САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 41 838
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Oniyuri, да си ни жива и здрава, винаги така лъчезарна, весела и положително настроена!
Прекрасен празник ти желая!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Най - много ми хареса илюстрацията по Сейлъмс лот  Heart Eyes

# 451
# 452
Oniyuri, честит рожден ден! newsm67

# 453

Дам, и на мен. Ей това би било перфектната корица.

# 454

Дам, и на мен. Ей това би било перфектната корица.
Корицата и така е перфектна - показва нещо разпознаваемо, което да привлече вниманието, пък вътре, сигурен съм, ще има доста атрактивни и невиждани до момента неща, наред с класическите рисунки на Peter Stan... Според мен това ще е изключително колекционерско издание и с оглед на приближаващия Хелоуин мисля да (си) го подаря!

# 455
  • София
И аз да се похваля. Понеже скоро имам рожден ден и ме зарадваха предварително с "Талисманът" и "Черният дом". Едвам изчаках да заспи детето,  Blush Почнах втората, защото "Талисманът" скоро го препрочитах. Тъкмо си мислех, че нещо не ми върви четенето и нещата почнаха да стават зловещи. Така под напрежение и леко отвратена не съм била откакто четох "Играта на Джералд".
Понеже подозирам, че ще прочета книгите за нула време ще помоля да ми препоръчате нещо на Дийн Кунц. Бате Стиви го изчетох с изключение на две книги, но и тях ще си ги купя.

# 456
Oniyuri честит рожден ден и от мен макар и с леко закъснение  Wink искам да изям единия череп на тортата  Grinning

# 457

Dear Me: A Letter to My Sixteen-Year-Old Self
www.amazon.com

Dear Me: A letter to my sixteen-year-old-self is a collection of letters written by famous people (Stephen King, Hugh Jackman, Alan Rickman, James Woods and many more), imaginary sent to themselves when they were only sixteen.

In Dear Me, 75 celebrities, writers, musicians, athletes, and actors have written letters to their younger selves that give words of comfort, warning, humor, and advice. These letters present intimate, moving, and witty insights into some of the world’s most intriguing and admired individuals. By turns funny, surprising, raw, and uplifting, this singular collection captures the universal conditions that are youth, life, and growing up.

# 458
  • София
Dear Me: A letter to my sixteen-year-old-self

Това ще е мега-интересно  Flutter ! И не само, че Стиви също е писал. Самата идея е уникална.
Едва ли ще я преведат в България, обаче  Sad ...

# 459
И аз да се похваля. Понеже скоро имам рожден ден и ме зарадваха предварително с "Талисманът" и "Черният дом". Едвам изчаках да заспи детето,  Blush Почнах втората, защото "Талисманът" скоро го препрочитах. Тъкмо си мислех, че нещо не ми върви четенето и нещата почнаха да стават зловещи. Така под напрежение и леко отвратена не съм била откакто четох "Играта на Джералд".
Понеже подозирам, че ще прочета книгите за нула време ще помоля да ми препоръчате нещо на Дийн Кунц. Бате Стиви го изчетох с изключение на две книги, но и тях ще си ги купя.
Препоръчвам Пазители и Древният враг, а също и по-новите трилъри Ускорение,Съпругът,Добрият и Сърцето ти принадлежи на мен.

# 460
  • София
CELL, благодаря  Hug Аз по-старите съм ги чела, но с удоволствие ще прочета и нещо по-ново.
И да си кажа, че бяхте прави за "Черният дом" - никак не е тийн или приказка. Само Стивън Кинг досега ме е карал да настръхвам (в буквалния смисъл на думата) от страх.  newsm43

# 461
Днес нашият човек става на 64.  Mr. Green
Попаднах на ей това посвещение по случай рождения му ден и го публикувам, защото най-пълно отразява и моето мнение:

http://www.azcheta.com/index.php?option=com_content&view=art … ig&Itemid=108

Както е казала авторката:

"Стивън Кинг е първият писател, който ме накара да чета по цяла нощ...както и в трамвая на път за училище...както, за съжаление на учителите ми, и в училище по време на часовете. Той е първият писател, който успя да ме хване грубо за блузата и да ме вмъкне в историите си, независимо дали исках или не. Той е първият писател, който ме накара да се страхувам до параноя, да плача, когато Блейз умира и когато Джон Кофи сяда на електрическия стол. Той е първият писател, чиито книги мога да чета месеци наред без да ми омръзне стилът или историите, защото те винаги успяват да ме стреснат, изненадат и разнообразят. Той е първият писател, който ми даде съвети, в които наистина се вслушах, защото не бяха изтъркани и глупави, а наистина приложими. Затова винаги, когато някой ме попита за любим автор, без съмнение Стивън Кинг ще е сред изброените и ще заема едно от най-важните места. Честит рожден ден, мистър Кинг! Пожелавам ви още дълги години да радвате верните си почитатели и да оплитате в примамливите си истории нови и нови фенове, които никога няма да се откъснат от пристрастеността си към вашите книги...само дето още не го знаят!"

Да ни е жив и здрав и все така да ни радва и плаши!

# 462
  • София
Искам само едно да му кажа:
Да си жив и здрав Стив! Обичам те!   bouquet

Боже, защо така ми е мъчно, че този човек остарява ... Cry

# 463
  • USA, Steak State
Имам мечта от малка, да посетя градчето в Мейн, където е израстнал и да мога да го видя на живо, за да си взема автограф. От 3 години съм в Щатите, Мейн вече не е мираж и настървено следя събитията на които ще се появява за подписи.
Чета го от 10 годишна, първата книга която бях чела беше Подпалвачката.

# 464
ЧРД на Стиви! Страхотно посвещение, Kingfan!  Hug
Напълно отразява чувствата ми към неговите творби. Правя, струвам,все към него се връщам и съм 100 % щастлива и сигурна в покупката на книга, само когато е негова. Пристрастена съм.

И аз му пожелавам здраве и много нови книги, с които да ни радва.

Блек уидоу, здрасти и тук!  Hug Да не забравиш да разкажеш като отидеш в Мейн. Градчето е Бангор и май никак не е малък град, всъщност.  Peace
Аз чета Краля от 15 годишна някъде, а дебютът ми е с Мъртвата зона (не най-подходящата за 15 годишен читател). Втора ми е Кери и после вече не помня. От всичко, издадено в БГ не съм чела най-много 5 неща. Трупам и събирам книгите му, препрочитам ги и не ми омръзват.

Общи условия

Активация на акаунт