САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 908
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Най-добре следи тази тема. За твое улеснение - ето всичко, което съм пускал досега за сериала по "Торба с кости":

Цитат
Филм по "Bag of Bones" със сигурност ще има и негов режисьор със сигурност ще бъде Мик Гарис, а вече е известен и сценаристът на проекта - това е Matt Venne, който е писал сценария на "White Noise 2" (2007), "Pelts" (Masters of Horror) и "Spooked" (Fear Itself).

Цитат
Снимките на Bag of Bones още не са започнали, но има голяма вероятност да стартират това лято. Режисьор ще бъде Mick Garris, а бюджетът на филма е 20 милиона долара. В момента се водят преговори Bag of Bones да се снима в щата Мейн, където се развива действието и в самата книга.

Цитат
Мик Гарис:  "Bag of Bones is something we tried to do as a feature for two or three years," Garris told them. "But the way features are now, if it's not about teenagers or a sequel or a remake, forget it. We wanted to do something much more adult and passionate than studios are making now. It's a ghost story for grown-ups. Television is the only place you can do that."

Цитат
Мик Гарис: "Bag of Bones will be a four-hour miniseries, in two parts. Matt Venne has written a wonderful script, and we're just now in the process of making the deal. We've been working on this for four years now, so I won't tempt the fates by saying anything more. But we're getting close, and it's very faithful to the book."

Цитат
According to Sea and Be Scene, a mini-series based on Stephen King’s award-winning novel Bag of Bones will begin shooting in Nova Scotia July 6th, 2011, continuing through to August 31st, 2011. The 'haunted vacation house' novel will be directed by Mick Garris, the writer/director on three previous Stephen King TV films including The Shining, The Stand and Desperation. Pre-poduction started today in the province.

# 196
Благодаря, deadface, страхотен си!  Hug

# 197
Здравейте. Божееее нов съм тука. Май сайта не е за момчета и хора, като мен, но темите, по които говорите много ме интересуват. Извинявам се, че така нахълтвам. Прочетох малко и от предишните части на на темата (явно тя е неизчерпаема, защото винаги ще има, какво да се каже за краля), та не съм прочел много негови книги, защото нямам много време (все пак съм ученик), а и трудно си избирам книга, защото чета рядко и искам да е нещо наистина качествено и мисля, че Стивън Кинг е право в целта. В момента чета "Гробище за домашни любимци", почти съм я прочел и ми харесва ужасно много. Ще се радвам да споделите мненията си за нея, а и за "Историята на Дарън Шан". Все пак, който е харесал Стивън Кинг едва ли е пропуснал Дарън Шан. Ужасът там гледа от всякъде. Поздрави.  Wink

# 198
Привет. Тук не пишат само жени Wink Не мога да проумея обаче как можеш да сравняваш Кинг с детско-юношески писател на "страховити" истории като Дарън Шан.  Rolling Eyes Между двамата няма нищо общо.

# 199
  • София
Добре дошъл, fen4eto123   welcome Hug !
Ще се изненадаш колко мъже пишат в този форум по принцип, както и ученици  Wink .
Искрено се надявам в нашата тема да те заразим с читателски ентусиазъм и все по-често да четеш.
А да те посрещне първи deadface е вече предпоставка за това  Grinning  Peace !
Лично аз не съм чела нищо на Дарън Шан, пропуснала съм го явно в детските си години и не мога да направя паралел между него и Кинг. "Гробище за добашни любимци" е една от любимите ми книги  - с много рев я полях, типично за женска емоционална натура. Изборът ти хич не е лош, особено ако е за първа книга на Кинг, която хващаш.
Ще се радвам да споделиш ако си чел нещо друго на Краля и какви други негови книги имаш, които те чакат. Ще ти помагаме с мнения  Peace .
Пишем си за всякаква литература, така че чувствай се свободен и ти да го правиш - винаги ни е интересно.

# 200
  Grinning Та аз дори не мога да разбера кой е написал Дарън Шан и не съм направил сравнение все пак стила на краля на писане е един а на Дарън Шан (който и да го е написал) е съвсем друг. Вярно че книгите не са страшни, а по скоро трилърчета, но като идея са много добри все пак Дж. К. Роулинг я е похвалила (нея не я харесвам просто е известна и явно нейното мнение се цени). На Стивън Кинг съм чел, както и Кери (първата ми книга на него). Наистина е много хубава и страшно много ми хареса. А относно филма по нея - той не е чак толкова добър макар и последователността на действията да са спазени. Книгата си е книга, особено ако е на Стивън Кинг.

# 201
  • София
Почвам тази:

Отдавна не съм чела никакво ужасче и много и се кумя  Heart Eyes

Фенчето, добре дошъл!   bouquet

Гробището е велика книга. Кери - по моему - много слаба.
Давай нататък, с всяка следваща ще потъваш все повече и повече в дебрите на Кинг  Flutter

Какво имаш под ръка негово?

# 202
За сега освен Гробището, което чета нямам нищо друго негово под ръка, защото аз обичам да си купувам нова книга, когато съм изчел старата. Така и двете започват да ме дразнят и да искам да чета и другата и почвам и нея заедно със стара и става едно объркване....  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 203
Вивиан, точно тази книга на Джон Сол не ти препоръчвам. Това е най-слабия му роман, който съм чел и от него ще останеш с погрешни впечатления за един иначе приличен писател.

http://www.pleiadbooks.com/books/2-/77-
http://www.helikon.bg/books/62/158673_zal-mrak%2C-ugasnali-zvezdi.html
"Зъл мрак, угаснали звезди" вече се продава  Simple Smile

# 204
  • София
О, ами deadface, да ти кажа засега много ми харесва, даже е супер  Heart Eyes

Други негови не съм срещала и не знам.

Ей това си е вече супер новина!

Скоро ще поръчам  Grinning

# 205
  • София
Вив, ще се радвам да споделиш личното си мнение като прочетеш "Злото", защото и аз я имам, но не съм стигнала до нея.
Радвам се за новата на Кинг  smile3508 . За съжаление ще си я купя чак след месец, защото утре заминавам на море Flutter . Та да не се чудите къде съм се затрила 20 дена  Laughing . Дано успея там да прочета най-накрая "Сблъсък"  Embarassed Rolling Eyes !

# 206
Кали, 20 дена на море - много си слушала Mr. Green
Пожелавам ти приятно прекарване и хубаво време ( сподели къде отиваш) Hug

Новата книжка ще си я купя от първата книжарница ,в която я видя.

fen4eto123 ,добре дошъл ! И - попаднал си на точното място ,тук не пишат само момичета Sunglasses Темичката е една от най - хубавите в целия форум и няма ограничения по пол ,възраст ,религия, цвят на кожата и т.н. bowuu

# 207
  • София
Аз наминавам само да ви се похваля, нали днес беше последния учебен ден, та по случая получих "Капан за сънища"! Нямам търпение да я започна, обаче... май ще се наложи да изчака книгите за ВСВ, които кака ми ми донесе преди дни, но ще видим, може и преди тях.  Rolling Eyes

Някой започнал ли е "Зъл мрак, угаснали звезди" вече? Как е преводът?  Simple Smile

fen4eto123, добре дошъл в темичката ни!   bouquet Извинявай за въпроса, но на колко години си? Питам, не за друго, а защото и аз се водя от тийн посетителите на темата.  Laughing
Иначе, добре си започнал с "Гробището...". Не, че съм я чела, де, но съдейки по филма и по това, че със сигурност книгата е поне 100 пъти по-добра, ми е що-годе ясно за какво иде реч...

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 21:19 от Oniyuri

# 208
Ами почти на 15 съм тази година ще ги навърша и най-вече съм във този форум, защото тук хората харесват нещото, което и аз и явно се пише доста често щом сте стигнали до шеста страница. Аз попринцип обичам да чета мненията на хора за неща, които ме вълнуват и мен. Надявам се, че в най-скоро време ще приключа Гробището, защото имам книги за четене от училище (пълна скука - поне повечето) и трябва да прочета поне няколко за да завържа добри оценки през годината. А и ми харесва да чета повече страшни книги през зимата все пак тогава времето и атмосферата са по-мрачни и създават по-добро чувство за уплаха поне според мен. Сега  и аз ще заминавам на море да се похваля.  Grinning Grinning Grinning

# 209
  • София
Фенче, означава, че си 7-8 клас, така ли е? Какви книги имаш за лятото от училище?
Хубаво да си изкараш на морето  Hug !

Кифи, не че съм слушала много, ами си съдрах д-то от работа  ooooh! ooooh! ooooh! !
Та сега направо ми се полага  Flutter ! А мъжът ми е от грижовните  Heart Eyes и ще ме глези, а синът е черешката на всичко  smile3540  redecoration football !
Иначе ще ходим по южното Черноморие; искахме да е в Гърция това лято, но Неапол беше непредвиден, така че финансово нямаше как да стане. Но хич не съжалявам; ще пиша по-подробно като се върна  Wink !

Общи условия

Активация на акаунт