Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 174
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за хубавите думи на всички, много сте мили!  Embarassed
 tomitooo как си се хванала с това! Възхищавам ти се! Изглежда адски сложно, но пък и не по-малко красиво... Не се отказвай! Става толкова хубаво. Аз още не съм се престрашила за HAED, но пък съм решила какво ще бъде, когато събера кураж. Тогава ще те търся за помощ Simple Smile
Сега шия "Слънчев дом" - изобщо не е сложен, но пък е много слънчев наистина, още малко ми остава. В почивките от него шия две от зодиите на Ланарте - на тъмно синя панама са и стават много хубави. Поне на мен ми харесват, де. Simple Smile

# 271
Добро утро на всички  Heart Eyes , tomotoo не се отказвай става много хубав. Гоблените на HAED и Golden Kite са много трудни, но стават чудесни. Аз самата шия HAED и си почивам от него като ми дойде в повече с по- малки. Така че давай смело напред и никакво отказване (ще следя с голям интерес етапите ти).

# 272
,сега шия това,на Дименсионс.
Този гоблен е страхотен!!!
Дали имате схемата?
Благодаря предварително!
                Качено на компа нямам,но ако си от Варна можем да се срещнем и да я преснемеш.Опсссс,сега видях ,че си от Пловдив и се чудя как да ти помогна newsm78

# 273
  • гр.Добрич
sianie35, страхотни са тези коне. Аз също ги шия сега, но фонът ми е много труден с тези 5-6 нишки. Ти как се справяш? На предната страничка Деси е дала схмичките.

tomitooo, ХАЕД-а е много хубав, но трябват здрави нерви.

# 274
  • Плевен
Завършено!!! Blush

# 275
  • Враца
ЕЕх  ...pepen ..отново красоти...нямате умора ..момичета...  Peace

# 276
Да се похваля с малко етапче: http://media.snimka.bg/8502/023259767.jpg?r=0

# 277
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Красоти и пак красоти!
Аз съм вече на финала на моите сини цветя с мъниста, но от празнични снимки не мога да се добере апарата до мен за да снимам. За това се надявам довечера да свърша мънистата и да показвам всичко готово. Дори вчера си рамкирах Дървото на парите на Панна (малко не добре стана) та и него ще показвам.

# 278
,сега шия това,на Дименсионс.
Този гоблен е страхотен!!!
Дали имате схемата?
Благодаря предварително!
Tуk е в графика
http://dump.ru/file/1104832
и на мен много ми харесват ама сега се мъча с цветния пазар и съм в най-трудната част.

# 279
sianie35, страхотни са тези коне. Аз също ги шия сега, но фонът ми е много труден с тези 5-6 нишки. Ти как се справяш? На предната страничка Деси е дала схмичките.

tomitooo, ХАЕД-а е много хубав, но трябват здрави нерви.
                     Да,фоновете при Дименсион обикновено са 5,6 ката,но аз съм свикнала тъй като шия основно на тази фирма.То тука с гората е пак лесно,а при водата е пълна какафония Laughingне знам дали си стигнала до там.Осбено има едно тъничко ламе 032  Blending Filament ,което се шие по водата и дава отблясъци по водните струйки,направо ми къса нервите,защото се оплита и се къса много лесно.Натривам върху една салфетка малко сапун и прекарвам крейнинга през салфетката - така вече се шие лесно.Ако шиеш по оригинална комплековка де...

# 280
tomitooo,гобленът е много красив и съм сигурна,че на моменти ще ти писва, но не се отказвай. Аз ших замъка Нойшванщайн с 60 цвята и знам какво е, но мисля че крайния резултат си струва. Просто за разнообразие го редувай с др.Желая ти успех и да го завършиш

# 281
  • гр.Добрич
sianie35, моят също е оригинал, но съм стигнала едва дотук.
http://multiply.com/mu/spinki/image/1/photos/2/600x600/55/P11002 … mp;nmid=110197611
не съм била копирала целия линк. Embarassed

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:03 от spinki

# 282
spinki,много исках да видя,но ми отваря празна страница.

# 283
  • София и там където не се пуши
spinki,много исках да видя,но ми отваря празна страница.

И аз не го отварям и питанката накрая махнах, но не става.

# 284
  • Варненска клюкарка

Едно етапче от мен  Grinning и...едно въпросче:
Къде във Варна се продаваха DMC на метър? Помня, че беше на пазара и вече няколко пъти го обикалям, в т.ч. и гаражите, но не откривам нищо  newsm78. До пазара на Бенковска има едно магазинче, но не продават на метър. На финала съм, а не ми достигат по едно- две кончета от цвят(общо 13 цвята) и все са едни жълтории, които едва ли ще използвам някога отново....

tomitooo не се отказвай, началото е най- трудно, но това е Хаед и после ще бъдеш много доволна от резултата. Погледни на сайта, там където са показани готовите работи- има го показан ушит и се вижда, че е много красив. Вярно е, че 90 цвята са доста, но не чак толкова- аз в момента шия със 134 и се справям  Grinning

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 18:30 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт