Бихте ли..?

• 15 602
  • 142
  •   1
Отговори
# 135
разума бих дала само заради децата си.
Да използва разума си, за да се отърве от старата си връзка - това визирах, в случай че и самата Ариел не ме е разбрала.

# 136
Много полезна тема, за мен! Особено това, което е публикувала Nesiha (сърдечни благодарности!)

Ariel, аз след десетки години брак и три деца в момента слизам от колата. И съм абсолютно убедена, че нямам път назад. Много е сложно, всички са скочили срещу мен като вълци, но моят живот е тук и сега. Нямам намерение да го изживявам като марионетка в нечий друг сценарий. Твърде кратък е  Simple Smile

# 137
  • В приказките.........Пловдив
Аз продължавам да си стоя на кръстопътя и да се чудя кой път да поема.Явно съм изключително нерешителна и слабохарактерна.Чак почвам да се дразня сама на себе си, как може толкова да го мисля.Може ли да обичаш човек, който ти забранява, манипулира те не мога да разбера.Глупавото е, че осъзнавам каква катастрофа ще бъде живота ми с него, а не мога да го оставя....какво е това чудо?Усещам се, че почвам да се примирявам и да се оставям на течението, което не трябва да е така.Единственото ново в ситуацията при мен е, че Той реши че иска да дойде при мен, в моя град да живее.

# 138
  • Варна
Единственото ново в ситуацията при мен е, че Той реши че иска да дойде при мен, в моя град да живее.

Ами то това не е "единственото ново", а най-важното. Ако наистина го направи, нали осъзнаваш как Той променя целия си живот за теб и вашата връзка? Пак ли ще се колебаеш? Щом не си решила още, кажи Му да изчака, не би било отговорно към Него иначе.

# 139
  • В приказките.........Пловдив
Естествено, че докато не съм готова, няма да му позволя да дойде.Осъзнвам, каква промяна е готов да направи заради мен, но и не действам като осъзнат човек.Мислех, че това ще ме стимулира и провокира да направя крачката, но не би.

# 140
  • Варна
Не знам защо, но откакто те чета в тази тема, имам чувството, че ти знаеш какво искаш. Но нещо те спира - страх, морални някакви задръжки, всичко друго, но не и обич към "стария" партньор. Сега му е времето да сложиш край, щом имаш такива силни колебания - докато не живеете заедно, докато не говорите за семейство, докато нямате деца. Ако не сега, то кога? Това колебание, тази унилост не са в реда на нещата, никак. Ако вече бяхте семейство, делило какво ли не, щеше да е различно. Но вие би трябвало сега да започвате - с вяра, радост, любов, нетърпение, с всички сили, както се казва.

# 141
Много полезна тема, за мен! Особено това, което е публикувала Nesiha (сърдечни благодарности!)

smile3531
(писах го половин час, направо от книгата : )

Харесвам тази история - тя слезе от колата, въпреки че имаше 6 деца от любимия си мъж

# 142

smile3531
(писах го половин час, направо от книгата : )

За което пак да кажа БЛАГОДАРЯ!  Simple Smile
Иде ми да го разпечатам и да го връчвам на всеки, който ме убеждава да направя алтруистичен отказ в моята ситуация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт