САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 41 768
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Ох, Кифличка от няколко дни не знам защо ми се е загнездило в главата как ти беше предишния ник и не мога да се сетя  Crazy
Наталия ,ама не се казвам така  Heart Eyes

Ако имаш фейсбук ми пиши на лс - линк или имейл, ако искаш да те намеря (за всички от темичката се отнася  Hug)

# 542
  • София
Кифличка, това е добра идея за фейсбук. Аз по-рядко влизам в моя, но все пак ако някой желае да ме добави, моя фейсбук профил е:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1642246229

# 543
  • София
Включвам се и аз към фейсбук-идеята.

Моят фейсбук:
http://www.facebook.com/Lightyyy

# 544
  • USA, Steak State
Аз съм почти нова тук, повечето чета отколкото пиша. Но ако конякой реши да ме добави и не се стресне от манията ми по козметични продукти.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 20:18 от TheBlackWidow

# 545
Днес смятам да започна "Гробище за домашни любимци".
Отдавна съм си я купила, но все не й идваше редът. Сега е моментът, направо ме викаше от рафта Wink

Честито за началото на "Гробището". Тук май всички сме я чели (или поне повечето), така че чакаме отзиви и докато я четеш.

# 546
Ох, Кифличка от няколко дни не знам защо ми се е загнездило в главата как ти беше предишния ник и не мога да се сетя  Crazy
Наталия ,ама не се казвам така  Heart Eyes

Ако имаш фейсбук ми пиши на лс - линк или имейл, ако искаш да те намеря (за всички от темичката се отнася  Hug)

Нат  Hug...вярноооо

Фейсбука на лични  Peace

# 547
Днес смятам да започна "Гробище за домашни любимци".
Отдавна съм си я купила, но все не й идваше редът. Сега е моментът, направо ме викаше от рафта Wink

Честито за началото на "Гробището". Тук май всички сме я чели (или поне повечето), така че чакаме отзиви и докато я четеш.

А-а-а-а, аз не съм  Naughty, но и аз съм си нова в Кинг - четенето. В момента също съм на Кинг, ама не смеех да си кажа, защото ви гледам, че тук сте много напред с  материала. След скорошното прочитане на "Дългата разходка", сега съм на "Живата факла". Това ми е трета негова книга, след като преди време прочетох и "Зеления път" повлияна от прекрасния филм.

# 548
Eeeе, колко е хубаво ,че се намерихме...така де, от години пишем тук ,поне физиономиите да си знаем  Sunglasses ( е с някой мадами се познаваме лично  Wink )
Има още да се включват!

# 549
Някой искаше отзиви за "Шепнещите" на Джон Конъли. Мисля, че е най-добрата книга в поредицата от "Черният ангел" насам. Има доста свръхестествени моменти; една древна и загадъчна кутия, която се състои от 7 поставени една в друга кутии, всяка от които с по 7 ключалки; има зли сили и нови култови персонажи като разлагащия се Ирод; има го Колекционера и Онзи, който чака зад стъклото и, разбира се, смъртоносните Ейнджъл и Луис, които помагат на Паркър да възстанови честта си, след като го поступват в началото на книгата. С други думи - има всичко, което можете да очаквате от Джон Конъли, в това число и известно количество свеж (черен) хумор.

*

Кинг няма официална страница във фейсбук, онези двете са създадени от негови фенове Wink

Малко новини:

http://www.imdb.com/title/tt1212452/
Bag of Bones (2011)

Режисьор: Mick Garris (Critters 2, Sleepwalkers, The Stand, The Shining, Quicksilver Highway, Riding the Bullet, Desperation, Masters of Horror)
Сценарист: Matt Venne (White Noise 2, Pelts (Masters of Horror), Spooked (Fear Itself))
В главните роли: Pierce Brosnan, Melissa George, Jason Priestley...

Сериалът ще бъде дълъг 4 часа и ще бъде излъчен в края на годината по A&E.

http://www.aetv.com/bag-of-bones - официален сайт
http://www.stephenking.com/promo/bag_of_bones_tv - първи кадри от сериала (изглежда много добре, btw)

Тийзър трейлър

*

"Road Rage" by Stephen King & Joe Hill

Комикс по съвместната новела на Кинг и Хил "Throttle", публикувана през 2009 в антологията "He is Legend", а след това издадена като аудиокнига под името "Road Rage". Комиксът ще излезе през 2012 и ще има 2 минипоредици от по 2 броя - ROAD RAGE: THROTTLE (февруари и март) и ROAD RAGE: DUEL (април и май).

Повече инфо тук и тук.

А това е временна татуировка - бонус към първия брой.  Simple Smile

*

"The Lost Work of Stephen King" by Stephen Spignesi
www.amazon.com

From the author of "The Complete Stephen King Encyclopedia" comes this unique guide to unpublished manuscripts, story fragments, alternate versions and oddities of the master of macabre, Stephen King.

The book provides information on over 70 pieces of King writing that have never been available to a wide audience, making it an essential purchase for any King aficionado. After a brief introduction, the book begins with a chapter on Stephen King's earliest known story (Jhonathan and the Witchs written when King was just nine-years-old). The format of the chapter is the basis for each subsequent chapter, and includes information on the story's availability, a lengthy summary and analysis of the work by Spignesi, and a listing of its publication dates. Chapter length varies depending on how much is known about the writing (some of the works listed in the book have never been made publicly available) and how important the piece is to King's development as a writer. The book proceeds in chronological order and ends with a section detailing novels and stories King has talked about writing over the years but have never surfaced.

Книгата, публикувана за пръв път през 1998, ще бъде преиздадена от "The Overlook Connection" през 2012, а заедно с нея ще излезе и продължението й - "The Lost Work of Stephen King II", - което ще включва изцяло нова информация.

# 550
Някой искаше отзиви за "Шепнещите" на Джон Конъли.

Много ти благодаря, вече напредвам, много ми харесва.

# 551

А-а-а-а, аз не съм  Naughty, но и аз съм си нова в Кинг - четенето. В момента също съм на Кинг, ама не смеех да си кажа, защото ви гледам, че тук сте много напред с  материала. След скорошното прочитане на "Дългата разходка", сега съм на "Живата факла". Това ми е трета негова книга, след като преди време прочетох и "Зеления път" повлияна от прекрасния филм.

Привет и тук.   bouquet "Живата факла" ми е една от най-любимите негови книги, редовно я препрочитам.  Mr. Green Продължавай смело напред.
Замислихте ме, че имам 2 книги на Джон Конъли и още се мотая с тях. Помня че бях започнала едната, но я прочетох до половината и после спрях. Ще си наваксам, а "Шепнещите" определено звучи интересно.
deadface, "Проходът" наистина започна пак да набира скорост. И аз с него.  Laughing Благодаря за инфото за сериала по Bag of Bones. Много искам да го гледам, дано се намери начин. Книгата ми е в топ 10 на Стиви, а тийзърът е жесток!

# 552
Благодаря за инфото за сериала по Bag of Bones. Много искам да го гледам, дано се намери начин. Книгата ми е в топ 10 на Стиви, а тийзърът е жесток!

Аз не съм я чела Embarassed Нямам я и трябва да я чета в читанката. Но щом е толкова хубава, ще гледам в най-скоро време да я започна поне...

Тийзърът е.... бррррр...     

# 553
Благодаря за инфото за сериала по Bag of Bones. Много искам да го гледам, дано се намери начин. Книгата ми е в топ 10 на Стиви, а тийзърът е жесток!

Аз не съм я чела Embarassed Нямам я и трябва да я чета в читанката. Но щом е толкова хубава, ще гледам в най-скоро време да я започна поне...

Ами аз съм срещала най-разнородни мнения за книгата, но на мен лично много ми хареса и изплаши.  Laughing От линковете публикувани от deadface изглежда, че сериалът ще се придържа към нея доста точно и това може само да радва. За съжаление това е книга, която трудно се намира и по антиквариати или пък е на интересна цена...  Mr. Green Дано от Бард се сетят да я преиздадат. А да попитам, колко хора от темата са я чели? Мнения?  Simple Smile

# 554

Тийзърът е.... бррррр...      

Погледни и линка, който deadface е дал, с кадри от занимането на сериала. Там е по-голямото брррр.  Mr. Green Започва и с най-уплашилата ме сцена в книгата.  Laughing След която, някак си исках да спя на светната лампа.

Общи условия

Активация на акаунт