Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 574
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 12:18 от KraLeva66

# 168
Незнам дали ги виждате, тези..увеличените? newsm78 Накрая, трите...някой да каже, моля! bowuu

# 169
Цитат
Избраните участници, как героите се вместиха  във  вашите престави за ролите!?  
- Авторът, работи собственото си творение след края му, ако би било неуспешно, ще е много жалко! Ayça Бингьол, Еркан Petekkaya.... за мен Ayça, тя е Cemile ... но, преди това се поколебах...за Еркан! Защото, аз познавам Еркан от времето на театъра, по това време, Еркан бе ...новото поколение младежи, актьори...беше, младеж! Завинаги съм  запомнила, в ума ми беше...онзи Еркан! Но, косата му е посивяла.... на места, изглеждаше....друг, един дълбок...поглед,  Али е това ...си казах, да той е! Вижте Petekkaya също е  идеален за ролята, аз съм много доволна от кастинга....че избрахме, точно него!  

Доколкото разбирам, това го е казала режисьорката.
Много съм съгласна за погледа, Зейнеп, и за това, че е идеален за ролята..
добре си се светнала, за по-сигурно и мустак си му "пуснала" ..
но пак го обичам Зейнеп, ако ще цял отряд да избие, пак не можеш ме отказа..

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 12:31 от sani_10

# 170
Незнам дали ги виждате, тези..увеличените? newsm78 Накрая, трите...някой да каже, моля! bowuu
Аз ги виждам Кралева. newsm10

# 171

...ето ти нагледен пример, Сани!  newsm78
...как, гледа Джемиле..... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

# 172
..тенкю, значи го виждаш и онзи, с прехапаните устни..дето, се чуди...Джемиле, как да я.... сграбчи! Ама, тя йок....този орунгел, харесала......уж, толкова че и тя не знае....защо!   Joy Joy Joy Joy Joy

# 173

Никой не коментира тези кадри..
Защо според вас плачеше Али, защо и Хикмет се разплака така изведнъж..
Много плачат тези мъже бе, я виж Джемиле - желязна е!
Ама тя нали си има деца за утеха, тамън 4... както казва Кралева...
Трябва да е силна заради тях... ooooh! ooooh! ooooh!

# 174
..тенкю, значи го виждаш и онзи, с прехапаните устни..дето, се чуди...Джемиле, как да я.... сграбчи!:35: Joy Joy Joy Joy

Споко Кралева, споко,
много мина мъничко остана,... до утре вечер..

# 175
Здравейте момичета   bouquet
Сани кафето е точно по моя вкус - така го обичам, но не винаги го пия така..... ooooh!....Кралице чудесна закуска, но добре че не съм трудна, че с тези череши направо ми се взе акъла  #Crazy #Crazy
Сани разбрах, за аватарчето - сори скъпа че ти бледнее иначе е супер......
И какво сценариста си измислил тази история....ади сега няма да говоря за мозъка му, но дано да я е измислил докрай.....
Цитат
преди това се поколебах...за Еркан! Защото, аз познавам Еркан от времето на театъра, по това време, Еркан бе ...новото поколение младежи, актьори...беше, младеж! Завинаги съм  запомнила, в ума ми беше...онзи Еркан! Но, косата му е посивяла.... на места, изглеждаше....друг, един дълбок...поглед,  Али е това ...си казах, да той е! Вижте Petekkaya също е  идеален за ролята, аз съм много доволна от кастинга....че избрахме, точно него! 

Абе този сценарист в кой свят живее......Запомнил Еркан от театъра  ooooh!.....То след театъра толкова вода е изтекла......той ще ми приказва за ланския сняг.....А този сценарист има ли друг филм и как се казва, че нещо не ми изглежда много надежден, след кото говори за толкова далечни времена.....
  Naughty Ето го Гошко дето е измислил този "супер сценарий"......
Адииииииии и нещо хубаво да сложа в този пост.....нали е страстната седмица......

# 176

Колкото повече го гледам, толкова повече въпроси затормозяват черепчето ми......
Първо героите му са с бради и мустаци, защото той се харесва така и трябва да е всичко по неговия вкус, по неговото усещане как трябва да изглежда един мъж.....Само, че като гледам неговия мустак няма кой да го оформи.....Как ли си хапва супа с магданоз #Crazy #Crazy #Crazy с този мустак......
Другия въпрос който ме вълнува е, че ако е такъв какъвто изглежда на снимката - този човек не е възрастен за да е бил свидетел на случващото се през 1967 година.....Напълно измислена история е този негов сценарий......Добре, че Джемиле загуби овреме моето съжаление, че сега си мисля само за това колко нещастен е Али.....
Какво се чудите на погледите на Али....иска ви се като в другия сериал да гледа ама йок......

# 177
Цитат
Избраните участници, как героите се вместиха  във  вашите престави за ролите!?  
- Авторът, работи собственото си творение след края му, ако би било неуспешно, ще е много жалко! Ayça Бингьол, Еркан Petekkaya.... за мен Ayça, тя е Cemile ... но, преди това се поколебах...за Еркан! Защото, аз познавам Еркан от времето на театъра, по това време, Еркан бе ...новото поколение младежи, актьори...беше, младеж! Завинаги съм  запомнила, в ума ми беше...онзи Еркан! Но, косата му е посивяла.... на места, изглеждаше....друг, един дълбок...поглед,  Али е това ...си казах, да той е! Вижте Petekkaya също е  идеален за ролята, аз съм много доволна от кастинга....че избрахме, точно него!  

Доколкото разбирам, това го е казала режисьорката.
Много съм съгласна за погледа, Зейнеп, и за това, че е идеален за ролята..
добре си се светнала, за по-сигурно и мустак си му "пуснала" ..
но пак го обичам Зейнеп, ако ще цял отряд да избие, пак не можеш ме отказа..

Сани аз мисля, че сценариста говори за тези неща.......За какъв отряд говориш скъпа, та той Али не е убил все още никой.....А пък ако убие един и ще влезе в затвора - както на нас ни се иска.....Там ще получи той смирението.....Страстната седмица за него ще продължи с години......Но се съмнявам, че брадаткото ще разреши това, защото рейтинга на неговия уникален сценарии ще загуби от това, че Али няма да е в действие като в последната сцена от последния епизод......

# 178
Никой не коментира тези кадри..
Защо според вас плачеше Али, защо и Хикмет се разплака така изведнъж..
Много плачат тези мъже бе, я виж Джемиле - желязна е!
Ама тя нали си има деца за утеха, тамън 4... както казва Кралева...
Трябва да е силна заради тях... ooooh! ooooh! ooooh!
Е, как защо....не може да направи нищо, толкова се постара горкия....все, не успяваше! Такъв Марко Тотев, че нийде го няма...по нашите ширини, голям карък...горкия!
Онзи, плаче...за току-що подадената му ръка, на едно дете....неподозиращо, за предишните му прегрешения, ала заради онова което стори за майка му, за желанието му...да се оженят, за онзи негов блян....за щастливото семейство, което винаги е ..мечтал! детска мечта....а, онзи баща...когото има, когото въпреки всичко обича, ала не искат....защото прави майка му, виждаше...нещастна и ...само, крясъци и обиди! Ала ,детето не вижда, причините....довели дотук, той наблюдава майка си....ето, как поведението и настроенията, нейните....дори и те са причина и насочват, агресията на децата....към Али, защото ...нейното състояние, за тях е ....първопричината, да отричат...и не приемат, баща си! Къде са виждали, как разговаря и провокира майка им, баща им.....за да видят, отпосле онзи Али, провокираният вече....да беснее, това запомнят и....отношението им, направи от него ...онзи мъж на пътя, сисъпан, безпътен...отчаян, изгубил току-що.....онази надежда, за мира....неизвоюваният...дето, ще крещи...по-късно, подкарал бясно...лодката, към...отчаянието си, опита си да ложи край...на всичко!
Джемиле, не плаче...тук, тя е плакала преди, сега е момент ...много важен момент, да му даде...поредния урок, как няма право...повече, да се меси в живота й, живота им....сега ще поиска, старите сметки ще му напомни....за да подчертае, правото си, също като него...за нов живот, в случая....използвайки, този нещастник балъкчъ...за целите си! Е, той изигра ролята на....провокатора и защитника на Джемиле, накрая чак...пожела и нея, но лудата му жена, нещастницата ...старата му причина, да потърси...и тогава друга жена, като сега....му напомни, че има дългове...които  не могат, така лесно да се...пренебрегнат, Джемиле усети....че върху тази болка, на тази жена не може да гради...новото си начало, отказвайки се! И смисъла, къде е....разминаването, нейното така желано....освобождаване от опеката на бившия си мъж, отново няма да се получи ли? Не вярвам, той не желае такава зависимост от нея, той просто търси втори шанс, за себе си...за нея, за тях.....ала, Джемиле, вече търси в друга посока, не неговата! Та, тя дори не разбра намеренията му...не го остави, да й каже....и премълчаването на, онова предложение отхвърленото, можеше да спаси...много от случилото се, казвам го и съм убедена...че Джемиле, прекрасно знаеше това, ала не го....направи! Сега, ще е жертва, отново...на лудостите на Али, предизвиканите от нея...такива, ала кой...да прозре, истината, кой да види...същинските причини, за този...сблъсък на чувства, гняв, ревност и любов...отричане на очевадното!

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 13:03 от KraLeva66

# 179
Гошко??????
Мамче, я някое друго име "преведи" ,
сина ми се казва така, не искам да има нищо общо с този олиго..
не ми харесва, честно. Но аз мисля че не той, а тя , режисьорката е подбрала състава.
И че цитата е от нея..

Общи условия

Активация на акаунт