Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 000
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
donsita, невероятен гоблен !   bouquet много е красив !

# 31
Pepen, благодаря ти много. Скоро ще се обърна за помощ към теб. Надявам се скоро да покажа какво съм сътворила най-сетне и аз.  bouquet

# 32
  • София и там където не се пуши
http://media.snimka.bg/8405/023065225.jpg?r=1

Да си покажа моето етапче.

# 33
Браво момичета,страхотни неща сте показали.

# 34
И аз да се запиша и да покажа великденските си творения -вече подарени.
, ,                                                                  Весели празници на всички!

# 35
злизам да ви похваля, много красоти видях и да кажа че съм много зле с гоблена- зарязах го покрай детето, готвене и обикаляне  ooooh! обещах го на мъжа но май няма да стане скоро  Cry

# 36
Много красоти сте показали, браво! smile3501
Като съм в застой сега поне да ви се радвам Heart Eyes smile3525

# 37
  • София
Само да се запиша.
Сисак мерси за темата   bouquet
Момичета страшни красоти видях аз,обаче нямам време за шиене сега,след две седмици ще съм готова и пак ще си боцками ще покажа етапче.

# 38
  • София
И аз съм от отбора на нямащите време  Sad, затова голо записче
Сисак, благодаря за новата темичка и поздравление за поредното прекрасно оформление   bouquet
Здравче, доста красиво стават тези цветя, много ще се радвам, ако ти хареса крайният резултат  Simple Smile
Дуданка, чудни са! Това възглавничка ли ще бъде? Страхотна е!   bouquet
Бяло цвете, страшно готино патенце   bouquet
Goody, за твоята продуктивност просто нямам думи  Hug
Марго, много нежно се е получило!   bouquet
mimo7, Dorothy, вашите красоти стават като снимки, страшно харесвам такива гоблени   bouquet
Донсита,чуден е! За мен лично този гоблен е един от най-красивите, които съм виждала, нямам търпение да го покажеш завършен  Hug
sayoonara, Пепен, добре сте се подготвили за празника   bouquet

# 39
  • София
Благодаря ви Simple Smile  bouquet
и аз много си го харесвам това момиченце
Сега започнах момиче със слънчогледи по картина на Майстора. И много се чудих, но започнах с три нишки да шия. не съм шила с три до сега (само с по две нишки). моля ви, кажете ми има ли някакви тънкости, трикове, нещо , за което да внимавам?  Thinking
ето и снимка от списанието

http://freespoken.snimka.bg/tapestries/gobelin.573036

Хе хе аз с "леко" закъснение:)))
Относно трите нишки няма кой знае какво по-специално, за да стои равно трябва да не са ти усукани конците. Аз когато съм шила с по 5-6 нишки много ми помага кърпичка с омекотител. Преди да започнеш да шиеш прекарваш конеца през кърпичка, която е била намокрена с омекотител (не я мокря всеки път - прекарвам през суха кърпичка).

Днес ходих до изложбата на Аксиома "Цветя в ръцете ни" - Имаше изложба на ушити гоблени на Ланарте, Риолис и две възглавнички на Орхидея. Хубаво е подредено, приятно, единствено аз очаквах да видя малко повече гоблени.

# 40
Здравейте,момичета поздрави за красотите,аз завършвам съединението на водата и земята благодаря на сисак,най вече че ми изпрати схемите,сега търся нещо голямо-възможно по голям от веселите музиканти-помагайте моля ви

# 41
да се запиша само

# 42
  • Враца
ЕЕх да можеше и аз так да се похваля...  Sad нещо не ми остава напоследък време... Идват празници ,но пък не се шиело...момичета, кажете от сряда натам в кои дни може въобще да се шие...или май не може?  newsm78

# 43
  • София и там където не се пуши
margi_vr които ти е кеф, на тях си ший. Празниците са измислени за да почиваме, ами то си е удоволствие гоблена

# 44
  • София
Здравче, Лилия, честит имен ден! Да ви е живо и здраво името!   bouquet

Честито на всички празнуващи днес! Здраве, любов, щастие и късмет!     bouquet

Не знам кой още празнува днес, много е объркващо с тези никове Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 01:28 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт