САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 41 785
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Kingfan, не знаех, че продължението на "Заразата" вече е преведено и готово за издаване, благодаря за инфото   bouquet

*

Лошата новина - Юнивърсъл се отказа от филмите по ТК. Хубавата - сега с проекта може да се заеме някоя стабилна компания като Уорнър Брадърс, която няма да се чуди как да ореже бюджета.  Grinning

http://insidemovies.ew.com/2011/07/18/plan-to-adapt-stephen-king … reaches-dead-end/
http://insidemovies.ew.com/2011/07/19/stephen-king-dark-tower-universal/

# 286
  • София
Лошата новина - Юнивърсъл се отказа от филмите по ТК. Хубавата - сега с проекта може да се заеме някоя стабилна компания като Уорнър Брадърс, която няма да се чуди как да ореже бюджета.

Ох! Отдъхнах си! Сега могат да ми поверят проекта на мене  Mr. Green Laughing !
И ви обещавам - никакъв Бардем  Naughty !

# 287
  • София
Прочетох "Замъкът на шапкаря". Прекрасна книга, прекрасна ...
Кали,  Hug Hug Hug Благодаря ти за препоръката. Ако не беше ти, може би нямаше да прочета тази книга!

Започвам "Кралица Марго" на Александър Дюма.  Heart Eyes

# 288
  • София
Мен ме е напекло слънцето повечко явно.... Вив, изобщо не си спомням, че съм ти препоръчвала тази книга  Crazy ... А може и да е от ЕГН-то  Whistling Rolling Eyes ... Помня, че съм я чела отдавна и ми е харесала, но убий ме - не си спомням за какво ставаше дума!
Пълна кукувица съм  ku-ku , да не казвам - голяма бяла птица  hahaha !

# 289
  • София
Леле, Кали  Joy Нищо де, важното е че аз помня, пък и слушам  Hug
Не си яла суши май скоро  Laughing ЕГН-то не го намесвай ако обичаш! Наборчета сме си, много моля  Naughty Naughty  Twisted Evil

# 290
  • София
Да ви се похваля с нова книжка на Дийн Кунц:

# 291
   А, тая книга не е лоша.  Мен Дийн Кунц здраво ме дразни, но си спомням, че тази ми беше харесала.

Та иначе продължавам да гледам "Интернатът". Наистина добър сериал. Даже вече свърших 1 сезон и започнах 2. Действието става наистина все по-заплетено и все по-интересно. Поздравиии.

Този сериал наистина и мен много ме заинтригува, обаче хващам все откъслечни серии. Даже мислех да търся из нета някакво описание на сюжета, поне да схвана за какво става въпрос.

# 292
  • София
Има цяла тема за сериала - Интернатът.
Аз също го гледам, изгледала съм пети сезон и сега малко почивам преди шести  Simple Smile
Отначало ми тръгна тегаво, но по-натам наистина става много интересен.
Само да не бяха толкова дълги сериите  Tired

# 293
  благодаря ти много Hug

# 294
  • София
Влизам да се оплача  Rage ! Обяснявам:
Работя близо до Мола на Цариградско и вчера в една пауза от работа отскочих до тамошния Ориндж, нетърпелива най-накрая да си купя "Зъл мрак, угаснали звезди" - НЯМА Я !!! Попитах на място за книгата, да не би случайно да съм я пропуснала като гледах рафтовете. Консултантът ме изгледа тъпо, каза че няма такава книга на Кинг  Shocked Shocked Shocked и любезно ми предложи да си купя "Черният дом"  Close ! Днес пак отидох до същия Мол, само че в другата книжарница, не Ориндж. Ситуацията беше идентична - казаха ми, че подобно заглавие въобще не са получавали  #Crazy ! Виждам, че се продава он-лайн, което ме навежда на мисълта, че не е изчерпана; а и как да е изчерпана като това е книга на по-малко от месец. Но как е възможно в две големи книжарници хич и да не са я чували  Rage ! Ще се ходи до Славейков, то е ясно, ама съм мноооого възмУтена  Crossing Arms !

Може ли линк към "Сблъсък" (филма), че съм на края на книгата и искам като я приключа да изгледам и кино-варианта.

# 295
  • Варна
 Kally заповядай:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=13417&hit=1
Филма не е нещо особено, според мен, но мисля всички сме съгласни, че Кинг трудно се филмира.
Много съм изненадана от това, че в Ориндж  не са чували "Зъл мрак, угаснали звезди", аз във Варна точно от тях я купих.

# 296
  • София
Благодаря ти, Дали   bouquet Hug !
Приятно съм изненадана, че Стю Редман се играе от Гари Синийз, който ми е един от много, много любимите ми актьори  Heart Eyes ! Изненадва ме и изборът на Харолд - Корин Немек; визуализирах си героя по различен начин  Rolling Eyes . Но момчето е чудесен актьор и ще ми е любопитно как се превъплъщава в Харолд.
То е ясно, че екранизация по Кинг трудно се получава, но все пак - любопитството си е любопитство  Laughing .
Имам забележки към романа като цяло, но ще ги споделя, когато го приключа напълно.

# 297
Още за екранизацията на Bag of Bones:
http://www.deadline.com/2011/07/ae-greenlights-stephen-kings-bag … g-pierce-brosnan/

Накратко: Пиърс Броснан действително ще бъде в ролята на Майкъл Нунан. Сериалът ще бъде дълъг 4 часа и ще бъде излъчен в края на годината по A&E.

# 298
Amidala, какво като са дълги сериите на "Интернатът" все пак историите са доста заплетени и зрителя трудно ще разбере всичко от серийки по 30 минути дори и ако броят им се увеличи, което се случва рядко, защото по принцип за сериал се съобщава още преди самото му заснемане, колко ще са сериите. И ако всичко го направят набързо, докато си схванал историята и запомнил героите той филма свършел. Но стига вече да пиша тук за него щом има цяла отделна тема.

# 299
  • София
И аз си купих най-после "Зъл мрак, угаснали звезди" от книжарницата в Мола на Стамболийски. Имаше само една бройка, наистина странно.

Общи условия

Активация на акаунт