САМО за фенове на Стивън Кинг! - 6 част

• 40 673
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
  • София
 smile3508

Ох, страхотно звучи!
Надявам се догодина да я имаме на БГ Praynig

# 661
  • Ямбол
На края на "Гробище..."-то съм и стана толкова интересна, че ме гризе любопитството да отгърна страниците напред и да видя какво ще стане, ама няма. Имам толкова много работа и толкова малко време за четене, но идват почивните дни.
А как описва човешките емоции и вътрешните преживявания ....

# 662
  • София
На края на "Гробище..."-то съм и стана толкова интересна, че ме гризе любопитството да отгърна страниците напред и да видя какво ще стане, ама няма. Имам толкова много работа и толкова малко време за четене, но идват почивните дни.
А как описва човешките емоции и вътрешните преживявания ....

Уникален е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И книгата - и тя  Heart Eyes

# 663
Гробище за домашни любимци е първата ми книга на Кинг - имах страхотно начало с книгите му, как да не се влюбиш  Heart Eyes

Вив, гледам, че се мъчиш с Мъртвите сибирски полета  Grinning - чела съм я преди около 15 години, и никакъв спомен няма за стила, спомням си обаче, че самата книга ми беше интересна...тогава обаче четях много, и всичко.
Младост, не като сега...спомням си че бях захванала Декамерон и нашите ми казаха, че съм малко малка за нея и да я прочета по към 18 -та си годишнина  hahaha

# 664
  • София
Сами, не само че се мъча, ами вече я зарязах. Колкото и да е интересна (не е нещо уникално, но не е и лоша) - стилът толкова много ме дразни, че просто не мога да го търпя. На фона на толкова много книги, които ме чакат купени и наредени вкъщи, просто повече няма да си губя времето с нея.

Мисля да започна Паула, на Исабел Алиенде.

# 665
Аз тази вечер се захващам с "Проклятието"... Да видим  Hug

# 666
  • София
Аз тази вечер се захващам с "Проклятието"... Да видим  Hug

"Проклятието" е супер. Аз я четох преди време и много ми хареса, краят е убиец и просто...  Crazy Ще чакам с нетърпение отзиви. Wink

Иначе аз вече привършвам "Игра на тронове", въпреки че почнах да я влача нещо, че не искам да ги накъсвам и искам да устискам, докато ми вземат втората, а и покрай работата нямам много време събота и неделя. Обаче наистина е невероятно, почнах и сериала и въобще ... очарована съм. Няма друга такава поредица просто... единствено избора на Еддард не ми хареса, но подозирам, че  е от мен и това, че свързвам актьора единствено с Боромир.  Hug

# 667
Аз тази вечер се захващам с "Проклятието"... Да видим  Hug
"Проклятието" е супер. Аз я четох преди време и много ми хареса, краят е убиец и просто...  Crazy Ще чакам с нетърпение отзиви. Wink
Иначе аз вече привършвам "Игра на тронове"     ......... единствено избора на Еддард не ми хареса, но подозирам, че  е от мен и това, че свързвам актьора единствено с Боромир.  Hug
Относно "Проклятието", още съм в начало и съм на вълна "По слаб"  Laughing Върви добре книгата.
Относно "Троновете" удоволствието е страхотно да си потопен в тази книга. Чакам с нетърпение и аз да направя това с четвъртата.
Относно "Боромир"Hugмного го харесвам този актьор и си беше много хубаво най-после да го видя в положителна роля, защото във всички останали, в които съм имала късмета да го гледам - все е "Лош". Искам да го харесвам, а не обратното, въпреки че щом му дават "Лошите", значи е добър  Laughing . Отнесох се като заговорих за него.  Embarassed

# 668
  • София
Подарявам/Разменям 2 книги на Стивън Кинг:
1. Колорадецът
2. Годината на върколака

Ако някой прояви интерес - да пише ЛС Simple Smile

# 669
В момента чета "Случаят Джем " На Вера Мутафчиева - историческа и трудничка  за четене бих казала( много старинни изрази , описания , препрадки) ,но аз обожавам да чета такива романи  Wink

Кинг не съм чела от....не помня Embarassed Самопорицавам се ,следващата ми започната книга трябва да е от Стиви

# 670
  • София
В момента чета "Случаят Джем " На Вера Мутафчиева

Peace Peace Peace
Мнооооого добър избор!
Вера Мутафчиева е най-любимата ми българска писателка.

# 671
В момента чета "Случаят Джем " На Вера Мутафчиева

Peace Peace Peace
Мнооооого добър избор!
Вера Мутафчиева е най-любимата ми българска писателка.

Peace Даа , също и  Фани Попова-Мутафова  Hug

# 672
Ето моя ТОП 10 Стиви Twisted Evil
- Проклятието
- Особенни сезони
- Понякога те се завръщат/Нощна смяна
- Зеленият път
- Мизъри
- ТО
- Мъртвата зона
- Зъл мрак,угаснали звезди
- Сейлъмс Лот
- Мъглата

# 673
Скивайте италианците как промотират новата книга на Кинг:

Така се прави!

# 674
Кинг оповести, че е завършил първата чернова на "Dr. Sleep"  Simple Smile

*

Римейк на "Pet Sematary" действително ще има, снимките му най-вероятно ще започнат още следващата година. Продуцент ще бъде продуцентът на "G.I. Joe: The Rise of Cobra" Lorenzo di Bonaventura, който е съпродуцент и на "Transformers: Dark of the Moon".

Сценарист на телевизионния сериал по "Under The Dome" ще бъде Brian K. Vaughan, един от сценаристите на "LOST".

Ще има филм и по "Rose Madder", снимките ще започнат след около година и половина.

*

"11/22/63" by Stephen King
www.amazon.com

In this brilliantly conceived tour de force, Stephen King—who has absorbed the social, political, and popular culture of his generation more imaginatively and thoroughly than any other writer—takes readers on an incredible journey into the past and the possibility of altering it.
It begins with Jake Epping, a thirty-five-year-old English teacher in Lisbon Falls, Maine, who makes extra money teaching GED classes. He asks his students to write about an event that changed their lives, and one essay blows him away—a gruesome, harrowing story about the night more than fifty years ago when Harry Dunning’s father came home and killed his mother, his sister, and his brother with a sledgehammer. Reading the essay is a watershed moment for Jake, his life—like Harry’s, like America’s in 1963—turning on a dime. Not much later his friend Al, who owns the local diner, divulges a secret: his storeroom is a portal to the past, a particular day in 1958. And Al enlists Jake to take over the mission that has become his obsession—to prevent the Kennedy assassination.
So begins Jake’s new life as George Amberson, in a different world of Ike and JFK and Elvis, of big American cars and sock hops and cigarette smoke everywhere. From the dank little city of Derry, Maine (where there’s Dunning business to conduct), to the warmhearted small town of Jodie, Texas, where Jake falls dangerously in love, every turn is leading eventually, of course, to a troubled loner named Lee Harvey Oswald and to Dallas, where the past becomes heart-stoppingly suspenseful, and where history might not be history anymore. Time-travel has never been so believable. Or so terrifying.

Даунлоуд

Общи условия

Активация на акаунт