Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 087
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
mari_eta честита годишнина! Пожелавам ви още дълги години да сте заедно и да споделяте повече радост, отколкото сълзи, повече усмивки, отколкото грижи, обичайте се все така всеотдайно и пазете  и не предавайте доверието си един в друг! А гоблена е станал прекрасен!

# 616
ЗДРАВЕЙТЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ВИ СЛЕДЯ И ЧЕТА, И НАБИРАМ КУРАЖ ДА ПИША .ИМАТЕ СТРАХОТНИ НЕЩА.

# 617
 Two Hearts Kissing Heartmari_eta ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Спомняй си с добро само хубавите моменти, които сте имали, гледай напред с надежда и очакване сомо за хубави неща и не забравяй, че сме само миг на земята!
Фенка съм на твоите торти, много бих искала да ги опитам. А гобленът е много нежен и красив!

# 618
Мариета, честита годишнина! Много щастие и любов newsm51

# 619
  • София
Мариета, честита годишнина! Да сте живи, здрави и влюбени още дъъъълги години!   bouquet

Изобщо не си мислете, че като нямам време да шия, не следя вашите красоти  Wink Няма да изброявам, за да не пропусна някого, но всички гоблени са разкошни   bouquet Честити придобивки на Сияние и Петито, със здраве да си ги избоцкате   bouquet

Още няколко дена и се завръщам при вас, предстоят ми два чифта обувчици, дано успея до началото на септември, моят започнат гоблен ще трябва да почака малко  Hug

# 620
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОРДЕЛИЯ

# 621
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Корделия и от мен  bouquet!

# 622
  • София
Корделия, честит рожден ден! Много любов, здраве, щастие, късмет и сбъдване на всички желания!!!   bouquet

# 623
  • Поморие
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОРДЕЛИЯ!!! ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ЛЮБИМОТО ХОБИ!!!

# 624
Честит Рожден Ден Корделия.! Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Продължавай с тази скорост!
и да ви се похваля с нещо готовичко

# 625
Корделия, честит рожден ден! Много щастие и любов! newsm51

# 626
  • край Дунав
Корделия, днес и моя приятелка също има рожден ден. Честита бъди и нека всичкщо, коетомечтаеш се сбъдне!

# 627
Корделия, честит рожден ден и от мен! Много здраве, късмет, любов, сбъднати мечти и, разбира се, достатъчно време за любимото хоби!   bouquet

# 628

Корделия,ЧРД!
Много здраве и късмет!Приятни емоции и сбъднати мечти!

# 629
  • Плевен
Добро утро и честити празници на празнуващите   bouquetДа сте ми живи и здрави, усмихнати засмяни ,не тъгувайте , а весело празнувайте/макар и на патерици/ ,много успехи и хиляди свободни  мигове за любимите хора и вашето ХОБИ Hug

lili2024 -   bouquetЛятото дойде , а с него и ти напредваш със зеленчуците!Прекрасни са !Вервако си е Вервако-клас!
Тези дни завърших едно сърчице с любимите ми теменужки и съм доволна!мъничко ,но що работа имаше по него , а и нови неща понаучих!

Не мислете че не шия гоблени ,напротив- 3 наведнъж ,но по-нататък ще показвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт