Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 505
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
# 498
Цитат
Здравей, Мамче...и как беше, агрофитнеса....отслабна ли?

Здравей скъпа  Hug Да съм отслабнала ли.....Неееееееее, това не може да ми се случи. Обаче се накефих на цветната си градинка. Съжалявам, че не живея в къща и да виждам такава красота всеки ден. Аз не харесвам синия цвят, но имам едни мускари - сини, които се съчетава чудесно с множеството жълти цветя.....Направо е приказка.....

Цитат
Преживяното, травмата нямаше да е лесно на Cemile, да го преживее....все още в шок, от случилото й се, Джемиле се затваря в себе си...и в стаята си! Берин, навръщане от университета, от училище...среща баща си, по пътя....по вида му, разбира че...нещо се е случило! Мете, тръгва по следите...на баща си, в преследване... да го догони! Али, в шок и той от себе си, от направеното....се хвърля, търси утеха.... в прегръдките на майка си! Разбрала, положението ...след случилото се, Хасефе ханъм на един дъх...пристига, при Джемиле! Притесненият Сонер, чувствайки се преследван от вината на чувствата си.....и двамата с Айлин, ще се разстроят....голямо разочарование ще преживеят, как ще го преживеят, взаимно ще се разстроят....! Месуде, предложението за брак на Сонер, веднага отива и на майка си...съобщава! Каролин, напуснала....Али, в един хотел се настанява! Инджи, след последните й изследвания, вече ...бе в болницата!
След инцидента с корабчето....и собственикът му, новият.... и полицията преследват  Капитан Али!
Кралице, не знам, но аз си мисля, че Хасефе ханъм е закъсняла за каквато и да било намеса. Тя до сега имаше хиляди възможности, но предпочиташе да мълчи, и подкрепата й за Джемиле според мен беше нездрава.....Защо казвам нездрава. Защото Джемиле виждайки, че и свекърва й се отказа от сина си, виждайки, че тя е съгласна с всичко, което Джемиле прави, - това не даде възможност на Джемиле да потърси грешки и в себе си.....От една страна характера й, от друга старана подкрепата на  Хасефе ханъм  я караха да бъде такава каквато я видяхме......И аз отново и отново упреквам Хасефе ханъм. Не зная сценариста каква роля й е отредил, но според мен това е ролята на майката - да се опита да вразуми сина си и да каже истините на снаха си.....Първото не го направи за което нямам обяснение, а за второто си мисля, че беше от чиста женска солидарност; общия им враг в лицето на Каролин; да запази връзката с внуците.....
А какво от това, че Али се разкайва за постъпката си......тя не може да бъде заличена. Както вие казвате Али сам затвори всички врати към Джемиле. И както се пееше в една песен "Надежда всяка оставете"......Дори бих се изненадала, ако настъпи някакъв обрат при Али и Джемиле....

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 22:43 от MAMA-AN

# 499
Здравей.......радвам се   bouquet, че не си заслабнала и благородно завиждам, за градината ти...все пак, отвреме навреме...ще я виждаш! bowuu bowuu bowuu
Сега за Хасефе ханъм....майка му, впредвид постъпките на сина си, искаш  да кажеш даде коз в ръцете на Джемиле да не види и своята вина! Права си, не бях се замисляла, че бабата така вреди.....всъщност на Джемиле, и оная го приема...като безрезервна подкрепа, каквато всъщност е! Но, при наличието и идването на такава като Каролин, при създалите се, подредилите се.....така от постъпката и намушкването на снаха й...синът й, аджеба друг избор...имаше ли? После, повлечена от децата, взела страна....дори, тръгна срещу него, собственият си син! Пак си права, наистина....а, тези същите деца после го обърнаха това, срещу й...кога, нямаше кой да гледа болният й син! Много признателни, няма що......тя, милата търчи с болестите си барабар.....от единия край на Станбул до другия....все да е в помощ, някаква!
Сега, биха направили ми се иска и един друг вариант, например.....тя, осъзнавайки това....щото го осъзнава, сега при заминаването на Каролин, може би...ще се погрижи за сина си! Съгласете се...тя, донякъде не общуваше с Али...заради Каролин! newsm78 newsm78 newsm78

# 500

...между тези тримата,  ще има як..сблъсък...занапред! Naughty newsm78 ooooh!

# 501
# 502
Здравей.......радвам се   bouquet, че не си заслабнала и благородно завиждам, за градината ти...все пак, отвреме навреме...ще я виждаш! bowuu bowuu bowuu
Сега за Хасефе ханъм....майка му, впредвид постъпките на сина си, искаш  да кажеш даде коз в ръцете на Джемиле да не види и своята вина! Права си, не бях се замисляла, че бабата така вреди.....всъщност на Джемиле, и оная го приема...като безрезервна подкрепа, каквато всъщност е! Но, при наличието и идването на такава като Каролин, при създалите се, подредилите се.....така от постъпката и намушкването на снаха й...синът й, аджеба друг избор...имаше ли? После, повлечена от децата, взела страна....дори, тръгна срещу него, собственият си син! Пак си права, наистина....а, тези същите деца после го обърнаха това, срещу й...кога, нямаше кой да гледа болният й син! Много признателни, няма що......тя, милата търчи с болестите си барабар.....от единия край на Станбул до другия....все да е в помощ, някаква!
Сега, биха направили ми се иска и един друг вариант, например.....тя, осъзнавайки това....щото го осъзнава, сега при заминаването на Каролин, може би...ще се погрижи за сина си! Съгласете се...тя, донякъде не общуваше с Али...заради Каролин! newsm78 newsm78 newsm78

Знаеш, че аз от много време упреквам Хасефе за поведението й. Може би аз най-много се занимавам с нейния образ, защото е по-близо до моята възраст. Ако си забелязала в дизито никой не пише за образа на Хасефе. Това ми е малко странно. Защото този образ според мен не е там да прави калабалък.....Питала съм се каква е нейната роля, защото се разминава с моите разбирания за ролята на майката на един голям син.....
Мисля, че още с пристигането на Каролин тя Хасефе обърка нещата. Нахвърли се върху сина си, а трябваше да постъпи по друг начин. Тази работа с шамари и с упреци не става. Та той не е дете да му удариш един шамар и работата е Ок.....Още преди да се беше случило каквото и да е, Хасефе имаше време да вразуми и Али и Джемиле. Не го направи и по-нататък видяхме как се развиха нещата. А защо си мисля, че Али би "чул" майка си - той има уважение към тази жена. Затова много пъти съм казвала, че той не е лош по душа.....За мен това е много показателно един мъж на 40 и кусур години да приеме смирено шамара на майка си пред всички.....дори и пред племенницата си.....
Сега сигурно ще се погрижи за сина си, но тази грижа няма да промени нищо в отношенията между него и любимата й снаха. Али затръшна и заключи вратата към Джемиле. Това което се случи и непоправимо......

# 503

ajda pekkan...надявам се всички, знаеме коя е...ТЯ!! Naughty Thinking Thinking Thinking

# 504

ajda pekkan...надявам се всички, знаеме коя е...ТЯ!! Naughty Thinking Thinking Thinking

Аз не знам.... Thinking Какво й се е случило....

# 505

Нищо, Мамче...почти ти е наборка и пее жената....нашите писни от филма! hahaha Joy Joy Joy Naughty Naughty Naughty

# 506
# 507

Нищо, Мамче...почти ти е наборка и пее жената....нашите писни от филма! hahaha Joy Joy Joy Naughty Naughty Naughty
Аха.....Добре изглежда жената за такава възраст.....Сигурно не ходи на агрофитнес, а във фитнес зала  Thinking Да е жива и здрава  Peace

# 508

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 23:44 от KraLeva66

# 509
Доколкото разбирам 23.04. е някакъв празник в Турция, в негова чест се организират..детски някакви мероприятия, дали е някакън "Ден на детето"...в темата на Еркан, поздравяват синът му Джано с...празника! Hug

Общи условия

Активация на акаунт