Домашни любимци в градския транспорт в София?

• 25 274
  • 508
  •   2
Отговори
# 360
Тази тема успя да ме убеди единствено в това, че един прост човек е такъв, независимо дали е с куче или не и, че колкото повече опознавам хората, толкова повече харесвам животните.
И е време за ключ.

# 361
Имам куче, което определено би те изплашило и мога да ти кажа, че нагръдници и всякакви подобни правят дърпането на кучето много по-лесно. Нашийника е много по-ефикасен.
Така че...
Да, разбрах ти мисълта.

Истината е, че хората се озлобиха страшно много едни към други. С мен се заяждат изключително често само и единствено защото имам куче. Много ми е неприятно. По принцип никога не съм обичала хората. Сега, година след като си взех куче (МОЕТО куче), направо ги мразя! Макар, че кучето ми е със СТРОГ нашийник, долепено до крака ми, в компания с детето, а аз съм с торбичката в ръката, все ще се намери някой да ми скапе разходката с простоватата си, заядлива натура. Вярно, отклоних се от темата, но... много ми е неприятно.

# 362
Тази тема успя да ме убеди единствено в това, че един прост човек е такъв, независимо дали е с куче или не и, че колкото повече опознавам хората, толкова повече харесвам животните.
И е време за ключ.

Защо не се преместиш в някоя пещера в гората? Ще си сред животни, а не сред хора. И прехрана има- ябълки, орехи, разни плодове и билки. Вероятно ще ти хареса.

# 363
Със сигурност ще ми хареса. Чест и почитания за предложението ти.

# 364

Сигурна ли си, че е заради кучето? На мен ми става така и с малко по-продължително висяне по форумите. Особено в по-многолюдните често се завихрят човеконенавистни страсти. Дори и спокойните в началото на един спор към края ескалират в крайни думи и става нещо като колективна психоза.

По принцип никога не съм обичала хората. Сега, година след като си взех куче (МОЕТО куче), направо ги мразя!

# 365
И аз започнах да понамразвам хората ... заради кучетата ИМ.

# 366
На някои хора и гълъбите им пречат. Истината е, че не могат да понасят себе си.

# 367
На някои хора и гълъбите им пречат. Истината е, че не могат да понасят себе си.

Истината е,че пишеш глупости. Естествено, че ми пречат гълъбите, защото дрискат и миришат ужасно. Нищо общо няма с това дали можеш да понасяш себе си, или не. И стига вече с тези клишета. "Който не обича животните не обича и хората" "Който не обича животните не обича себе си" "Който наранява животно е готов да нарани и човек".  ooooh!
 Самите вие, кучкарки, доказвате със собствените си признания, че това са глупости. Вие обичате животните, но това не значи, че обичате хората. Мразите ги, както сами признавате. Следователно няма връзка между обичта към животните и обичта към хората.
 Ето ви едно твърдение от мен, в което има точно толкова логика, колкото във вашите често повтаряни клишета- Който не обича да яде свинско, не обича майка си  Laughing

# 368
Твоето мнение не ме интересува.

# 369
Твоето мнение не ме интересува.

Питай псето си за мнение. Няма обаче да може да ти отговори. Драма е животът на кучеактивистите. Винаги неразбрани, винаги посрещнати на нож, вечно с нарушени права  Laughing

# 370
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
@ Отилия Защо не се спреш да обиждаш хората във форума.

# 371
Колкото и да се пънеш пред мен, освен да свършиш някоя беля на стола, нищо няма да постигнеш.
Приеми, че твоята позиция, за мен, както и за други (както виждам), не значи повече от дупката в една нула.

# 372
  • на брега на морето
@ Отилия Защо не се спреш да обиждаш хората във форума.

Щото толкова й е акъла. В пещерата няма кой да я научи.

По принцип никога не съм обичала хората. Сега, година след като си взех куче (МОЕТО куче), направо ги мразя!

И аз така, Китана, но се сдържах  да го споделя на глас. Grinning А аз нямам куче.

# 373

Еее, стига сега чак така песимистично. Само заради няколко криви думи и два-три трола Simple Smile

# 374
Троловете са много. И са сред нас! newsm43

Абе, както и да е. ЛИчно аз не бих си мъчила животното в ГТ. Вярно, няма опашка, която да бъде настъпена Laughing , но всички знаем за каква гадост става въпрос. Да не говорим, че след това трябва да я къпя...

Общи условия

Активация на акаунт