Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 132
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен
geri681 -   bouquetСладурчета!!!
 BlushЗавърших си рождественското ангелче.Не е гоблен ,но е "Бродирана красота" и то не съвсем лесна за изпълнение.Сега се уча  Whistling.Макар и раничко готово е да излети към някой  Wink

# 571
  • Варна
pepen   Страхотно е това ангелче,

# 572
Pepen, влюбих се в твоите Десет снежковци. Може ли да ми дадеш схемата. Благодаря ти. Wink

# 573
  • Плевен
Pepen, влюбих се в твоите Десет снежковци. Може ли да ми дадеш схемата. Благодаря ти. Wink

Тогава я поместих в тази тема .Ших възглавничката по нея ,като разпечатах схемата на отделни снежковци.Цветовете си ги нагаждах  не според ключа , а на око.Все едно им плета шапчици.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439666.msg13000771#msg13000771

След време попаднах на графична схема ,помествам ти и нея.Избери си и ший,Шие се приятно , а до НГ имаш време!Оформлението е по желание . Peace

tutune - Благодаря!  bouquet

# 574
geri681 -   bouquetСладурчета!!!
 BlushЗавърших си рождественското ангелче.Не е гоблен ,но е "Бродирана красота" и то не съвсем лесна за изпълнение.Сега се уча  Whistling.Макар и раничко готово е да излети към някой  Wink

Какви конци ползваш? Видях едни кълбенца... коприна ли е?

# 575
  • София
Аз искам да ушия едни маргаритки, но на схемата, която имам, липсват няколко реда и не пише как да се шие - с кръстчета или гобленов бод. Гобленът е ето този:
http://expobulgaria.com/organization_product.php?o_id=2399&id=5059
Предполагам, че е на "Милена стил" и може с кръстчета. Надявам се, че някой може да помогне. Praynig

Като гледам картинката си е точно на кръстчета!  Wink
Е да, то това и аз го видях. Явно не си зададох правилно въпроса. Моля ви, трябва ми пълната схема, защото аз разпечатих една, но не е хубаво сканирана и липсват редове. Някой дали я има тази схема? Ще съм много благодарна, ако някое момиче ми помогне, или поне да ми каже къде да я търся Praynig

# 576
Pepen, БЛАГОДАРЯ ТИ   bouquet

# 577
Стани , заповядай

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425080.500

Готин аватар Grinning  любима група...

# 578
  • София
ina. , много благодаря  bouquet,  тази е същата, която имам и аз,  от тук съм я взела. Губи се по един ред от схемите, но нищо, в краен случай ще карам на око, но ще ги ушия тези маргаритки.
А аватара и аз си го харесвам Grinning

# 579
Не се губи според мен ред, там където е числото 50 , се застъпва с долната схема пак на 50 ,залепваш я отгоре и готово...

# 580
Здравейте, момичета! Не пиша кой знае колко често, но искам да ви поздравява за страхотните красоти, които творите! Завиждам благородно за всичката тази кретивна енергия, която ви помага да шиете толкова много и прекрасни неща:)
Имам една голяма молба към вас! Преди доста теми видях гобленче, което много искам да ушия - три малки ангелчета, визуално помня бяло и златисто... Съжалявам, че не помня име или кой го е шил, връщах назад темичките, но така и не успях да го изнамеря... Много ще се радвам, ако някой помогне!
Успех и приятно шиене на всички!

# 581
  • Враца
Аз си свалих три малки ангелчета били за зачеване..това ли имаш впредвид?

# 582
Да, мисля, че за тях става въпрос:) Ще ти пиша на лични, да не оспамвам още. Благодаря!

# 583
Здравейте, момичета!

Много бързам да се похваля и с втората зодийка на Ланарте. Вече комплекта ми е готов, остава само да ги изпера и рамкирам... Simple Smile

Толкова съм доволна! Simple Smile

dramatea може ли и на мен да изпратите тези ангелчета, моля? Адресът ми е petitobg@abv.bg. Благодаря ти предварително!   bouquet

pepen отново нямам думи, какви красоти!!! Ти си невероятна!   bouquet Свалих си и снежковците, макар че едва ли някога ще успея да спретна възглавничка...  Embarassed

geri681 големи сладурковци! Браво!!! Simple Smile

# 584
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
Скоро не бях влизала, защото подготвям едно тържество и почти нямам време, но като мине дано успея и аз да се похваля с нещо. Вие сте сътворили чудеса.
 pepen, твоето ангелче ме разби. Не знам как се прави това ,но е страхотно.

Лек и ползотворен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт