Бихте ли..?

• 15 595
  • 142
  •   1
Отговори
  • В приказките.........Пловдив
Последните месец, два се чуствам ужасно раздвоена и объркана, имам чуството, че никога не съм била по-объркана от момента.Историята ми е доста дълга, но въпросът ми е бихте ли прекратили 8-годишна връзка, заради човек, който познавате от два месеца?

# 1
Зависи.

# 2
  • София
Да. И съм го правила, оказа се най-умното решение в живота ми Wink

# 3
  • София
Няма как да разбереш от нас - или рискуваш, или не.
В никакъв случай не е правило дългата връзка да е по-удачното решение.

# 4
Два месеца е много кратък период за такова решение.

# 5
Два месеца е много кратък период за такова решение.

Не е задължително - за два месеца можеш да изживиеш страшно много ситуации,а понякога за 8(в сличая) да не можеш! от ситуациите се разбира дали да рискуваш или не! помисли!

# 6
Да. Щом е връзка, значи нямате дете, 8 г. приятно съвместно съществуване.  А той кара Сърцето ти да прескача.

# 7
Няма как да разбереш от нас - или рискуваш, или не.
В никакъв случай не е правило дългата връзка да е по-удачното решение.
Правилното решение за мен е това, което, помислено само, ми носи спокойствие и усещане за хармония, и убедеността че няма да съжалявам.  Други, външни фактори могат само да ме подтикнат да взема грешното решение.

# 8
А дали още не си под влияние на влюбени хормони и да не преценяваш трезво нещата...?
Защото може двумесечното познанство да утихне скоро, но в тези 8 години все нещо ви е държало, дано не е навикът само.

# 9
Прекратявала съм 6 години връзка, заради това, че сърцето ми прескачаше бясно по друг. От втората връзка не излезе нищо голямо, но за решението ми да прекратя първата се благодаря и до днес.

# 10
Anitsa точно тези неща ме тревожат и  мен.Но наистина нямам никакво време, за да взема решение, защото подобна ситуация няка как да продължава дълго.Не е честно спрямо никой.А вече имам чуствата, че не мога да мисля адекватно и съвсем съм зациклила.А мислите ли, че е нормално да си с човек от два месеца пък и при положение, че не сте имали особено много време заедно, да започнете да говорите за брак и деца?Не е ли прекалено кратък срок, за да започва да се мисли за такива сериозни неща?

# 11
Ариел, може би ти е трудно да живееш в две паралелни връзки, но и не се насилвай да вземеш решение, ако не си готова - дай си още мъничко време. Прибързването може да те остави с празни ръце откъм едната и откъм другата връзка.
Имах подобно увлечение и стигнах до там да се разделя след 10г. връзка, но както се правеха планове за деца и емиграция с новата ми връзка, така се оказа, че нищо подобно не се случи.
Преоткрих старата си десетгодишна любов и не съжалявам. От дистанцията на времето си давам, че е било само неуталожена страст към новата връзка въпреки гръмките планове.

# 12
Другото, което дообърква нещата е че мъжът е от друг град и за да бъдем пълноценно заедно трябва да отида при него /вариантът той да дойде при мен е отхвърлен поради финансови причини/.Направо ме стресира факта за толкова огромна промяна-да оставя тук роднини, приятели, стабилна работа.Случаят ми май се превръща в гонене на дивото. Sad

# 13
Бих  Grinning И го направих. И не съжалявам за това, напротив- щастлива съм, че имах смелостта да го направя. Смятам, че е най-правилното решение, което съм взимала.
Но... все пак, не забравяй, че всичко е индивидуално. Трябва да го усещаш...

Винаги, когато съм гледала филма, съм мислила, че тя трябва да слезе от колата.
Аз слязох  Heart Eyes

# 14
Щом питаш означава че 8 годишната ти връзка е към края си.  С него ли си защото много го обичаш, имащ изгода някаква, деца???
Как така имаш 8 годишна връзка и 2 месечна връзка?  Изневеряваш?  Защо?
Може ви въпросът ти трябва да е друг?

Общи условия

Активация на акаунт