Бихте ли..?

• 15 926
  • 142
  •   1
Отговори
# 120
Разбира се  Peace
Но за сегашното й решение надали има значение дали преди тя му е простила изневяра.

# 121
Anitsa, това е толкова голяма истина
Цитат
Допускам, че си свикнала да изживяваш доза тормоз и затова е трудно да скъсаш отведнъж с този начин на живот. Навикът те е стиснал здраво и се чудиш какво да правиш със свободата и спокойствието, които изживяваш с новия човек до теб.
Още на 3 стр. дамата изказа притесненията си относно характера на старата си връзка и предполагам наистина й е трудно да се противопостави на този мъж, след полученото "предупреждение", което си е жива заплаха, както й да го тълкуваме.

# 122
  • В приказките.........Пловдив
Определено има доза страх!

# 123

От какво точно?

# 124
От реакциите му, може би.

# 125
Ариел, ако те е страх да направиш крачка в посока - щастие, надали тук би събрала смелост. Има начин да живееш така както ти харесва, и той е да спреш  да се съобразяваш с другите. Ако имаш колебания, това си е съвсем нормално. Но не виждам смисъл каквито и да са реакциите на настоящия ти приятел да те спре да намериш себе си./ след като го искаш/  Успех!  bouquet
И не му мисли много, много, живота се живее, не се мисли... според мен.

# 126
От реакциите му, може би.

Той бил ли те е, удрял ли те е през тези години? От това ли те е страх точно?
Ако да - и все пак искаш да се разделите....просто се махни. А ако те е страх само от скандал и обиди - направи го по телефона...Все си мисля, че начини има. НО ти трябва да си решиш.
Аз назад казах - аз трудно се разделям и трудно вземам такива съдбовни решения, та...не бих се наела да те съветвам. Всеки си знае нещата. Тук може факти да се казват, ама чувствата...никога не са ясни  Wink

# 127
Viliko не не ме у удрял, но изпитвам някакъв страх.Така е наистина начини винаги има, но не мисля че телефона е особено подходящ.Ако бях по-решителна, сигурно отдавна нямаше да съм в тази ситуация.

# 128
Ариел, бъди решителна, действай! Не се страхувай да следваш щастието си, което по мое мнение, може да започне с прекратяване на настоящата ти връзка. Относно реакциите на сегашния ти приятел, може и да те изненада, и да не реагира по начина, който предполагаш. Имах подобна ситуация, 8 годишна връзка, влюбване в друг мъж, разделяне и смятам, че направих най-правилния избор. Дано и при теб се окаже така.

# 129
Viliko не не ме у удрял, но изпитвам някакъв страх.Така е наистина начини винаги има, но не мисля че телефона е особено подходящ.Ако бях по-решителна, сигурно отдавна нямаше да съм в тази ситуация.

Е, щом те е страх - освен отдалеч някак да го направиш - друго не се сещам. Не съм напринципа - право в устата на звяра на всяка цена, та затова  Wink Предпочитам да си спестявам определени негативни емоции.
Но говорим за край, а ти не си сигурна още.
Първо това си изясни - какво точно искаш.

# 130
Незнам дали го обичам, незнам дали всичко вече не е навик, незнам.Единствено знам, че не искам такъв живот, какъвто знам, че ме очаква с него.Защото той едва ли тепърва ще тръгва да се променя.Сърцето ми не го е отписало..но разума ми крещи, че няма да ми даде нужното спокойствие.

# 131
Затова понякога е добре да се даде път на разума.
Сърцето ти скоро ще го отпише - навикът те държи, а не е някаква емоция непреодолима .
Тръгни си - сега е моментът, не отлагай, защото иначе пак ще се върнеш в старото русло и няма да се измъкнеш скоро отново.
Имаш и стимул - дори и да си мечтаеш само как би било с новия, трябва да ти даде сили да скъсаш  със старото.
Колкото до заплахите - премести летвата на страха си, той е само в твоята глава. Направи крачката - човек, който преминава през огромни трудности точно в такива моменти открива неподозиран потенциал в себе си на нерви, смелост и търпение.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 14:24 от anitsa

# 132
Бих!
И съм го правила Simple Smile.

# 133
Боже Ариел , чета те няколко дни и всеки път настръхвам като 15 год. тинейджърка.Амми вълнувам се и ти се чудя . Щом се е стигнало дотук едва ли всичко е наред в настоящата ти връзка.Затваряй очите и послушай сърцето.Може да не е за цял живот , но си заслужава да го изживееш.Щом още нямаш деца сега е твоето време.
Някой говореше за разума.Път на разума бих дала само заради децата си.

# 134
Зарежи страха, аз бих прекратила такава връзка (заради тормоза а не заради друг). Това не са нормални отношения.
Най-доброто което можеш да направиш е да не се поддаваш на манипулациите му и заплахите, ще се убедиш в бъдеще че съм била права.

Общи условия

Активация на акаунт