САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 41 831
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте!Някой знае ли дали мога да си изтегля и от къде "Гробище за домашни любимци 2"  newsm78

В замунда го има, линк

# 226
Ох,пропуснах да кажа,че искам да си дръпна книгата  Embarassed

# 227
  • София
http://chitanka.info/text/8928-grobishte_za_domashni_ljubimtsi

Миска - заповядай   bouquet
Гробище за домашни любимци 2 - такова нещо няма Peace

# 228
Здравейте,

Не съм се мяркала скоро тук. В събота срещу неделя си направих маратон с 4-те части на The Stand (филма). Отдавна не се бях кефила така - биричка, мезе и Стивън Кинг, а детето го няма вкъщи.  Mr. Green

# 229
Кифличка, още дълго време няма да можеш да си събереш мислите. Аз едва сега се отърсвам от напрежението и вълнението, а го гледах още на 2. За ефектите да не говорим. Те са... неописуеми. Могат единствено да те накарат да си мислиш как е възможно да се направи това. И все пак да не намериш отговора.  Grinning И нека не забравяме, че филма е сниман с истински 3D камери и не на зелен екран, а на истинска среда. Това прави филма още по-труден за направяне и все пак резултата е ВЕЛИКОЛЕПЕН. Едва ли в близките няколко години ще има по-добър филм. За "Супер 8" и аз исках да го гледам на кино, но за съжаление свърши и не успях да го хвана, та ще чакам да го качат в замунда с хубаво качество. Иначе си купих и "Антигона". Много кратка книжка има-няма 90 страници. Но ми е адски скучна и не знам, вече колко пъти я почвам и прекъсвам.Точно затова не знам и кога ще я приключа.

Само от трейлъра можеш да настръхнеш -> http://www.vbox7.com/play:16fadcf8b9   Представете си, какво остава за филма.

# 230
Аз пък да ви препоръчам Супер 8, много ми хареса  Peace
През цялото време докато гледах си мислех, че сякаш е правен по книга на Кинг - типичния малък американски град, някакво апокалиптично събитие пречупено през очите на банда деца...
Ооо, супер, точно нещо такова ми се гледаше....благодаря Амидала   bouquet

В Замунда го няма  Tired
От къде го дръпна?

# 231
  • София
Самсара, гледах го на кино.
Фенчето, как ще е свършил, дават го във всички кина - http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=20211

# 232
Аз съм в Бургас и тук вече свърши. http://www.kino-burgas.com/schedule.html

# 233
Привет народе!
Аз съм почти изцяло на волейболна вълна и не мога да се похваля с много изчетени книги. Започнах четвъртата част на "Песен за огън и лед". Но дори покрай волейбола, пак се споменава Стиви:
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=313670
Много се изкефих, като го прочетох.  Mr. Green Mr. Green Има вкус момчето!
Oniyuri, ти май беше питала за "Маската на времето"? Ми боза.  Mr. Green Обаче имай предвид, че аз не мога да чета дори прехваления в този тип жанр Сидни Шелдън. Тръгват ми добре книгите и до 100 страници, от там нататъка и насила не мога да ги дочета. Но аз си знам, че жанрът не е за мен.  Peace Чела съм и много положителни мнения.

# 234
Записвам се, ще следя   bouquet

# 235
  • София
...
Oniyuri, ти май беше питала за "Маската на времето"? Ми боза.  Mr. Green Обаче имай предвид, че аз не мога да чета дори прехваления в този тип жанр Сидни Шелдън. Тръгват ми добре книгите и до 100 страници, от там нататъка и насила не мога да ги дочета. Но аз си знам, че жанрът не е за мен.  Peace Чела съм и много положителни мнения.
Аз бях, да.  Peace
Ох, не знам, на мен пък ми хареса изключително много и за три дни някъде я приключих, обаче пък е МНОГО възможно аз да се влияя от кака ми в това отношение, защото на нея й е харесала и оттам това надъхване и интерес...
Сега мъча една друга, пак за ВСВ " Сделката на Ринеман", та ще видим нея до къде ще я докарам. А как нямам търпение да си почна Стиви  ooooh! Ама са ми наредени други две книги (отново свързани с ВСВ, нещо ми се събуди интереса в тази посока)преди "Капан..." и упорито ще си ги изчета за няколко дни и тогава пак ще се отдам на краля.  Laughing

# 236
  • София
Аз вчера успях да изгълтам първите две новели от "Зъл мрак, ...", и двете страхотни, много ми харесаха  Crazy
Единствена забележка - на втората преводът на места не ми хареса. Има изречения, от които не можеш да разбереш за какво иде реч  Tired
Продължавам с третата  Grinning

# 237
Аз да ви се похваля най-накрая приключих с "Антигона". За мен адски тъпа книга. Жалко за добрия замисъл. Просто ми беше толкова безинтересна, че четях по има няма около 10 страници на ден. Но най-накрая я свърших и започнах да чета митовете и легендите. Много са интересни препоръчвам ги на всеки, макар че сигурно няма човек, който да не ги е чел, защото те по принцип се знаят от обща култура.

# 238
Да кажа само, че вчера започнах "Черният дом"...обаче нещо нервата ме подгони още на 20-тата страница и не знам дали ще имам силици да я дочета Sad Психиката ми явно вече не е същата като преди 20 години, когато за пръв път ми попадна Стивън...... Кажете струва ли си напъна?

# 239
Ох, не знам, на мен пък ми хареса изключително много и за три дни някъде я приключих, обаче пък е МНОГО възможно аз да се влияя от кака ми в това отношение, защото на нея й е харесала и оттам това надъхване и интерес...
Сега мъча една друга, пак за ВСВ " Сделката на Ринеман", та ще видим нея до къде ще я докарам. А как нямам търпение да си почна Стиви  ooooh! Ама са ми наредени други две книги (отново свързани с ВСВ, нещо ми се събуди интереса в тази посока)преди "Капан..." и упорито ще си ги изчета за няколко дни и тогава пак ще се отдам на краля.  Laughing

А споко бе, то аз ти казах, че причината е в мен да не ми допада.  Mr. Green
И да кажа за всички варненци - АЛЕЯ НА КНИГАТА  в Морската от 18-ти до 24-ти юли. Ихууууууууууууууу. Party Party Party
Дано Плеяда представят "Зъл мрак, угаснали звезди" с 20% отстъпка. Praynig
rali_smiles , Стиви винаги си струва напъна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт