Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 147
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
             Този гоблен е мой - на Дименсионс .

# 316
Здравейте! Колежките искат да ми подарят гоблен за рождения ден. Аз си харесах това- АКТ І от тук- http://collection1x4.com/catalog_eros.htm Поръчвали ли сте от тук? Доволни ли сте? Ако не от къде мога да си поръчам. Аз разгледах Солария, Леврон и Вачеви, но нищо не харесах. А дименшън от къде си поръчвате?
Аз в момента шия от тази фирма..коректна е и съм доволна...само ,че шия нимфа 2
  поръчка на       Dimensions-   oт ebay ,www.Dimensions.crafts или купуваш от Герика .

# 317
Момичета, знаете ли този гоблен на коя фирма е?

Майка много го хареса, но искам да потърся колко ще струва като оригинална комплектовка, понеже панамата е специфичен цвят.

Aз забравих да ви поздравя за творенията, мнооооооого красиви неща сте показали.

Възхищавам се на търпението ви, как се захващате с такива мащабни гоблени. Но резултата е невероятен.   bouquet

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 08:43 от letiziq

# 318
Горе пиша РТО - една руска фирма Hug
в Украйна струва 55 лева

# 319
Здравейте аз съм нов в сайта. искам да купя за една приятелка едни гоблен. Казва се Целувката или Вярност ето как изглежда. http://www.crashbg.com/gobleni/images/vqrnost.gif. може някъде да сте писали ама не мога всичко да прочета и затова питам направо  . От София съм. Благодаря предварително.

# 320
Здравейте момичета, нова съм и искам да ви поздравя за красивите гоблени които шиете. Разглеждавам ви с удоволствие и се надъхвам все повече и повече .
sianie35, страхотни са тези коне. Аз също ги шия сега, но фонът ми е много труден с тези 5-6 нишки. Ти как се справяш? На предната страничка Деси е дала схмичките.

tomitooo, ХАЕД-а е много хубав, но трябват здрави нерви.
Здравейте аз съм нов в сайта. искам да купя за една приятелка едни гоблен. Казва се Целувката или Вярност ето как изглежда. http://www.crashbg.com/gobleni/images/vqrnost.gif. може някъде да сте писали ама не мога всичко да прочета и затова питам направо  . От София съм. Благодаря предварително.

# 321
ivo_p, има го в магазина под колоните, тръгваш по пиротска от ботев посока пазара и на около 50 метра от дясната страна има магазин с голяма витрина за гоблени. фирмата е казанлущки гоблен. аз лично го уших вече и е много сполучлив  Peace

# 322
  • София
Беллора, колкото пъти го покажеш, толкова ще "ах"-кам и "ох"-кам  Joy много, ама много ми харесва  Heart Eyes

# 323
Добър вечер на всички! Simple Smile

Dorothy благодаря ти за линка. Наистина изглежда различно, много е красив. Може би е малко старомодно, но аз харесвам Вилеровите гоблени, навяват ми някакво особено чувство, а и има много красиви сред тях. Simple Smile

Беллора как няма да ахкаме и охкаме?!? Творението ти е прекрасно и колкото пъти пуснеш снимчица, толкова пъти ще има овации. Дано скоро да го видим в рамка bouquet

# 324
  • София
petitobg гоблена се казва Слънчевият Кът и наистина е един от малкото които ми харесва.Лично аз го имам ушит в оригинал 1:4 и е един от малкото които са ми любими.По принцип се водят в серия със Запустялата Воденица-ама този хич не ми харесва,макар че и него имам ушит  Peace.Доста труден си е за шиене,но после резултата е прекрасен,така че не се отказвай да го довършиш   bouquet

# 325
ivo_p, има го в магазина под колоните, тръгваш по пиротска от ботев посока пазара и на около 50 метра от дясната страна има магазин с голяма витрина за гоблени. фирмата е казанлущки гоблен. аз лично го уших вече и е много сполучлив  Peace

Много ти благодаря вчера ходиш и го купих. остава само да го подаря и дано да го хареса

# 326
Добро утро.От мен един етап:

# 327
ЗДРАВЕЙТЕ В КАЗАНЛЪК ТОЗИ ГОБЛЕН ЦЕЛУВКАТА Е 21 ЛЕВА АЗ ПРОДАВАМ НА КАЗАНЛЪШКИ ГОБЛЕН ТОВА Е ЦЕНАТА МУ ПРИ НАС  Grinning

# 328
  • Плевен

Добро утро и от мене  Hug  bouquet  food010

sissak - поздравления за етапчето!  bouquet

И аз с едно етапче от моята първа икона  Blush!Първата ми икона  BlushСина ми се казва -Георги Hug!

И новото ми начинание  GrinningПърви опити с тази техника! Rolling Eyes

# 329
  • София и там където не се пуши

Dorothy благодаря ти за линка. Наистина изглежда различно, много е красив. Може би е малко старомодно, но аз харесвам Вилеровите гоблени, навяват ми някакво особено чувство, а и има много красиви сред тях. Simple Smile

И аз ги харесвам, подходяща рамка и стават съвременни и прекрасни.

Аз започвам да събирам мнения за рамка - мисля плоска широк профил и да е в розово, но не знам
  newsm78 http://www.wiehler-gobelin.com/pinkie-p-85.html?language=de  чудя се

Общи условия

Активация на акаунт