Имена на децата на популярни личности

• 42 254
  • 333
  •   1
Отговори
# 60
Естел, не се ядосвай.
Асен е пич.

И не, не бих кръстила вероятната си дъщеря на мен.
Честно казано никога не ми е допадало, макар че съм срещала нееднократно майка и дъщеря с едно име.

# 61
  • край морето
И аз не бих кръстила бъдещо свое отроче на себе си. Или е липса на въображение, или е прекален егоцентризъм. Вижте сега, толкова ми е готино името, че чак не мога да намеря едно, което да дам на детето. То малко като темата за кръщаването на баба и дядо - само, че може би на някой не им се чака до внуци, та бързат да си се самоуважат. Аз така го виждам. Може пък и да греша. Може таткото толкова много да обича жена си, та да й е казал - Мило, искам детето да носи твоето име, и така .... Хора разни, случки разни.....

# 62
Аз много си харесвам името и бих кръстила, ако имам примерно 4 - 5та дъщеря  newsm63 и съм изчерпила хубавите женски имена.
Но водещото е, че името е красиво, а не да е кръстено на мен.

# 63
Познавам двойка, която още в началото реши - момиче на майката, момче на бащата. Момче е бебчето.
И според мен е пълна липса на въображение или мързел, не им се занимава. За егоцентризъм при тях не, не са чак такива.
Аз, въпреки че имам толкова прекрасно име, не бих кръстила на себе си момиче. Може би момче, на дядо ми. Но преди това имам сума други имена за изчерпване, не вярвам да се стигне до тоя вариант Grinning

# 64
  • София
Аз не бих кръстила дъщеря си на себе си (не че се очаква такова щастливо събитие Crazy  Laughing) Имам спомени от една тема, в която майката беше Силвия, по настояване на бащата беше нарекла дъщеря си така и чакаха момче, което той държеше отнова да е на нея - Силвио. Но не знам после какво стана.

# 65
И аз не бих кръстила евентуална дъщеря с моето име,но не мисля,че тези които го правят е от поради липса на въображение или пък от прекален егоцентризъм...по-скоро мисля,че е поради някакви сантиментални подбуди,непонятни за мен! Laughing Познавам само една мама ,чиято щерка се води кръстена на нея - Лилия и Лия - това, доколкото си спомням беше по настояване на таткото! Wink

Аз много си харесвам името и бих кръстила, ако имам примерно 4 - 5та дъщеря  newsm63 и съм изчерпила хубавите женски имена....
Това ми напомни,че Божидара Бакалова носи името на майка си,като тя и близначката й Ивайла са последните деца в семейство с пет...та явно на финала майката наистина вече е нямала въображение!  Laughing
Друг вариант е свекървата и майката да са адашки и така и детенцето носи тяхното име! Laughing

# 66
Наши приятели решиха да кръстят момиче на бащата, а момче на майката. Първото вече се роди и е с името на баща си, планират второто, с името на майка си. Не знам защо са взели това решение, при толкова имена във вселената, да ползват своите  Thinking Майката обяви решението им (при бременността) с блеснали очи, видимо я радваше, бащата не чак толкова, но категорично одобрява! И аз не го разбирам. Не мога да усетя това, което те. Направо ми е необяснимо. Даже ми е неприятно да си представя, че имам дете, с моето име. Чак толкова не се харесвам - и визуално, и като характер, за детето си се надявам на по- добро, не да ме повтаря.

# 67
  • София
Първо по темата за това, дали бихме кръстили децата си на самите себе си.
Лично аз не бих кръстила дете на себе си - харесвам си името, но има толкова много имена.. или дори хора, на които можеш да го кръстиш. Бих се замислила само, ако таткото много държи, което едва ли би станало.
Познавам двойка, в която жената реши как да се казват двете и момичета... Първото го кръсти на себе си, но в по - модерен вариант, а второто на таткото. Според мен беше малко егоцентрично, но щом няма сърдити.. живи и здрави да са само.

По темата за имената на популярните личности, ето няколко от мен:
Силвия Кацарова - Теодора
Тони Димитрова - Магдалена
Росица Пейчева (народна певица) - Мироана
Ивана - Теодора
Есил Дюран - Харис
Константин - Марияна
Мая и Магапаса - Кристияна
Тони Стораро - Фикрет и Емил
Милко Калайджиев - близнаците Александър и Антонио, големият им брат от първия брак не знам как се казва
Ники Кънчев - Мари-София и мир на праха и Криста

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 12:57 от marykerry

# 68
Румен Луканов - Франк и Матю.
Маги Желязкова - Борислав
Жени Калканджиева - Георги

# 69
Милко Калайджиев има и голям син, ама как се казва...

# 70
  • София
Милко Калайджиев има и голям син, ама как се казва...

Да написала съм го, само знам че е адвокат, но никъде не се упоменава името му.

# 71
  • край морето
Христо Стоичков - Михаела и Христина
Стефка Костадинова - Николай
Данчо Караджов - Лора
Влади Ампов Графа - Крис
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков - Йоана
Орлин Горанов - Жаклин
Симеон Дянков - Андрей и Марко
Цветан Цветанов - Гергана, Валентина и София
Мариана Векилска - Габриела и Момчил
Богдана от БГ радио - Надежда и Андрей

# 72
На Божидара Бакалова майка и е Божидара, а баща и.....Божидар Wink
А иначе по темата
Мартин Захариев - Мартин и Филип
Тити Папазов - Александър и Димитър - Желко
Мария Гроздева - Христо, Валери и Магдалена
Лили Игнатова - Павел и Йоана

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 16:26 от 30god

# 73
На Божидара Бакалова майка и е Божидара, а баща и.....Божидар Wink
...
Стига,бе!  Joy Живеехме в един вход преди мнооого години,но баща им тогава липсваше от хоризонта,та сефте чувам,че и той е Божидар. Simple Smile

Соня Васи - Бриана
Соня Немска -Рая
Бритни Спиърс - Шон Престън и Джейдън Джеймс
Мишел Пфайфър - Клаудия Роуз (осиновена) и Джон Хенри
Надежда Захариева и Дамян Дамянов  Flowers Rose - Явор,Райна и Петър  Flowers Rose

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 18:09 от мимина

# 74
Лео на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, една от любимите ми двойки.

Общи условия

Активация на акаунт