САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 898
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Аз я чета в момента...моля за бял шрифт, ако ще я обсъждате, плс  Peace

Много ми е интересна...наистина трудно се намира, аз я чета благодарение на Вив  Hug

# 556
  • София
Чела съм я много отдавна, ще си я припомня с кеф докато очаквам сериала Simple Smile
Най-любимите ми книги на Кинг са тези, в които действието се развива в Дери, Мейн.
Това ми е мечта - да отида в щата Мейн, само заради романите на Кинг  Grinning

# 557
  • USA, Steak State
Срам не срам ще си призная, че не съм я чела. Сега обаче чета разкази на една друга авторка Дафне дьо Морие и след това съм си обещала да прочета за втори път след 13 години Гробище за домашни любимци. И най- вероятно след това ще дойде ред на Костите...
Бтв ако някой знае дали я има в ел. вариянт на български бих се радвала да сподели. Аз я имам на английски ако се интерисува някой.

# 558
  • София
Има я разбира се  Hug

http://chitanka.info/search?q=%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0+%D1 … D1%81%D1%82%D0%B8

Аз очаквам съвсем скоро да я преиздадат от Бард, много са продуктивни, кефят ме!

Айде няма да казвам нищо за Торба-та, само че много ми хареса. Изобщо атмосферата й е суперска, аз такива обичам  Heart Eyes

Едно НО имам, но ще го кажа като Сам я прочете.

# 559
  • USA, Steak State
Ох, Вив много благодаря!!!  Hug

# 560
И аз влизам тук сред феновете на Кинг.   bouquet

# 561
  • София
Ей че тайфица се събрахме  Party
Абе застуди ли се и всички живваме откъм Кинг  hahaha

Така ...
Аз да питам нещо.
Защо така, колкото пъти започна Живата факла, толкова пъти ми е адски скучна  Thinking Едвам я чета, не мога да мина и 100стр. Гледам, че на повечето от вас е любима. А любима ли ви е Мъртвата зона, защото на мен не  Laughing (пояснявам веднага - не е лоша, но просто не ми влиза по никакъв начин в челната десятка),та ако и Факлата е такава, значи се досещам защо не мога да продължа с четенето. С коя бихте я сравнили като атмосфера или някакво сравнение, знам ли какво ...

Оф, пак един куп глупости написах, ама нали сме си тайфа, ще ме извинявате  Mr. Green

# 562
Вив ,  "Мъртва зона " и "Живата факла" са ми сред най- интересните и любими на Кинг  Rolling Eyes

Някой беше писал по - напред  за "Романът на Лизи " - за мен не е лоша,макар че първите 100 страници ми бяха доста скучни и разтегнати ,вярно няма кой знае колко впечатляващи герои ,но няма как почитател да я пропусне. Вив ,спомням си ,че на теб ти беше сред любимите Peace

А "Сблъсък" ми е в топ 3 ,но се сещам каква мъка беше за Кали - така ,че различни хора сме ,няма как една книга да се възприеме еднакво от всички .

Най- най любими са ми "Зеленият път" и "То" ,има ли някой да не ги харесва ? Mr. Green

# 563
Ей че тайфица се събрахме  Party
Абе застуди ли се и всички живваме откъм Кинг  hahaha

То не е до студ...ами аз случайно видях, че има такава тема.  Laughing Иначе пиша в темата на Ужасите.

Най - любимите са ми Отчаяние, Бурята на Века, Кристин и Нощна смяна.  Peace

Но сега ще прочета последното което сте постнали, че ми стана интересно.  Mr. Green  bouquet

А най не мога да възприема "Подпалвачката", доста измислен ми се струва в сравнение с другите му творби.

# 564
Май на доста не им допада Подпалвачката/Живата факла - аз я харесвам, не ми е в топ 10 Simple Smile, но определено е идейна и е от "стария" Кинг, а аз обожавам всичко от него. Чела съм я 2 пъти, даже мислех наскоро да си я препрочитам Simple Smile.

Мъртвата зона ми е сред любимите, харесва ми много повече от Тъмната половина, която май е по-харесваната от двете.

А Торбата ми става все по интересна  Crazy

А срещичка? Лятото се бяхме пръснали, после ще ни стане още по-студено....та?

И добре дошли на всички нови Кинг фенове   bouquet

# 565
  • София
Sis*, коя е тази тема за Ужасите? Сигурно е за филми  Thinking затова не я знам. Нямам време за филми  Sad

Абе ясно е че трябва да я прочета таз Жива факла, ще се напъна някой ден, че е грехота. Каквато и да е, просто всеки фен трябва да я е прочел. А щом съм прочела Лизи, значи всичко мога  Joy А и Лизи даже ми хареса (естествено е на последни места) в моята си класация.

Срещичка - мислете. Аз спрямо вас ще се нагаждам.

# 566
Sis* ,добре дошла! Голям пропуск,че не си ни намерила по- рано  Heart Eyes 

Цитат
Най - любимите са ми Отчаяние, Бурята на Века, Кристин и Нощна смяна.  Peace

Коя е тази буря? Не се сещам..Останалите са ми в обратната класация - най - нехаресвани,особено Отчаянието ,едва я допрочетох ,филма го пуснах и го изгледах до средата само  Blush

# 567
И аз съм тук и ви чета.  Hug
Но не чета Кинг в момента.
Романът на Лизи на мен ми харесва. Не е стандартен, но с красива идея.
Еовин чудесно написа, че Кинг не е автор на ужасите. Просто това е набързо лепнат етикет от хора, които са чели сигурно две негови книги.

Искам и аз във фейсбук. Пуснете ме в групата Praynig. Ще си дам профила на лични на някого (Кали примерно).
Ама то няма група май? Дали да не си направим затворена....

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 11:46 от Анонимен

# 568
Аз съм на "Живата факла", но напредвам бавно, защото чета само вечер преди да заспя. Вече обаче ми е много чудно, накъде ще тръгне...

# 569
Група няма,просто така сме се сприятелили . Темата тук върви горе - долу добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт