Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 009
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
sissak, не сме приказливи, защото шием Laughing Моят мъж е отпуска и щом седна на компютъра ми вика" Е кой ще ти ушие гоблените? Ставай! Joy

# 661
sissak благодаря за кафенцето.шием та пушилка вдигаме.честито на всички именници и да почерпят да не се спотайват

# 662
И аз днес реших да пошия,то пък празник .Обаче все пак ще бодна няколко реда.И без това покрай 7-класника се побърках.

# 663
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 То и да се пазим или не - всичко ще си излезе на яве и като се почне после едно фукане - няма спиране.
 Wink
Аз да дам отчет - почти до никъде съм със Сън. Смених 8 чилета от един цвят, разших малко от този цвят(половин чиле) и сега дошивам и продължавам. Но покрай ремонта в къщи, ревизията (проверка на всички документи от 2007 до сега) в работата вечерно време съм на парцал и не мога да помръдна. Пък се и заформиха в това топло време почти през вечер соарета с приятели на биричка. Така че съвсем не ми остава време да шия.   

# 664
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И аз днес реших да пошия,то пък празник .Обаче все пак ще бодна няколко реда.И без това покрай 7-класника се побърках.

Thinking какъв празник? не че ще разшия нещата де  Mr. Green

има с какво да се похваля. направихме си майсторска среща в Козлодуй  Party
втора и още по-хубава  Laughing

# 665
  • София
Днес е Спасовден и Възнесение Господне  Hug

Благородно ви завиждам за срещичката, този път има ли снимки?  Hug

От днес съм във вашите редици, започвам обувчиците на "Вервако"

# 666
Наминавам да споделя нещо.

Направих преди много време схема на картата на България.

Много се харесва от хората, което ме радва.На никого не съм отказала да дам тази схема, но не всички знаят , че е моя и могат да я поискат от мен.
Сега вече е общодостъпна в сайт на електронен магазин за гоблени в секцията "безплатни схеми"

http://www.8888bg.com/charts.php

Уточнявам, че сайтът не е мой.

# 667
  • София
Сисак, страхотна е тази схема, аз я харесах още първия път, като я пусна   bouquet

Момичета, обувчиците на "Вервако" ще станат по-добре върху слонова кост, а не върху бяла панама, нали?  newsm78

# 668
  • Атлантис, Галактика Пегас
Наминавам да споделя нещо.

Направих преди много време схема на картата на България.

Много се харесва от хората, което ме радва.На никого не съм отказала да дам тази схема, но не всички знаят , че е моя и могат да я поискат от мен.
Сега вече е общодостъпна в сайт на електронен магазин за гоблени в секцията "безплатни схеми"

http://www.8888bg.com/charts.php

Уточнявам, че сайтът не е мой.
Много е красива схемата.  Peace

# 669
  • Sofia
Да, ина мен ми харесва! smile3501

# 670
sissak, не сме приказливи, защото шием Laughing Моят мъж е отпуска и щом седна на компютъра ми вика" Е кой ще ти ушие гоблените? Ставай! Joy
Laughing и на мен така ми вика, а също и: сууууупер бавно шиеш
 или пък: докато не свършиш тези квадрати няма да си лягаш Simple Smile

# 671
  • БЪЛГАРИЯ

Сисак, страхотна е тази схема, аз я харесах още първия път, като я пусна   bouquet

Момичета, обувчиците на "Вервако" ще станат по-добре върху слонова кост, а не върху бяла панама, нали?  newsm78

И аз ги ших на такава, за жалост нямам снимки, но стои супер (за мен дори по-добре, сравнено с бяла!)! Мисля, че няма да сгрешиш!

Евала, Сисак!

# 672
# 673
  • София

И аз ги ших на такава, за жалост нямам снимки, но стои супер (за мен дори по-добре, сравнено с бяла!)! Мисля, че няма да сгрешиш!

Мерси  Hug На слонова кост ги започнах, но нещо изведнъж ми се видя прекалено жълтеникаво, та се усъмних

Гери, лицето е станало невероятно нежно! А таралежчетата са супер весели   bouquet

# 674
Момичета закупих си Pattern maker но нещо не мога да се справя. Мога ли да си изтегля от някъде инструкции по подробни дори и на английски да са? Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт