Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 013
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
sissak  - срахотно нещо си измайсторила.

geri681 - и на мен ми хареса лицато на жената - прекрасно е

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Днес е Спасовден и Възнесение Господне  Hug

Благородно ви завиждам за срещичката, този път има ли снимки?  Hug

От днес съм във вашите редици, започвам обувчиците на "Вервако"

Joy Joy те ти булка Спасовден  Hug

Crazy  аз пак бях награбила чувалчето на дядо Мраз, но снимки има  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580444.105;topicseen
момичетата са ги пуснали тук

# 677
Сис , съжалявам  Rolling Eyes

Тоз въпросния сайт на кого е , що така крадат бе Sad

# 678
  • София
Сис , съжалявам  Rolling Eyes

Тоз въпросния сайт на кого е , що така крадат бе Sad

Защо реши, че са я откраднали?  newsm78 Сисак пише, че я е дала/качила там, за да е достъпна за всички

Страхотна среща, то си личи от снимките  Hug

В последния брой на "Галерия Бродерия" четох за една дама, която е правила изложба в Ловеч, има много красиви неща   bouquet

Да си направим една срещичка и в София?

# 679
Ами хайде де  Hug
Особено ако е в неделя , ще съм най-щастлива , че това ми е почивния ден или през седмицата към 18 ч.

И аз разгледах последния брой на списанието, бях се зарекла , че няма да го купувам /не ми харесват гоблените, които пускат/ , но ме провлече гоблен на Двореца в Балчик. След обстойно разглеждане обаче имам резерви , че ще се получи хубав, ами се искаше да се потрудя над един гоблен с място от родния ми град . Джемма, още малко и идвааааам  Grinning

# 680
  • София
Аз също никога не ползвам техни схеми, обаче някой път подхвърлят много свежи идеи  Peace

Сега бях приятно изненадана да науча, че вече има панамени ленти (или просто не съм знаела, че съществуват), ще ми свършат идеална работа за едни хавлийки за кръщелницата  Hug

# 681

Сега бях приятно изненадана да науча, че вече има панамени ленти

И на мен ми допаднаха  Grinning
Мисля да спретна една панделка , която да връзвам на някои рокли на първолачката

# 682
  • София
Здравейте, да се похваля с завършен гоблен подарък от коледната томбола и етапче от Дървото на парите

# 683
Аз пък спретнха нощес набързо това... Simple Smile
не ми се спеше нещо Simple Smile

# 684
  • София
eminav, разкошно!   bouquet

Мравче, супер сладки са!  Hug

Момичета, аз идвам с един досаден въпрос. Бях си свалила една българска азбука, но сега не мога да я издиря в хаоса. Не помня и кой я беше пуснал  Cry Обаче помня гоблена - ако не се лъжа, бяха обувчиците (или някой друг бебешки), а името отдолу беше "Виктор", и коментарът беше, че с тези букви става много красиво.

Ако някой се сеща за коя азбука пиша или някой си разпознае гобленчето ( Praynig) пуснете я, моля ви!  Hug

# 685
Ако някой има схема на гоблен с котка моля да публикува...Мерси предварително.. Simple Smile

# 686
# 687
  • София и там където не се пуши
Ако някой има схема на гоблен с котка моля да публикува...Мерси предварително.. Simple Smile

Ето тук преди време в темата някой пусна, но за съжаление аз не помня кой, но съм благодарна на всички дейни съфорумки, които много ни помагат http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=229256&pg=32#229256

# 688
Ох, пак аз  Tired Вече ми иде да хвърля всичко  Twisted Evil Една съфорумка беше така мила да ми прати схеми за есенния гоблен, дето съм започнала  Crazy на Леврон, аз взех сехмите от руския иголка, на нейните схеми пише разработка Мария Тодорова, Леврон. ком, гоблените дир бг. Цветовете на този, който ми е пратила са 59, моя е с 47. На дължина са еднакви, но на височина моят е с 3см по-голям. Вече тотално се обърках и не знам да го продължавам ли изобщо или не? Чия разработка е вярна и как да преценя?  Tired

# 689
  • Севлиево
Най накрая успях да снимам и да кача, че голям зор с тоя нет на работа.
Ето го Сън:

Въпреки че докато кача снимките уших носа на мацката и на мъжа Simple Smile
Ето и Виолетовия здрач:

Общи условия

Активация на акаунт