Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 387
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!
Преди години пишех в тази тема, но в един момент ми се струпаха доста неща и се отдалечих от компютОра - дипломиране, сватба, бебе и т.н. Не съм спирала да бродирам, просто не ми остава време за четне и писане...
Сега се надявам скоро като влезна още малко в релси пак да се разпиша тук...
Днес обаче се включвам с една молба - преди време някой беше пуснал едни зодиийки - става въпрос за везнички - аз тогава си свалих схемата, но сега като реших да избоцкам гобленчето за моята везничка открих че нямам ключ... Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете! Ето за тази везничка става въпрос:

# 61
rosi09, заповядай!

От табличката ще си видиш по знаци кои номера конци ще ти трябват, тъй като тя е обща за цялата серия.
Видях, че малко се различават,но имам само това.

# 62
  • Пловдив
Момичета, при Гала в предаването ще дават за бродирани яйца - в профила видях доста интересни неща.

# 63
rosi09, заповядай!

От табличката ще си видиш по знаци кои номера конци ще ти трябват, тъй като тя е обща за цялата серия.
Видях, че малко се различават,но имам само това.

А дали ще може един линк към серийката?!  Praynig

# 64
Привет, момичета!

Сисак   bouquet за темичката!

Да се разпиша със скромен етап от "Сън", който наистина е толкова заспал, че чак ме е срам да покажа докъде съм го докарала, защото е като в приказката за кривата круша  Embarassed Ето дотук го замразявам засега

А ето и един съвсем начален и мъничък етап от гоблена, заради който замразявам предишния

До средата на август, живот и здраве, трябва да стане това
и естествено да бъде рамкирано. Ако не беше наречен за специален човек още миналата година, нямаше да оставя предишния, но няма как - щом съм го нарекла ще трябва да го ушия, доколкото могат и мъжете ще помагат в гледането на бебка, за да успея да го свърша навреме!

# 65
  • Севлиево
Тоя Сън е доста труден, това установих. Снимала съм и аз до къде стигнах, но трябва да си открия кабела на фотото. Тъкмо ще видите долната част на гоблена, че аз от там съм почнала пък.

# 66
Цитат
freespoken от февруари 2011 ли? Уж му хвърлям по едно око, за всеки случай, пък съм изпуснала точно този брой  

да, от февруари 2011г Simple Smile
аз специално от този брой харесах няколко гоблена.

# 67
да се разпиша и аз с един етап от св.Георги

# 68
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Тоя Сън е доста труден, това установих. Снимала съм и аз до къде стигнах, но трябва да си открия кабела на фотото. Тъкмо ще видите долната част на гоблена, че аз от там съм почнала пък.
Недейта така бе хора! Много е хубав!
антониябг много е хубав! Аз толкова съм го харесала и сега Вие ме отчайвате. Аз съм намислила да го шия на основа 14 каунт екрю със златна нишка без фон / бялото/ - всичко вече съм приготвила и до 2-3 дни като свърша Планината на парите на Панна се чудя дали него да почвам или гоблените с мъниста, които Оля ми донесе.  newsm78 Боже, да ми има човек проблемите, казва мъжът ми.

# 69

А дали ще може един линк към серийката?!  Praynig
Заповядай!
http://dump.ru/file/5180147
[/quote]

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 12:21 от Nikol58

# 70
Вишенка, страхотно е това яйце! И картината е великолепна!   bouquet С нещо такова трябваше да пробвам мънистата, а аз веднага се хвърлих в дълбокото  ooooh!
Не милата, с холст потрудно да шия- ти правилно започнах, с панама, ако не бях правилно започнах, аз щеш-е да ти кажа Hug

Още доста лесно да шия това (Даниела показвах го свършен)
http://ovechka.com.ua/index.php?cPath=59_10672

# 71
  • София

Не милата, с холст потрудно да шия- ти правилно започнах, с панама, ако не бях правилно започнах, аз щеш-е да ти кажа Hug

Още доста лесно да шия това (Даниела показвах го свършен)
http://ovechka.com.ua/index.php?cPath=59_10672

Аааа, добре тогава  Hug Имах предвид, че трябваше да опитам нещо директно с мъниста, а не смесена техника, защото сега ако не успея да се справя с тях, ще имам един полуушит гоблен  Sad

# 72
  • София
Недейта така бе хора! Много е хубав!
антониябг много е хубав! Аз толкова съм го харесала и сега Вие ме отчайвате. Аз съм намислила да го шия на основа 14 каунт екрю със златна нишка без фон / бялото/ - всичко вече съм приготвила и до 2-3 дни като свърша Планината на парите на Панна се чудя дали него да почвам или гоблените с мъниста, които Оля ми донесе.  newsm78 Боже, да ми има човек проблемите, казва мъжът ми.

И аз така съм му се меракладисала, не съм си купила материали, но много го харесвам и ще си го направя, щом е с кръстче не може да ме уплаши.

# 73
  • Севлиево
Споко бе момичета, красотата си заслужава всяка трудност  Peace Мен ме затрудняват близките цветове и  пръснатите бодчета, които да си кажа честно някой си ги нагласям по време на шиене. Но накрая ще стане много красив  Peace тъй че действайте  Hug

# 74
  • София
да, от февруари 2011г Simple Smile
аз специално от този брой харесах няколко гоблена.
Явно имат добри попадения в този брой, даже и в сайта на Милена стил го няма  Confused Малко нахално, но искам да те помоля за схемата  Praynig
antoniabg ще успееш  Peace друго си е да имаш срок, иначе, поне аз започвам един, харесам втори и ..... Винаги, когато съм си поставяла срок (за гоблени -подаръци  Grinning )съм се вмествала във времето, даже и с оня чаршаф - Хитлеровата зима  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт