Отговори
# 315
Христос Воскресе!Бъдете много здрави и щастливи!
ЧРД Фентази  bouquet Hug

# 316
Христос Воскресе newsm03Честит рожден ден fentazi !!! newsm38 newsm59

# 317
Наистина Воскресе, бъдете много здрави, усмихнати и нека Господ ни дари със здрави и красиви бебета.
fentazi честит рожден ден, пожелавам много здраве и усмивки   bouquet

# 318
  • Варна
Христос Воскресе!!! Нека всички да сме здрави!!

fentazi Честит Рожден Ден!!!  bouquet

# 319
Честито Възкресение и честит рд на фентази   bouquet

Надявам се да сте си изкарали добре празниците. При мен бяха по скоро тъжни отколкото хубави, но лични проблеми. Надявам се този черен период да минава скоро.

От днес влизам в 7 месец и усещам как поне една тежест започва да олеква. Между другото вчера се разходих до този мол на цариградско специално за магазина на NEXT. Е, няма такива цени. Гледат бодита, до 3 месечна възраст. В Англия са 8 паунда, което е около 20лв - 5 броя, тук същите пет броя са 34лв. Ебати. Ама да не съм капо си взех два лигавника за новородено - така да се каже първата официална покупка за бебето. Пък другите по натам, като дойде една приятелка със списъците какво ми трябва.

Да питам - ако има сред вас жени с леко скъсена шийка - може ли да се прави секс?

# 320
Христос Воскресе
Здравейте
и аз ще раждам в Дева Мария във Ветрен. Лекар няма да си избирам ....
Вчера бях на кафе с 2 приятелки-сестир са. Едната роди наскоро нормално, а другата преди няколко години секцио. Лелеее направо ме хвърлиха в размисъл -наистина почвам адски много да се чудя как е по добре да се ражда. Тази която е раждала секцио казва-по добре секцио-то нормалното раждане не е човешко просто, другата казва по-добре нормално-аз се вазстанових за 2 седмици  Rolling Eyes ........ и естествено чух какви ли не истории по темата .... нещо ме достраша 

# 321
Най-добре е да не слушаш чужи истории, защото има големи ужасии. За момента аз не знам как ще раждам - както дойде, има толкова много време. Страх ме е и от двете, ама все от някъде трябва да излезе.

# 322
права си да ... точно така е  Naughty

# 323
silvena- мисля, че при всеки е индивидуално, затова не се шашкай.Много жени преувеличават а и ми се струват адски много 2 седмици възстановяване за нормално ражданЕ..... И аз няма май да избирам лекар. А и те на секцио май влизали по 2-3-ма. Ти при кой лекар си в Бургас ???

# 324
Честито Възкресение!   bouquet
Празниците бяха страхотни и не можах да им се наситя! Simple Smile

Силвена, според мен не ние трябва да взимаме решението секцио или нормално, а нашите лекари.  Peace

# 325
  • Пловдив
Христос Возкресе!
ЧРД на Фентъзи!   bouquet Бъди много здрава, щастлива и обичана жена и майка!

Момичета, недейте да слушате чужди истории за раждането. Всичко е до нагласа и организъм. Аз съм раждала само секцио и то по мед. показатели и не мога да се изкажа за нормалното, но си мисля, че ако всичко е наред - това е по-добрият начин (естественото раждане). За съжаление при мен пак ще е секцио, въпреки че имам желание за нормално, но док каза  Naughty. Иначе от операцията смело мога да твърдя, че на 3-тия ден бях пушка, но предварително се бях настроила, че няма да ме боли. Може би това си е оказало влияние. Важното е бебчетата да се родят живи и здрави, а не как ще се родят - мое мнение.

Хубав остатък от празничния ден!

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 19:03 от renka_83

# 326
fentasi, ЧРД и от мен!!!!

# 327
  • София
fentazi, чрд,мила. Много любов,здраве и сладко бебе на финала.  Flutter.

# 328
Христос Воскресе , прекрасни  Hug Желая ви щастие , любов и много здраве   bouquet Heart Eyes

# 329
Христос Возкресе, сладурчета! Hug
Как сте хапнахте ли яйчица? easter
Чрд на патерица на Фентази!  bouquet Много здраве, щастие и любов!
Силвена, както са ти казали и другите, не слушай кой какво ти говори, всеки организъм си е различен. Много ми е интересно, тази която е родила секцио, откъде знае какво е нормалното раждане  Thinking Някой път нямаш избор какво да е. В неделя една моя много близка роднина роди секцио, защото така се наложи, не са били хубави тоновете на бебето, иначе тя искаше да си роди нормално.
Хубава работна 4-дневна седмица newsm44

Общи условия

Активация на акаунт