Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 190
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
 smile3501 Браво!!! Ангела е страхотен - мнооого смелост се иска, не е за всеки такъв проект.  newsm10
Аз творя едно лале. Фотоапаратът се прецака - затова го сканирах  Joy
http://kosibosi.snimka.bg/?album;aid=379086;pid=23252369

# 256
krk_kr гобленът ти на Симеон е страхотен!!

# 257
krk_kr гобленът ти на Симеон е страхотен!!

Но не е ушит - още съм до коленете му  Laughing
Това, на което се радваш е снимка от интернет - за стимул  Joy

# 258
  • БГ
О-о-о този Ангел ми събра очите!
Го-о-о-о-ляма красота!Поздравления за усията и търпението!

krk_kr - а и твоето творение си го бива!Много го харесвам,но нямам куража да го ушия!
Изобщо серията Българските царе е страшно сполучлива!

# 259
Серията български царе е на "Български гоблен"  с дизайнер Росица Бакалова.Цар Симеон, който е започнала Krk-kr не е от тази серия.
"Милена стил" ще пуснат в продажба този гоблен, но с изчистена  схема, защото тази ми се струва, че е прогон.

# 260
  • Варненска клюкарка
Елена, ангелът е прекрасен, много е нежен и е като истинска картина. Браво!  Нямам търпение да го видя завършен  Grinning

Ще ти пиша на лични- имам няколко въпроса, защото следващия ми гоблен ще бъде от колекцията на Голдън кайт и имам нужда от малко помощ...

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 10:44 от Беллора

# 261
Здравейте, момичета!
Чета ви и тайничко ви гледам от много време, но се регистрирах съвсем наскоро /вчера/  Embarassed
Още не смея да покажа мое творение, защото тук показвате прекрасни неща и се чувствам съвсем като новачка Simple Smile Иначе и аз шия по малко...
Всичко, което видях тук е приказно! Simple Smile

# 262
Аз сътворих още един проект-подарък за моят племенник-той е баскетболист.Simple SmileДано го хареса.

Трябва да го изпера изгладя-и сложа в рамка!На живо са по-хубави цветовете-заради черната панама и светкавицата не излизат много добре.

# 263
tomitooo браво! Интересен е! Мисля, че много ще зарадваш племенника, щом е запален баскетболист Simple Smile

# 264
pepen, благодаря ти , точно за този става въпрос , помогна ми да открия , че имам някои от цветовете  Hug

В момента шия подаръка от коледната томбола- арабското момиче , лелееее , има места/лицето й и ръцете/ , за които ми се иска да имам лупа със стойка , изтекоха ми очите

Нещо странно , което забелязах у себе си - шия гоблен , който не е оригинал /ами няма го, какво да се прави  ooooh!/ , ама то ще вземе да ми хареса цялата тая организация по комплектоването  Grinning ... и още , шия няколко неща в момента , според настроението / и осветлението  Joy / , а се бях зарекла , че докато не свърша единия - не започвам следващ  Mr. Green

# 265
Добро утро!
Приятна неделна сутрин на всички! Simple Smile
Много искам да се похваля с първото си творение в рамка и да чуя какво мислите за него.
Ето това е - Свети Димитър:

# 266
  • София
Елена, ангелът е уникален!!! Всеки път се възхищавам като видя етапче   bouquet
Мери, честит рожден ден на патерички! Да си жива, здрава и много щастлива    bouquet
Инатче, супер са станали мечетата!  Hug
tomitooo, мнооого оригинално се е получило, браво на теб!   bouquet
petitobg, на мен лично много ми харесва, и рамката е подбрана много сполучливо   bouquet
хабиб, и на мен това ми е любимото - да си харесам модел, да издиря схемата, да си набавя конците  Mr. Green

Сега започнах да шия на черната панама от Дуданка, очаквах, че ще е по-трудно, но се оказа доста приятно. Само дето време нямам, така че етапче ще покажа по-натам  Hug

# 267
Много ви благодаря.И според мен на черна панама се шие лесно и много приятно.
Гобленът св.Димитър е страхотен. И ангелът ми останах очите.  bouquet
Аз относно гоблените само първият "Дамата в червено" на Солария си го купих готов комплектован.От там нататъка всеки гоблен си намирам схемата и сама си комплектовам конците.
Искам да попитам  шия на HAED този гоблен-        
 Някой от вас дали го е шил?Доста е труден с 90 цвята едно към едно.И сякаш съм на път да се откажа.....Шия винаги няколко едновременно...Но този се отчаях.....

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 14:09 от tomitooo

# 268
  • Пловдив
,сега шия това,на Дименсионс.
Този гоблен е страхотен!!!
Дали имате схемата?
Благодаря предварително!

# 269
  • София
,сега шия това,на Дименсионс.
Този гоблен е страхотен!!!
Дали имате схемата?