Имена на децата на популярни личности

• 42 273
  • 333
  •   1
Отговори
# 90
Четох...но никъде не беше обяснено чудото... Wink

# 91
  • Пловдив
А кой е бащата на въпросната ДариА?

Пише го няколко поста преди твоя Simple Smile

# 92
Не се шегувайте с мен..Никъде не пише кой е направил бебето. Laughing

# 93
  • Пловдив
Таткото Simple Smile

# 94
Добре са му платили на таткото явно. Дано поне са избрали красив и нормален мъж за донор.

# 95
  • Пловдив
Айде сега, не е чак толкова трудно да се направи едно дете, всеки би могъл да се справи поне еднократно с това  Mr. Green

# 96
Не мисля, че екипът ще се събере в този час за секцио. Планираните са след визитациите сутрин, след 9 -10 часа.
Лично мнение.

За бившият премиер, който се готви да ни управлява отново - ще се съберат.

Моето планирано секцио беше в 6 сутринта Simple Smile.

Но ако майката действително е планирала датата, нищо не пречи раждането да бъде предизвикано с окситоцин и то да завърши нормално, т.е. без оперативна намеса.

# 97
  • Пловдив
В 5 сутринта ...   Thinking , но както и да е, щом казвате, може и така да е. Изказвам само мнение Simple Smile

# 98
Може след 24 часа на 30-ти срещу първи да е. И напълно възможно е след 5 часа родилни мъки, бебето да се е родило призори.
Просто хипотеза.
А истината е, че изобщо не ме интересува Сергейчо.

# 99
Ау, най-противното ми име са му лепнали на детето. С -а накрая  Crazy Една и съща класа с Версачи.

Забелязвам, че известните личности, които са ми сипматични, си кръщават децата с готини имена  Flutter И обратното важи явно.

aniese , може ин витро да е било.

# 100
Най-смешното беше, че той в триста интервюта повтори, че държи името да е кратко, класическо, да няма съкращения, и да не давало повод за неприятни асоциации на евентуалните съученици един ден. Аз ли не разбирам или Дариа, не ми изглежда нито много кратко, нито класическо, що се отнася до съкращенията, майтапчиите в нета веднага го нарекоха Даша Wink...А пък за неприятните детски асоциации, моментално  се сещам за Диария. Ама къде акъл у Станишко...

# 101
Впрочем, малката Стани-шефка се споменава повече като ДариЯ. Онова с А-то може и да е грешка. Вече толкова ни превзема тая мода, че скоро Я ще се счита за грешка...
Впрочем, малко в страни то темата, някой може ли съвсем накратко да ме светне какво се случи с Елена Йончева? Изтървала съм цялата история... не че ми е важно Simple Smile

# 102
  • София
На мен ми се повдига всеки път, когато прочета име, в което "я" - то е заменено с "а".
Казват, че това било правилно, защото на латиница името се изписва така.

# 103
На мен ми се повдига всеки път, когато прочета име, в което "я" - то е заменено с "а".
Казват, че това било правилно, защото на латиница името се изписва така.
Kaто на латиница е правилно, не означава, че е с правилен български правопис, на мен не ми се повдига чак, но ми изглежда като написано от неграмотник.
Но пък като видя някой да си напише собственото име Mariq, тогава например ми се повдига Twisted Evil

# 104
  • UK
На латиница няма буква "я", затова изписват имената с "а", произношението си е с "я", попринцип "и" омекотява "а" и звука, който се чува, е "я", просто на български имаме такава буква. За да се произнесе "Дариа" или "Викториа", буквално трябва да се спре след "и", да се направи пауза, и тогава да се произнесе "а". Плавно името си звучи като с "я" накрая, и си е пълна глупост (за мен) този начин на изписване.

Общи условия

Активация на акаунт