Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 126
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Честит 24- ти май!!!   bouquet

# 586
Здравейте, момичета!
Темата е страхотна! Надявам се, че приемате нови членове Simple Smile Всички ръкоделия са уникални! Поздравления  Hug
Наскоро попаднах на една снимка на Thomas Kinkade - The Rose Garden, за която казваха , че има гоблен, но никъде не можах да открия нищо. Разгледах всевъзможни каталози на различни фирми, форуми и нищо. Ще може ли някоя от вас , ако знае нещо, да сподели или за други негови картини, "превърнати" в гоблени?

Hug

# 587
Ако аз не пиша, това още не означава че нищо не правя
Хоп - моят резултат

# 588
  • София и там където не се пуши
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ  Hug

Вишенка, работиш с голяма скорост.

mucarelka.kr добре дошла - не мога да се сетя къде може да си намериш твоите желани гоблени.

Аз завърших гоблена, като изсъхне, ще го снимам.

# 589
  • Плевен
Здравейте, момичета!
Темата е страхотна! Надявам се, че приемате нови членове Simple Smile Всички ръкоделия са уникални! Поздравления  Hug
Наскоро попаднах на една снимка на Thomas Kinkade - The Rose Garden, за която казваха , че има гоблен, но никъде не можах да открия нищо. Разгледах всевъзможни каталози на различни фирми, форуми и нищо. Ще може ли някоя от вас , ако знае нещо, да сподели или за други негови картини, "превърнати" в гоблени?

Hug

Добре дошла при нас   bouquet!

Написах на Чичко Гугъл това което търсиш и ето какво ми отговори .Има и други отговори , ако те интересува напиши му и си харесай това което търсиш.За съжаление не знам английски за да ти дам подробности за гоблена!Дано ти се справяш с него!

http://www.artbythomaskinkade.com/roseGardenView.html

Адрес към фирма КОУТС предлагаща дизайни на Thomas Kinkade

http://www.maiaembroidery.com/thomaskinkade.html#

Мене ме чака"Рождественската зима" от този дизайнер  WhistlingСнабдих се с нея от тази фирма ,но схема в нета може да се открие !

Адрес с много картини на дизайнера

http://gallery.ru/search/?what=albums&search=Thomas+Kinkade

Схеми се намират ,но тази която ти харесва за сега не съм открила  ThinkingНякой друг който му е фен и събира такива ,може и да ти помогне!

vishenka - Браво мила ,Ти си фурия!създаваш красота след красота!  bouquetА тези са ми едни от любимите , а в изпълнение с мъниста е направо  върха  Peace!

petitobg - Благодаря!Поздравления за чудесното изпълнение на зодиите  bouquetДа ги покажеш и като ги оформиш! Hug

mucarelka.kr  - Редактирам се ,за да ти дам отчет.Пуснах гоблена в търси се в галерито.Отговориха ми да  не  търся схемата му  защото е прогон-с много единични бодове и трудна за изпълнение!Нямам идея ако си купиш готова комплектовка ?

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 00:27 от pepen

# 590
Добър вечер на всички! Simple Smile

pepen благодаря за милите думи. В най-скоро време се надявам да ги оформя и да ги покажа.

mucarelka.kr както и pepen те е насочила, тези гоблени са на фирма "Майа". Не съм поръчвала от тях, но доколкото знам гоблените им са прекрасни... Посъбрала съм техни схеми, но точно тази я нямам за съжаление... Sad

vishenka много хубави неща! Simple Smile

# 591
  • София и там където не се пуши
http://media.snimka.bg/8674/023603449.jpg?r=0 - ето още неизсъхнало.

# 592

Много е хубав, момичето в бяло... момчето в синьо... едни от най-красивите Вилерови гоблени!  bouquet

# 593

Много е хубав! Да го покажеш и в рамка.

# 594
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Както личи съм бясна!
Започнах Сън и върви добре, но при конвертирането на цветовете от ДМС в Ариадна 3072 ми излиза като 1631 / което си е синьо - дори и светло си е синьо/.  Абе, шия си аз и нещо не ми идва тоз мъж със синя кожа, било то и светла. А като се поразрових го намерих конеца да се замени с 1810/660/ което си е свееетло сиво. Ужас! Та сега от снощи разшивам вече половин чиле от светлосиньото и като отида до Плевен ще си купувам нови чилета / 8 бр/ светло сиво. Толкова да му имам мерака на този гоблен и така да се прекарам, но отчитам, че вината си е изцяло моя. Дет се вика - да се .... в тъпата глава Sick
Въпреки всичко (което е поправимо)
Добре дошли на новите попълнения!
Дороти, момичето е много красиво!
Вишенка, моля те  - Стига с тези мъниста! Много са заразителни! Аз продължавам да се чудя дали да не си взема още някой от теб с мъниста, дори се ориентирам към икона . и то при положение, че аз не си падам по религиозните мотиви. newsm78 Но покрай този ремонт в къщи вече се свършиха парите, от днес съм работа и започвам да събирам парички за новите гоблени.
Дороти, много е хубаво това момиче!
А за красотите на Пепен нямам думи. Ангела много ми хареса ! Имаше една песен - като се захванеш с нещо "не може да се запреш", но пък става страхотно. Продължавай да ни радваш с нови красоти.  bouquet

# 595
Няма спиране))))
Ще покажа малкият етап - с светкавица и без

# 596
Момичета ,да споделя с вас радостта си!Днес получих тези по пощата-поръчах ги от 123 stitch.com-перфектни са!Специални благодарности на petitobg за това, че отговри на моите въпроси във връзка с поръчката!

# 597
sianie35 определено ти завиждам!  Hug

# 598
sianie35, много са красиви!!! Ако не е тайна много ли са скъпи ooooh!

# 599
sianie35, много са красиви!!! Ако не е тайна много ли са скъпи ooooh!
 Много по-ефтино ми излязоха оттам- ако бях ги купила от Герика щях да платя с 94 лв повече.Така заплатих 114 лв общо - в тази сума влиза и шипинга до бг.Дори в сайта на Dimensions гоблените са по-скъпи с около 4 ,5 долара.Много съм доволна от 123 stitch.

Общи условия

Активация на акаунт