Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 177
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
 " Щастието се състои в това да позволим на всички случки да се случат ! " - Бари Стивънс

Дами ,  Hug пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !  bouquet

# 616
Хайде по живо,по здраво и до утре.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 07:28 от Not Approved &

# 617
Никакво изчакване не виждам в Бехлюл.Спусна се по пързалката, притискан от нарастващия брой обстоятелства.Съгласна съм, че е объркан.Но това не го дължа на факта, че не иска да нарани Нихал или че чака някакъв подходящ момент, за да е с нея!?  newsm78. За мен объркването му се дължи на това, че към момента няма чувства към нея, не е влюбен, но тя има очаквания.Той не може да ги покрие и това го кара да се чувства виновен.От друга страна тези, които знаят за връзката му с Бихтер стават все повече и това го обърква и плаши допълнително.Изобщо пък няма да говорим за това, което имат с Бихтер.Любов ли е, страст ли е, то също го кара да чувства болка, вина, угризения, да изпитва силни емоции и чувства, които се опитва да контролира, но очевидно му е трудно.
Изглежда все по-измъчен, всички го усещат, Нихал също.И в такъв момент може би е съвсем логично да му се иска да избяга(още повече, че това е запазената му марка) и от Нихал, и от Бихтер, защото обичаш, влюбен си, ама като ти се насъбере много, ще ти се да теглиш една майна на всичко за малко(с извинение за израза).

Всичко което си писала не е против на писаното от мен.
Той може да прави секс и с крокодил /в къщата го показаха/
Не му трабват чувства ,а се страхува за Нихал и за това ,че не е готов и ако  реши да избяга,да не я наранява още

# 618
gospojata,  bouquet хубава мисъл

Лека вечер на всички!

# 619

Една страница се откъсва от времето,
когато ти се откъсваш(разделяш) от мен.
Още в началото на тази любов,
се страхувах от нейния край.
Като един грях те крих,
никой не видя ни.
Когато плачеше всичко в мен, очите ми се усмихваха.
Като един грях крих всичко това.
Нито днес, нито от утре,
от очакването ми какво остана?
В него ден, снимките(спомените), които ме ревнуваха от теб, пожълтяха, (овехтяха)

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 00:06 от izi_desire

# 620
Лека вечер на всички и от мен! Hug

# 621
  • Pleven, Bulgaria
Бехлюл се дръпна както от  целувката така и на масата,защото той още не може да осъзнае какво става и дали това което се случва е уместно и дали няма да доведе до нови страдания породени от поредната грешка.Той не иска да нарани Нихал и вси още има някаква надежда всичко да спре дотук,но  влюбеният не оставя  истинската си любов. Лека нощ момичета

# 622
Момичета не можах да гледам епизода, моля Ви дайте линк.

# 623
Момичета не можах да гледам епизода, моля Ви дайте линк.

http://vbox7.com/play:9b388246

# 624
бб: Аз искам да попитам в крайна сметка Бехлю влюбва ли се в Нихал и съжалява ли за връзката си с Бихтер? И Бихтер полудява ли та се самоубива? Защо майка и напуска къщата когато тя се самоубива?

# 625
бб: Аз искам да попитам в крайна сметка Бехлю влюбва ли се в Нихал и съжалява ли за връзката си с Бихтер? И Бихтер полудява ли та се самоубива? Защо майка и напуска къщата когато тя се самоубива?

да,да,да,жени се

# 626

да,да,да,жени се

Кой се жени newsm78

# 627
Безкрайно благодаря!  bouquet

# 628

да,да,да,жени се

Кой се жени newsm78

Кандидат жениха я държи за ръка на погребението.
Не може да я зареже в нейното състояние

# 629
silvia_maria,Четин и предлага брак,даже се сгодяват в Австрия май бяха не си спомням точно,но след събитията с Бихтер ,Фирд отказва да се омъжи за него.На погребението той е в ролята на приятел.

Общи условия

Активация на акаунт