САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 41 807
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Започвам Замакът на шапкаря!

Вивииииии, после непременно, ама непременно да кажеш мнение!! Даже още преди да я завършиш, докато четеш, чакам впечатления!  Hug

Такааа ... На средата съм и книгата е страхотна и доста тъжна. Историята се развива постепенно и все повече се разгръща. Понякога ми иде да удуша тоя Броуди! Отвратителна личност.
Продължавам с четенето и се надявам на възмездие за отвратителността му.

После да не забравите да се похвалите с новите книжки, ейй!!  Hug

# 271
Миличка радвам се ,че ти харесва книгата,наистина е много тъжна,аз лично харесвам другите му повече!Много хубава е "Дървото на Юда",също е тъжна и затрогваща! Cry

# 272
  • София
Ехооооо, забравихте ли ме вече  Wink ?! Ей ме нА, морска, но вече вкъщи  Mr. Green !
Голямо удоволствие е да ходиш лятно време на море, но каква БЛАГОДАТ е да имаш Интернеееет  Party Crazy . Още не мога да се нарадвам; като дете със захарен памук съм  hahaha !
Отчетът ми със "Сблъсък" - в момента съм прочела 1/3 от последната част. Добре, че удържах и не я зарязах. Вече ми е доста, ама доста интересна и само да изпратя дребното на градина утре и ще чета  Mr. Green .
Вив, вече няма да имаш угризения за препоръчването  Joy  Hug ! Книгата наистина е велика, просто мен доста по-късно/далеч от тунела "Линкълн" ме грабна. От момента на появяването на майка Абигейл действието направо препусна в галоп.
Това си е истински КИНГ  Heart Eyes !
Тази седмица ще гледам да се сдобия и аз с новата книга. В тъпото село, където бяхме на море, не са чували за никакви свестни книги, освен за лигави любовни романи  Sick Crossing Arms !

Много ме зарадвахте, че сте писали, писали и че темичката ни върви напред.
И веднага да запитам deadface:

Simon&Schuster обявиха, че "The Wind Through the Keyhole" (Тъмната кула 4.5) ще излезе в Щатите около 3 април 2012 едновременно с твърди корици и като аудиокнига. По предварителна информация романът ще бъде 336 страници.

Каква е тази книга? Инфото съвсем ме е пропуснало. Тъмната кула 4.5  Shocked newsm78 ???
Сподели повече, моля те, или пусни линк да наваксам. Благодаря ти  bouquet !

Около 1-ви септември 2011 в Щатите ще излезе нова новела на Кинг, озаглавена "Mile 81".

Това е поредната добра новина от нашия човек. Дано да я преведат и издадат в БГ  Praynig , че май новели така много оскъдно се навиват да пускат.

Обичам ви всичкитеееееее  Hug ! Радвам се, че отново мога да съм сред вас!

# 273
Добре дошла Кали Hug Снимки ще гледаме ли този път?

Колкото до "Сблъсък" -хубаво е ,че вече си на финала - като се сетя за книгата се сещам и за теб Sunglasses 

# 274
Такааааааа, нападнах алеята с книгите и да се отчета:
"Генезис" - Бърнард Бекет /5 лв./ Звучи като фантастика и антиутопия точно в мой стил. И двете са ми слабост. Не мисля, че има нещо общо с филма, който не съм и гледала де. Прочетох сега доста хубави мнения, тъй че явно съм уцелила.
Три летни трилърчета от Бард за 20 лева:
"В опасност" - Патриша Корнуел
"Адвокат в леглото" - Пол Ливайн
"Един по един" - Филип Кер
От Еднорог много приятно бяха изненадали с 50% отстъпка ма книгите на Филипа Грегъри, на които отдавна се точа.
Моят избор падна на "Другата Болейн" и "Наследството на Болейн". И тъй като скоро имам рожден ден си изпросих още 3 книги подарък и сега умувам кои да са.  Mr. Green
Но най-голямата ми радост е, че се сдобих с роман за вампири /и то не от лигавите/ за цели 5 лева:
"Заразата" на Гийермо Дел Торо и Чък Хоган. Имам много добри отзиви за романа, но досега не бях си го купила, заради хубавата цена от 18 лева. За съжаление от щанда не можаха да ми кажат, дали ще се превежда цялата трилогия, имало някакъв спор за това кое издателство да вземе правата за следващите книги. ooooh! Видях, че 2рата част е излязла на английски, та и аз имам въпрос към нашето хорър-гуру deadface - завършена ли е вече трилогията? Не мога да открия 3-та част, може би я пишат още? И ако може личното ти мнение за книжлето, че ми е интересно. Grinning

# 275
  • София
Кифи, снимки има, но са само на сина ми, така че едва ли ще представляват интерес в тази тема.
А и няма да мога да ги кача скоро, че сега съм Пепеляшка - докато си вкарам къщата в ред ще мине доста време, че нали и ми се чете та ... Mr. Green ... снимките ще чакат.
Но за да ви компенсирам на тема снимки, искам да споделя с вас един линк, на който попаднах благодарение на една съфорумка от друга тема. Фотографиите са изключителни и много ми напомнят Кинг.
Приятно разглеждане!

# 276
Фотографиите са изключителни и много ми напомнят Кинг.
Приятно разглеждане!
Кали ,в подписа на Конти са
И все пак аз снимки ще чакам  Hug

# 277
  • София
Е, Кали, мерси че ме отърва от огризенията  Mr. Green така де  Laughing
Добре дошла  Hug

За "Заразата" все интересни отзиви съм чела, но и аз заради тази цена не съм си я купила, все някоя друга е на по-преден план.

brain, мила, значи и Дървото на Юда ще чета, когато ми попадне, което ще стане рано или късно   bouquet

# 278
И веднага да запитам deadface:

Simon&Schuster обявиха, че "The Wind Through the Keyhole" (Тъмната кула 4.5) ще излезе в Щатите около 3 април 2012 едновременно с твърди корици и като аудиокнига. По предварителна информация романът ще бъде 336 страници.

Каква е тази книга? Инфото съвсем ме е пропуснало. Тъмната кула 4.5  Shocked newsm78 ???
Сподели повече, моля те, или пусни линк да наваксам. Благодаря ти  bouquet !
Welcome back  Simple Smile Вече съм пускал тук информация за книгата, но не помня на коя страница и дали не е било в някоя от предходните теми, затова виж тук.

Но най-голямата ми радост е, че се сдобих с роман за вампири /и то не от лигавите/ за цели 5 лева:
"Заразата" на Гийермо Дел Торо и Чък Хоган. Имам много добри отзиви за романа, но досега не бях си го купила, заради хубавата цена от 18 лева. За съжаление от щанда не можаха да ми кажат, дали ще се превежда цялата трилогия, имало някакъв спор за това кое издателство да вземе правата за следващите книги. ooooh! Видях, че 2рата част е излязла на английски, та и аз имам въпрос към нашето хорър-гуру deadface - завършена ли е вече трилогията? Не мога да открия 3-та част, може би я пишат още? И ако може личното ти мнение за книжлето, че ми е интересно. Grinning
Завършена е, третата част излиза в Щатите в края на октомври. Мнението ми за първите две книги, което, впрочем, също съм пускал тук  Wink

Btw, Джо Хил пише роман за вампири, вероятно ще излезе в края на тази или през следващата година - http://books.usatoday.com/bookbuzz/post/2011/07/joe-hills-sidewa … ire-tale/177105/1

# 279
Мерси, deadface .   bouquet Ужасно дразнещо е, когато издателство започне поредица и я остави да виси във въздуха, а това, което прочетох в резюмето ти звучи толкова интересно, че просто ще трябва да разбера как завършва историята и ще си поръчам останалите 2 книги на английски по-нататаък. Нищо против нямам четенето в оригинал, но истински се наслаждавам да чета на своя си език, когато и преводът си струва. Тия дни почвам "Заразата" и ще споделя мнение.

Новото книжле на Джо Хил звучи обещаващо. Дали ще го видим на български? newsm78
"Probably not while watching Twilight movies."  Joy

# 280
  • София
deadface, много ти благодаря   bouquet ! Направо нямам търпение вече за тази книга  smile3508 ! Това ще бъде перфектен повод за препрочитане на Кулата  Heart Eyes !
Дано бързичко да я преведат и пуснат у нас  Praynig!

# 281
Здравейтееее аз отново съм тук. Съжалявам, че не успях да пиша по-рано, но имаме малко проблеми и мнението ми се позабави. Та, в събота отидох и гледах "Супер 8". Един наистина добър филм, но все пак това е Спилбърг. Наистина си заслужава гледането, и който не го е гледал и има възможност да не чака. Даже и на мен малко ми "докарваше" на Кинг. И то може би началните сцени, в които представят живота на момчето, който е бил помрачен, (ако мога така да се изразя). Та иначе продължавам да гледам "Интернатът". Наистина добър сериал. Даже вече свърших 1 сезон и започнах 2. Действието става наистина все по-заплетено и все по-интересно. Поздравиии.

# 282
Сега се поразрових по-сериозно и открих, че всъщност 2рата част на "Заразата" е преведена и в очакване на издаване.
http://artline-comics.net/index.php/books/horror

Корицата ми допада.  Mr. Green

Аз днес отивам да изгледам последния Потър.  Laughing

# 283
  • София
Кали, сто пъти ти благодаря, че ми "навря"в очите "Замъкът на шапкаря"   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Сега я завършвам, остава ми съвсем малко и просто съм като зашеменена. Много е хубава, много, наистина!

Kingfan, мила, задължително я прочети, няма да се разочароваш. Много е тъжна, на моменти тежка, в други - радостна, има всякакви емоции.

Като я приключа ще пиша пак.

Сами, пиша ти ЛС  Hug

# 284

Kingfan, мила, задължително я прочети, няма да се разочароваш. Много е тъжна, на моменти тежка, в други - радостна, има всякакви емоции.

Сами, пиша ти ЛС  Hug

Аз съм я чела неколкократно.  Laughing Затова и толкова я хваля навсякъде, тъй като повечето хора не са чували нито за нея, нито за Кронин, а това си е голяма загуба.  Много  се радвам, че толкова
те е развълнувала.  Hug Пиши пак, като я привършиш.

Общи условия

Активация на акаунт