Имена на децата на популярни личности

• 42 260
  • 333
  •   1
Отговори
# 75
И аз не бих кръстила евентуална дъщеря с моето име,но не мисля,че тези които го правят е от поради липса на въображение или пък от прекален егоцентризъм...по-скоро мисля,че е поради някакви сантиментални подбуди,непонятни за мен! Laughing Познавам само една мама ,чиято щерка се води кръстена на нея - Лилия и Лия - това, доколкото си спомням беше по настояване на таткото! Wink

Аз много си харесвам името и бих кръстила, ако имам примерно 4 - 5та дъщеря  newsm63 и съм изчерпила хубавите женски имена....
Това ми напомни,че Божидара Бакалова носи името на майка си,като тя и близначката й Ивайла са последните деца в семейство с пет...та явно на финала майката наистина вече е нямала въображение!  Laughing
Друг вариант е свекървата и майката да са адашки и така и детенцето носи тяхното име! Laughing

Що се отнася до Божидара и Ивайла, те не са носили тези имена при раждането си. Прекръстени са от баща си впоследствие, но в момента не мога да се сетя какви са рождените им имена. Ама помня, че бяха малко...хм, селски.

# 76
Божидарка и Людмилка са им били имената, прекръстени на Божидара и Ивайла - според жълтата преса. Баща им е Божидар, а майка им Божидарка.

# 77
  • Бургас
Ей,ми имали са късмет момичетата Laughing.Иначе по отношение на кръщаването на майката ,аз познавам майка и дъщеря,носещи едно и също име,1към1..За мен наистина е странно..да вземеш своята буквичка,ок,но цялото име..аз не бих могла да свикна.Иначе по темата-Кристина Агилера-Макс.

# 78
  • край морето
Виолета Сечкова - Александър
Симона Пейчева /гимнастичка/ - Алексей
певицата Белослава - Божидара
Моника Белучи и Венсан Касел - Дева и Леони
Дженифър Лопез и Марк Антъни - Макс и Еми

# 79
Малко попфолк и от мен  Wink.

Мария -  Марая
Рени - Борис и Аспарух
Нелина - Кристиян
Константин - Марияна
Валя - Мария
Емилия - Иван
Анелия - Ивон
Галена - Стефан
Лияна - Денис
Софи Маринова - Лоренцо
Цветелина - Лъчезар
Силвия - Изабел
Алисия - Валери

# 80
Малко попфолк и от мен  Wink.

Мария -  Марая
Рени - Борис и Аспарух
Нелина - Кристиян
Константин - Марияна
Валя - Мария
Емилия - Иван
Анелия - Ивон
Галена - Стефан
Лияна - Денис
Софи Маринова - Лоренцо
Цветелина - Лъчезар
Силвия - Изабел
Алисия - Валери

Хм, половината от изброените дечица са братя и сестри май, рожби на Осеменителя на фолка Joy

# 81
  • Пловдив
Арнолд Шварцнегер и Мария Шрайвър - Катерин, Кристина, Патрик и Кристофър.

# 82
Генка Шикерова - Александра (новина от вчера) Wink
Сергей Станишев - Дариа (новина от днес)(надявам се правописът да е грешка на сайта) http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3785091

# 83
Станишката явно е поръчал секциото да е на трудовият и паметен за Партията - 1-ви май Laughing.

# 84
  • Пловдив
Планирано секцио в 5,22 часа сутринта?  newsm78

# 85
Планирано секцио в 5,22 часа сутринта?  newsm78

Защо не?
Особено ако е гонен определен асцендент.

# 86
  • Пловдив
Не мисля, че екипът ще се събере в този час за секцио. Планираните са след визитациите сутрин, след 9 -10 часа.
Лично мнение.

# 87
Не мисля, че екипът ще се събере в този час за секцио. Планираните са след визитациите сутрин, след 9 -10 часа.
Лично мнение.
За теб и мен вероятно няма да се съберат, но за другарката може Wink

# 88
А кой е бащата на въпросната ДариА?

# 89
А кой е бащата на въпросната ДариА?
Еее,кой не чете внимателно клюките? Wink
Не мисля,че е секцио...в една статия прочетох ,че "сама си е избрала дата..."  Peace

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 19:07 от мимина

Общи условия

Активация на акаунт