Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 504
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
# 391
# 392
# 393
# 394
E, момсчета, прочетох коментарите ви и макар, че се чувствам доста зле .... е, може и да се понауча да се справям със стената ....  Нямам настроение, но все пак се изкушавам да си поговоря с вас.........  Знаете ли колко серии още следват? Тези сценаристи ще скапят филма, така мисля. Жалко за перфектната игра на всички, за операторкото майсторство  и изобщо за труда на целия екип. А Еркан остава №1 ! Целия сюжет до момента е малко абсурден, ако това е по действителен случай от 60-те години, е доста зловещо и смущаващо за нравите в Съвременната ни съседка...  Нормален мозък не може да приеме това за реалност, нали?

# 395

# 396
E, момсчета, прочетох коментарите ви и макар, че се чувствам доста зле .... е, може и да се понауча да се справям със стената ....  Нямам настроение, но все пак се изкушавам да си поговоря с вас.........  Знаете ли колко серии още следват? Тези сценаристи ще скапят филма, така мисля. Жалко за перфектната игра на всички, за операторкото майсторство  и изобщо за труда на целия екип. А Еркан остава №1 ! Целия сюжет до момента е малко абсурден, ако това е по действителен случай от 60-те години, е доста зловещо и смущаващо за нравите в Съвременната ни съседка...  Нормален мозък не може да приеме това за реалност, нали?
Поздравления скъпа - справяш се чудесно. И аз мисля като теб - малко измислена ми се вижда тази история. Нямам представа колко епизода ще бъдат общо, но в началото беше писано, че ще стигнат до наши дни....Кралицата беше казала че след 31 епизод ще минат напред във времето - след няколко години....Ще гледаме пък ще видим, какви още ще ги измислят....

# 397
# 398
Погледнах в дизито....С мойте познания по турски разбрах, че там много се вълнуват и харесват тази сцена.....Виждат единствената переспектива в тази двойка, защото всичките им надежди за Айлин и Сонер сценаристите ги разбиха.....Доколкото разбрах някой от пишещите също мислят, че сценария е нагласен за голямата дата 30 април.....Изобщо не вярвам на Гошкун, че сценария е такъв какъвто е написан преди 3 години....Но няма значение аз в какво вярвам или не.....
Лека и спокойна нощ на всички  newsm46 newsm46 newsm46

# 399
Погледнах в дизито....С мойте познания по турски разбрах, че там много се вълнуват и харесват тази сцена.....Виждат единствената переспектива в тази двойка, защото всичките им надежди за Айлин и Сонер сценаристите ги разбиха.....Доколкото разбрах някой от пишещите също мислят, че сценария е нагласен за голямата дата 30 април.....Изобщо не вярвам на Гошкун, че сценария е такъв какъвто е написан преди 3 години....Но няма значение аз в какво вярвам или не.....
Те се вълнуват и харесват, тази им невъзможна любов...отново,свързана с мъка и обстоятелства...Ахмет, ще умре...каква преспектива, чакат тук! Докато при Айлин и Сонер, макар...да излежда, проблемно....ще победи, все пак..любовта, накрая....и там, някой ще умре....за да се случи това! Смъртта едните ще раздели, другите ще събере....като в живота, Мамче!
Лека, скъпа...до утре!  bouquet  bouquet  bouquet

# 400
Те се вълнуват и харесват, тази им невъзможна любов...отново,свързана с мъка и обстоятелства...Ахмет, ще умре...каква преспектива, чакат тук! Докато при Айлин и Сонер, макар...да излежда, проблемно....ще победи, все пак..любовта, накрая....и там, някой ще умре....за да се случи това! Смъртта едните ще раздели, другите ще събере....като в живота, Мамче!
Лека, скъпа...до утре!  bouquet  bouquet  bouquet

Може би имат надежда, че сценариста ще се смили над Ахмет.....Ще видим какви ще ги измислят.....Малко ми изглеждат хаотични тези тяхни измишльотини.
Лека и на теб скъпа  Hug Hug Hug Hug до утре живот и здраве  Peace

# 401
# 402

Добро утро!
Честит ви, Велики четвъртък!
Боядисвате ли?
Много хубав ден, прекрасна утрин....      

Успешен ден, настроение и усмивки....днес! smile3521 newsm10 smile3525 

# 403

Добро утро и от мен на Велики Четвъртък!

Последен работен ден, преди голямата почивка и празнуване.

Боядисвайте с фантазия, направете най-пъстрите и красиви великденски яйца!

Хубав ден!

# 404
Кралице, добро утро, много рано си станала днес...
Моя подпис е по-як от твоя  newsm53.., светна ли се?? hahaha hahaha newsm51  love001
Благодаря за предложенията!

Общи условия

Активация на акаунт