате  вижте как е изглеждал  първият филм по книгата,който  е създаден през 1975 г.

http://vbox7.com/play:04b07c9d

# 603
# 604
А как се дръпна Бех, когато Нихал искаше да го целуне, под предтекст,че бил изпотен  Mr. Green

Голяма грешка си .
Бехлюл не желае интимност с Нихал в този момент ,защото там беше Бихтер.
Според мен отказа по-скоро заради Нихал /не бива техните бъдещи интимни моменти да са показни,пред някого /.
Той се пази за нея за момента в който е готов.
Нима си мислиш ,че ще я третира ,като една  кака от баровете?

# 605
За разчупване на напрежението, ако искате  вижте как е изглеждал  първият филм по книгата,който  е създаден през 1975 г.

Това е много добро, страшна находка!Благодаря   bouquet

# 606
silvia_maria , разсмиваш ме! Joy  Пазел се Бехлюл.....и за какво се пази, да не е някоя неощипана мома от средновековието, която се пази за първата брачна нощ! Grinning Той просто изпитва ужас да го направи! Mr. Green Поне за момента.... толкова е уплашен и притиснат....няма абсолютно никакви чувства към Нихал /изключвам това, че му е скъпа като сестра и не иска да я наранява/

# 607
А как се дръпна Бех, когато Нихал искаше да го целуне, под предтекст,че бил изпотен  Mr. Green

Голяма грешка си .
Според мен отказа по-скоро заради Нихал /не бива техните бъдещи интимни моменти да са показни,пред някого /.
Силви,ти много си приличаш с Нихал! Party

# 608
За разчупване на напрежението, ако искате  вижте как е изглеждал  първият филм по книгата,който  е създаден през 1975 г.

Това е много добро, страшна находка!Благодаря   bouquet

Благодаря, това ме разсмя!  bouquet Hug

# 609
silvia_maria , разсмиваш ме! Joy  Пазел се Бехлюл.....и за какво се пази, да не е някоя неощипана мома от средновековието, която се пази за първата брачна нощ! Grinning Той просто изпитва ужас да го направи! Mr. Green Поне за момента.... толкова е уплашен и притиснат....няма абсолютно никакви чувства към Нихал /изключвам това, че му е скъпа като сестра и не иска да я наранява/

newsm10

Поне за момента.... толкова е уплашен и притиснат....няма абсолютно никакви чувства към Нихал .......и затова.изчаква момента когато ще е готов за скъпата като сестра и  да не  я наранява/

На теб  откъде ти хрумна ,че на плейбой му трябват чувства
,за да целува и прави секс Joy Joy Joy
Това е вица на вечерта
 newsm10

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 23:26 от silvia_maria

# 610

Голяма грешка си .
А да ти хрумва, че всъщност ти си в грешка?
Че кои интимни моменти с нечия девойка са били показни, освен на нас?
Пази се? Да не е девствен, че да се "пази"? Mr. Green

Ще я третира с омекотител за по-голяма мекота? newsm78
Мда, със сигурност е както ти го мислиш hahaha hahaha hahaha

# 611
Силвия-Мария, очевидно съзнанието ти е толкова замъглено от собствените ти налудничави мисли, че продължаваш да сипеш заблудите си в темата  ooooh!

# 612
Никакво изчакване не виждам в Бехлюл.Спусна се по пързалката, притискан от нарастващия брой обстоятелства.Съгласна съм, че е объркан.Но това не го дължа на факта, че не иска да нарани Нихал или че чака някакъв подходящ момент, за да е с нея!?  newsm78. За мен объркването му се дължи на това, че към момента няма чувства към нея, не е влюбен, но тя има очаквания.Той не може да ги покрие и това го кара да се чувства виновен.От друга страна тези, които знаят за връзката му с Бихтер стават все повече и това го обърква и плаши допълнително.Изобщо пък няма да говорим за това, което имат с Бихтер.Любов ли е, страст ли е, то също го кара да чувства болка, вина, угризения, да изпитва силни емоции и чувства, които се опитва да контролира, но очевидно му е трудно.
Изглежда все по-измъчен, всички го усещат, Нихал също.И в такъв момент може би е съвсем логично да му се иска да избяга(още повече, че това е запазената му марка) и от Нихал, и от Бихтер, защото обичаш, влюбен си, ама като ти се насъбере много, ще ти се да теглиш една майна на всичко за малко(с извинение за израза).

# 613
И Бехлюл и Бихтер демонстративно се целуваха съответно  с Елиф и Аднан за да се дразнят.
Бехлюл ,няма намерение да употребява Нихал по този начин......

# 614
  nikita1-утре ще преведа текста на песента,че сега съм уморена  Hug
  Само да кажа-видяхте ли кка Бих пази Бех-спря Аднан да се качи горе и да го довърши тотално,да му сложи капака дето се казва,тя го пази и така ще бъде и занапред.Като си спомни думите му от годежа с Елиф разбра с пълна сила какво  е имал предвид и с едно примирение се върна в действителността и отиде да си легне.
  А сега лека нощ на всички от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт