Пазаруване от www.asos.com - 11

• 37 841
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Светле,за сетен път се убеждавам ,че имаш най-невороятния усет за пазар. HugПросто винаги имаш страшни попадения.
И аз пак да помоля-нека някой измери едни дънки от сайта размер 12 или 14.Останах си без дънки хора,а хич не ми се пазарува от ЛР. Praynig

# 421
Добро утро! Моля някой да ме "светне" ,на 40 европ.номерация панталон,кой размер дънки отговаря или  по-точно каква талия -waist 28,29, или 30?
Благодаря!

# 422

Пилешко, честити придобивки! Това последното направо ме извади от строя - искаааам #Crazy

# 423
  • София

Момичета, вече втори ден им се чудя на тези дънки  newsm78, ще ми станат ли няма ли да ми станат, по принцип нося 30 или 12 панталони по англ.номерация, доколкото успях да прочета назад всички модели на мис60 са уголемени, притеснява ме това че са доста ниска талия, пък ама хич не ми се занимава с връщане, та въпроса ми е ако някой ги е купувал може ли да каже дали са уголемени поне с един номер ми трябва...
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1067327

Много благодаря!  bouquet

# 424
Имам спомен, че някой взимаше от тези дънки.
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1103600
Ако може да ми кажете как вървят като номерация?

# 425
Никой ли не може да  ми отговори- на 40 европейска номерация панталони,кой рамер дънки отговаря-28,28 или 30  Rolling Eyes

# 426
Никой ли не може да  ми отговори- на 40 европейска номерация панталони,кой рамер дънки отговаря-28,28 или 30  Rolling Eyes

28 съм сигурност не е. Предполагам 30 или пък 29.  newsm78

# 427

Pure_selina, вероятно ще я получиш тези дни. Аз чаках да ми изпратят една от 17-ти, която и до ден днешен си стои order processing в акаунта ми. Дори им писах мейл миналата седмица и казаха, че са я придвижили за изпращане. Днес мислех да им пиша отново, но получих известие че имам пратка за получаване, а към момента чакам само нея (ако не съм забравила някоя друга де  Joy). Така че дано и ти получиш скоро твоята  Peace.
Вчера си взех пратката от пощата.
Поръчах я на 18-ти,тя пристигна,а в сайта още седи със статус Order Processing. Mr. Green

# 428

Pure_selina, вероятно ще я получиш тези дни. Аз чаках да ми изпратят една от 17-ти, която и до ден днешен си стои order processing в акаунта ми. Дори им писах мейл миналата седмица и казаха, че са я придвижили за изпращане. Днес мислех да им пиша отново, но получих известие че имам пратка за получаване, а към момента чакам само нея (ако не съм забравила някоя друга де  Joy). Така че дано и ти получиш скоро твоята  Peace.
Вчера си взех пратката от пощата.
Поръчах я на 18-ти,тя пристигна,а в сайта още седи със статус Order Processing. Mr. Green

Chance   bouquet

# 429
Имам спомен, че някой взимаше от тези дънки.
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1103600
Ако може да ми кажете как вървят като номерация?

И аз се интересувам от дънките. Не са ли с много висока талия?

# 430
Да, прочетох го това и може би затова сега се сетих да проверя.
Сега като съм разглеждала цените в евро и така съм ги добавила в кошницата, ще смятат по тази цена в евро, така ли?
И мен това ме интересува.

# 431
Момичета,по всяко време можете да си смените валутата (горе вдясно),дори когато сте в кошницата.

# 432
Аз нося 38 номер по европейската номерация и си купувам дънки 29 номер  Peace

# 433
reny,veselyshko,благодарности  smile3525
Ще заложа на 30  Simple Smile

# 434
Получих си първите 2 поръчки почти, дойдоха малко странно
- 1вата - в 2 отделни пакета - по 2 артикула
- 2рата - само единия артикул ...а другия го няма  newsm78
може ли някой да ми каже това обичайна практика ли е  Rolling Eyes или да пиша да ги питам, къде ми е гащеризона  Sick

Общи условия

Активация на акаунт