Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 002
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
  • Plovdiv
Леле, какви красоти  Shocked, а аз се мотам с едни минита, снимки--- не знам си кога ще сваря да пусна Embarassed
 Имам молба Praynig сестра  ми иска схема на гоблен с къща, към къщата да има пътека и отзад планински върхове, някоя от вас ако има нещо подходящо, моля да го сподели!    bouquet
Успешен ден на всички!!!  bouquet

# 16
Тази къща мога да предложа:

Тя определена къща ли иска или каквато и да е с пътека и планини отзад?

# 17
  • София
записче и от мен  bouquet

# 18
  • Варна
Sissak благодаря за новата тема   bouquet
Здравче гладиолите стават много хубави!
Дуданка много и все красиви неща си показала. Арабката рамкирана е супер.
Бяло цвете тези патета са много сладки, и аз съм им хвърлила око, но кога ще им дойде реда не знам.
И да покажа и аз нещо завършено:

# 19
  • Plovdiv
Sissak   bouquet  можеш да я изпратиш тази на tanita_v@abv.bg

Тя казва, че си представя гоблен, на който има къща, до нея води пътека, отзад има върхове на планини и слънце и излъчва живот, начинаеща е в гобленарството и още не знае всички фирми за гоблени.  Hug
Някой ако има нещо подобно,да ми го изпрати  Praynig!

# 20
  • Плевен
Здравче,Дуданка,Бяло цвете,Goody ,Марго - поздравления момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquetВсичко което сте показали е върха на красотата!И изпълнение и оформление! newsm10 smile3501 smile3525
Вдъхновена от един гоблен с лалета си набрах цветя от моята градинка и ви поздравявам всички с тях с предстоящия празник Цветница ! Hug

Ха познайте кой е моят и кой е гоблена  Wink Mr. Green!?

tanita14 - защо не се поровиш ето тука и сама си избери  PeaceДруго си е да покажеш картинка  Rolling Eyes

http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=12741&pg=1

И аз да си покажа последната творба  Grinning

Днес започнах едно тишлайферче за Великден, но едва ли ще го завърша Mr. Green до тогава  newsm78Малко късно се сетих,вдъхновена от тишлайфера на Сайонара  Hug!За днес съм ушила две крачета на едното пате  ,но деня едва започва:D!

# 21
И АЗ ДА ПОЖЕЛАЯ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ЦВЕТНИЦА! ЖИВИ ЗДРАВИ! Картичката за всички вас и специално за ПЕПЕН!

# 22
Запис,че нямам с нищо да се похваля. Blush

# 23
sissak , поздравления за хубавата нова темичка  bouquet .

Показали сте отново големи красоти. Аз нямам с какво да се похваля, затова само се записвам.

# 24
  • София
Здравка79 много са нежни и красиви гладиолите, скорошно завършване  Hug
Дуданка идеално се е получило с тези два цвята на паспатуто  Peace И другите неща са красиви, но възглавничката със зелено ми е фаворит  Heart Eyes
Бяло Цвете това пате  и аз съм го харесала, но чакам собствена баня с врата hahaha Прекрасен подарък  Peace
Goody много стилно часовниче  Heart Eyes
Марго на Ланарте ли беше този дизайн? Прекрасен, с дъх на море ..... дано да го видим лятото   grinning039
Нямам нищо за показване, отново съм на нивата с "Жътварки"-те, но няма да показвам поредния етап, че ставам за смях вече  Blush
freespoken от кое списание е "Момичето със слънчогледите"?

# 25
Страхотно начало на новата темичка . Браво момичета   bouquet Срам не срам , от мен за сега  гол запис  Embarassed

# 26
И мен ме е срам  Embarassed ама само запис, че нещо котките не ми вървят Sad

# 27
  • sf
Пльос да си пазя ред, сега ще снимам и ще покажа етап, който е почти финален. Малко море и контура ми остават.

# 28
Реpen, от къде мога да си купя или да видя схеми на красотите от Svarta Faret Praynig

# 29
  • Плевен
Реpen, от къде мога да си купя или да видя схеми на красотите от Svarta Faret Praynig

Това ме интересуваше и мене преди ,но цените им са доста солени за нас SadПроучила съм въпроса на 100%! Embarassed
За купуване само от Швеция или ако имаш някой който да ти купи от там! Thinking

За схеми тук

http://www.goblenite.org/showthread.php?p=410360&posted=1#post410360

ако има линк дърпаш , ако не показваш и ти пращам или аз или другото момиче което е поместило картинките!Тя е дала и линк към девичника ,може и от там ,стига да имаш регистрация! PeaceУспех и показвай!Много са красиви ,но и приятни за шиене!Сега съм на вълна Великден ,но после ще премина на коледни  Mr. Green!

Ето ти и линк към сайта им

http://www.margaretha.se/butik/default.asp?

Общи условия

Активация на акаунт