Ето Цветница дойде, а Майски мами нямат търпение да гушнат своето дете!-Тема 21

• 24 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Честито бебенце на Люси!

Мойта julia_m беше уж с определено секцио-то за 28 април и термин 01.05,  ама бебенцето друго е имало предвид. На Цветница ни се роди малката Ева. Голяма красавица, ама малко мънинка, 2150г 45 см. Предвид нашите габарити обаче си е много добре. Аз се притеснявах, че като е малка ще я сложат в кувиоз, ама не е. Сега нямам търпение да си взема дамите вкъщи и да си ги гушкамммм.
И аз да се похваля, че радостта ми край няма!

# 676
А аз си помислих, че Бейби бу просто е помолила някого (може би мъжа си) да пише от нейно име, че е родила и той просто е пуснал съобщението само в априлската тема. Няма логика ако има нет да не съобщи за бебка и в нашата тема, при условие, че тя е от активните.

В крайна сметка най-важното е, че родените вече бебчетата са живи и здравички  Heart Eyes

# 677
Честит син на Луси и бързо възстановяване! Hug

# 678
  • София

Изобщо не мга да си представя да пиша тук с месеци и накрая ни лук яла, ни лук мирисала, да се изнижа и да ви оставя в неведение... Абсолютно неучтиво спрямо останалите е..

newsm10 точно така

Колкото до крещящата мома онзи ден, аз нали съм любопитка, та надникнах в юнките и видях, че е спретнала някакво скандалче, което незнайно защо е искала да сподели и при нас  Crazy

Да и аз  погледнах от къде е и коя е  Mr. Green има и още една дето ни писа веднъж и изчезна с подобна история , но е от априлките  Mr. Green .

П.П.: martony да ти е жива и здрава малката Ева и бързо възстановяване на мама  julia_m  Hug

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 21:54 от nellyli

# 679
Мартони честита госпожица жива и здрава да бъде и бързо, бързо да наддава килограмчета!   bouquet
а мама бързо да се възстановява!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 680
Честито на мама Луси и мама ДжулиаМ! Живи и здрави, много радост и късмет!

# 681
Бубе, много сладко това инфо за бременността.  Laughing На мен ми стана едно мило и мъчно за това, дето бебетата плачели в корема. Това не го бях чувала. Милинките!
А на мен все ми се реве? Какво ли значи?

ЧЕСТИТО ЮНАЧЕ НА ЛУСИ!!! Луси, да ти е жив и здрав и голям мъж - радост на мама да бъде!!! На теб бързо възстановяване!
Важно е утре да се раздвижиш - после става по-поносимо!  Crazy

julia_m, честита хубавица!!! Да бъде щастлива и късметлива!!!

# 682
Честито бебче на Люси! Жив и здрав да е малкия Венцислав   bouquet
А защо две седмици по-рано са и определили секциото?

Тук в БГ обикновено практиката е за 10-тина дена преди термин.Не,че е задължително ,но определено се застраховат по този начин,за да не би да тръгне бебето по-рано и да стане по-сложна вече работата.

А Луси води големи преговори с нашия док/при един сме/ и си извоюва точно тази дата 16-дена преди термин.Много държеше конкретно на тази дата.Иначе в една друга болница и отказаха за толкова ранно секцио,но нашият е пич и си прецени,че бебето е абсолютно готово и се оказа прав наистина  Peace

# 683
Алооо, СпасиДиди, аз съм Хоуп , не Буба  Mr. Green Mr. Green Ама то от бременни какво да очакваш  hahaha Hug

На теб ти се реве, на мен ми се яде - няма угодия. Току що опустоших половин козунак и полвин буркан мармалад от шипки! Сега настава време за пръхтене  Tired

Да е жива и здрава мъничката принцеса на JuliaM Hug

# 684

Да и аз щях да пиша, че Хоупчето го е пуснала това инфо, не аз, ама Хоупова е бърза и веднага оправи недоразумението  Mr. Green

Знаам аз, че плачат в корема, без глас...

# 685
Момичета, аз днес напазарувах нещата за болницата от аптеки Ремедиум -
превръзки,
сапун на Бочко със смрадлика /мерси Гери, че от теб разбрах за него  Wink/,
интимни кърпички,
влажни кърпи за гърдите /Боже, дано този път да успея! Толкова много искам да го кърмя!!!  Crazy/,
малка паста и четка,
конец за зъби,
памук,
спирт за пъпчето.
Вижда ли ви се нещо да съм изпуснала?  newsm78

Момичета, да ви питам, след клизмата в болницата с какво се измивате? С някакъв сапун ли? Дали няма да изсуши кожата? А аз се сдобих и с хемороиди. Тъкмо на време,а?  Mr. Green

# 686
  • Сливен
Честито на Julia m... Да е здрава и усмихната и много послушна малката Ева Simple Smile
Е МАЙчета днес определено деня беше изпълнен с много хубави новини... Дано и утрешния е така...
Моята бебка днес наистина си направи невероятна тренировка в корема ми... сякаш вече и е много тясно, но ще трябва да почака още малко Wink раничко е да излиза Simple Smile
Пожелавам на всички, които утре им предстои да раждат всичко да мине нормално и леко Simple Smile стискам ви палци...
Лека вечер от мен и сладки сънища Simple Smile

# 687
Оф, Хоупче, извинявай!  Hug Ама на мен колко ми е акъла!!! То, кВо да ми се сърди човек? ТолкО си мога!

А представяте ли си ги как плачат???  Confused

Ама, къде ги набара теЗ козунаци?!?  Shocked Че и мармалад от шипки? тц тц
То ние тук деТ сме при мармалада ги нямаме, а ти там от къде ги изнамери?  Wink

Бубе, като съм те споменала, все да те питам - там при вас, как се гледа на VBAC? И какво мислиш за нормално раждане след 2 секцио? Досадна съм, ама много ми е болна темата. Ако искаш на лични. Както прецениш.  Hug

# 688
СпасДиди, радвам се за сапунчето  Wink, аз съм си приготвила да взема и интимен гел (предписа ми го гинеколога флоражин, или нещо такова беше), пише че подходящ повреме на менструален цикъл и за след раждане... мисля с него да се мия! Даже се чудя сапунчето дали ще го ползвам като имам инт. гел? Ама за всеки случай го взимам..
Аа замислих се за спирт и памук за пъпчето  newsm78, не са ми казвали дали трябва да нося такива неща...

ааа аз цяла седмица на козунаци карам само с кисело мляко, че от тея мармалади много киселини имам...  утре сутрин пак съм на козунак с кисело мляко Simple SmileSimple SmileSimple Smile smile3508

Ей, тази тема направо я изядохме...

# 689
Ама, къде ги набара теЗ козунаци?!?  Shocked Че и мармалад от шипки? тц тц
То ние тук деТ сме при мармалада ги нямаме, а ти там от къде ги изнамери?  Wink
Тук има няколко български магазина - Слава Богу!  Praynig Иначе щях да си карам бременността в България, със сигурност!!!!  
Аз като бях на три де-то да го шпионирам дребничкия и като го видях как се прозява, как се плези - ми направооооооооо , не знам има ли нещо по-сладко и прекрасно.... Heart Eyes
Искам само да кажа за секциото, че  по мои впечатления, тук не гледат на него като нещо ужасно, което да се избягва и всъщност изобщо няма драма около вида на раждането.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт