Препарат срещу кърлежи

• 23 978
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Това е ако имаш двор и къща.
Парка няма как да полея целия. Гората - и нея.

Joy Joy Joy   bouquet

# 16
Първа частна аптека на Червения Площад.
Винаги го имат Peace Вече е в синя опаковка и в кутийка  Simple Smile

# 17
По аптеките има гривни против насекоми,но не стават за бебета.Струват около 6-7 лева.

# 18
  • София
По аптеките има гривни против насекоми,но не стават за бебета.Струват около 6-7 лева.
А какъв ли периметър покрива, ако примерно се закачи на дръжката на количката  newsm78

# 19
Периметърът на действие е, да е до кожата.
Ако е на количката няма да стане.

# 20
Купих от ибей гривнички - 10 бр. почти 10 лв, с цитронела. Не знам дали ще предпазят от кърлежи.. иначе спрей за детето взех на Ханзапласт специален против кърлежи. Купих и кукички за вадене пак от там.

# 21
Това е ако имаш двор и къща.
Парка няма как да полея целия. Гората - и нея.

Joy Joy Joy   bouquet

Ние пък сме си поляли извън градското място на което си правим пикник-всеки път сме там.Кое му е странното?

# 22
  • София
какви са тези кукички за вадене?? Спреят на Hansaplast как се казва?

# 23
какви са тези кукички за вадене?? Спреят на Hansaplast как се казва?

http://cgi.ebay.co.uk/TICK-TWISTER-OTom-Hook-Remover-Pet-Dog-Cat … sh=item5199bd8af8 - от ebay.

http://int.hansaplast.com/products/others/insect/8534.html - от Фантастико съм го взела.

# 24
Специално за кърлежите.........те не могат да се забият когато кожата е мазна/омазнена/.
Мажа децата с висок фактор против изгаряне и когато попие ги мажа с някакво олио - бебешко.
Няма кърлежи, а и смятам, че е доста по-безвредно.
Една година и с дефламол го мазах дребното, защото олиото ми свърши.важното е да е мазно.

Пробвайте и няма да съжалявате Peace

# 25
  • София
jenny_b, мерси  Peace
кака Сиси, интересно инфо  Peace

# 26
Гривни против насекоми и кърлежи има в Кауфланд и струват около 6-7лв. Един месец годност имали. Чудя се дали ще свършат някаква работа. Децата ми ще се около месец в град близо до р.Дунав, а там е нещо кошмарно от тези насекоми.

# 27
  • София
момичета, някоя чувала ли е за лепенки за вадене на кърлежи. Една лекарка ми каза, че в големите вериги аптеки ги имало. Били намазани с някакво лек-во, лепят се в/у кърпежа и след определено време се отлепвали с кърлежа  Thinking

# 28
Гривни против насекоми и кърлежи има в Кауфланд и струват около 6-7лв. Един месец годност имали. Чудя се дали ще свършат някаква работа. Децата ми ще се около месец в град близо до р.Дунав, а там е нещо кошмарно от тези насекоми.
от опит -не, поне не върху куче което е 3 кила

# 29
момичета, някоя чувала ли е за лепенки за вадене на кърлежи. Една лекарка ми каза, че в големите вериги аптеки ги имало. Били намазани с някакво лек-во, лепят се в/у кърпежа и след определено време се отлепвали с кърлежа  Thinking

Това е абсурдно просто-да отлепиш кърлеж....тая лекарка ще да е голям специалист hahaha

Общи условия

Активация на акаунт