Отговори
# 330
Привет, тумбачета  Hug

Как сте? Как изкарахте празниците? Аз вече нямам търпение да дойдат следващите Simple Smile

За раждането - и аз не съм мислила още, но ще говоря първо и доки.... все пак лекарите по-добре могат да преценят кои вид раждане е по-добре... А за чуждите истории, нито слушам, нито давам да ми разказват!!! Раждането си е индивидуално при всяка жена, и важното е да мислим положително, а не да се настройваме предварително!!! Всичко ще мине добре и август ще гушкаме вижи и здрави бебоци Simple Smile

Хубав първи работен ден  Hug

# 331
  • София
Привет и от мен момичета Hug.
Ей голямо ядене тия дни  Crazy. А да не говорим, че освен аз и майка ми и свеки ми дадоха яйца и сега като гледам ще трябва да караме на яйца две седмици hahaha.
Много усмивки за всички, аз ще почвам да работя  Simple Smile.

# 332
  • Бургас
Честито възкресение Христово (на патерици)  bouquet Честит да е и рождения ден на Фентази (пак на патерици)  bouquet Честит първи работен ден на празнуващите го Twisted Evil

Аз още дояждам козунаци и имаме поне за още 2 закуски Blush

За раждането... на мен по-скоро ми се иска да е секцио и то най вече заради хепатита, че така намаля опасността от заразяване на бебо при раждането. Но не всички лекари-хепатолози са съгласни с тази хипотеза и надали биха ми написали черно на бяло предписание за това. А аз определено искам да минимизирам риска и се надявам АГ ми също да реши, че това е по-подходящият вариант за мен Praynig Само ме притеснява възстановяването и кърменето при това положение, но ми е рано като че ли да се шашкам и за това отсега Rolling Eyes

# 333
Благодаря на всички за пожеланията,няма да ви изброявам,че сте много Hug.
Тези празници доста ме поумориха,незнам при вас как е но аз направо капнах Rolling Eyes,то не било лесно да се седи на маса Laughing.
Гледам за раждането си пишите,за мен е първо,но и аз мисля че е по-важно бебенцата да са добре,а как ще се родят няма значение.И аз имам една приятелка която роди секцио и казва че така е по-добре,а друга пък нормално,но и тя казва че е по-добре.Според мен ако няма медицинска причина за секцио,нормалното раждане е по-добрият избор.За сега ми е рано да мисля за такива неща.
От тази седмица започвам да стягам багажите,че неделя ни очаква местене,но лека полека искам да се подготвя,че накрая да не ми дойде в повече #Crazy.
Ами да спирам вече,че се поолях с писането май  newsm78.
На тези които работят пожелавам лека седмица,а за останалите като мен,приятна почивка Hug

# 334
  Здравейте , прекрасни ... аз да споделя за нашия преглед преди празниците . Оказа се, че ще си имаме момченце / моля да ми смените цвета на щъркелчето/ ... това го остановихме още в началото. Докторката беше изключително внимателна и обяснавяше всяко нещо подробно и задълбочено , спираше апарата на всеки орган, така че и ние да разбираме , гледа ни около 40 мин. Заслужаваше си ходенето до София , просто хората са напред със светлинни години. Таткото се изкефи , защото присъстваше и всичко виждаше на един голям телевизор , бебо даже ни се усмихна  Crazy ... вълнението ни държеше много време след това ... Доки каза , че вървим 1 седмица напред и сме цели 508гр.

Това е от нас , хубав ден на всички  Hug  bouquet

# 335
  • Варна
Здравейте мамчета Hug
Относно раждането, говорете с лекарите си и споделете всичките си страхове и притеснения. Според мен, най-добрият начин да се оттърсим от негативното е като говорим за него. Аз ще съм секцио по мед. причини, настроила съм се положително, знам, че всичко ще мине добре, както за мен, така и за бебо, ще се възстановя бързо и всичко ще е наред!!!!! Просто мислете положително!!
mmmshushy80 честит ви мъж, и добре дошла в отбора на готините свекърви Hug
Лека седмица момичета  bouquet

# 336
Здравейте
благодаря ви за мненията по въпроса с раждането, наистина има време до тогава, а и най-важното е да е живо и здраво бебчето. А и както каза майка ми все от някъде трябва да излезе Simple Smile

Аз съм при д-р Скочева в Света София Бургас. Там съм си с направление. В 9тия месец освен нейното мнение, ще поискам и мнение от още 1 лекар и тогава ще видим.

# 337
Ванче, ако ме питаш и аз смятам, че секциото е по доброто от двете. Лягаш и след 15 мин бебе. А възстановяването при всеки е различно. Някои от естественото едвам ходят, други от секцио на третия ден припкат.

# 338
И за майката, и за бебето най-вече  най-доброто е естественото раждане (държа да подчертая, че "естествено" не включва индукция, окситоцин, натискане по корема, вакуум, форцепс, епизиотомия и т.н.).

# 339
То така вече никой не ражда май.

# 340
Е, който има желание, намират се и такива лекари, но като цяло в България е трудно да се постигне, да.
Дано се променят нещата в бъдеще.

# 341
Здравейте и от мен мили момичета,

Надявам се,че сте прекарали добре празника и че сте се видели с близки и приятели.
Ние си бяхме на вилата,прекарахме добре,но честно да ви кажа малко се поизморих.

Честит рожден ден на фентъзи със закъснение. Желая ти много здраве,късмет,сила и много щастливи мигове! И умната-внимавай с това местене,почивай си повече!

Аз бях на дългоочакваният преглед преди празниците,бебо е добре,МЪЖ е, едричък бил и док. мисли,че дори към края на юли,първите дни на август ще бъде събитието,но да сме живи и здрави,то ще си покаже.
Относно раждането,аз преди 11г. родих нормално и сега  ми се иска да е така,но ....бебо се е увил много около пъпната връв и ако не се отвие от там,ще се наложи секцио,така поне ми каза докторът. Не ме притеснява това,тъй като много мои приятелки родиха с операция и общо взето бързо се възстановиха.
Желая ви хубав ден и много ви  Hug Hug Hug

# 342
Привет от мен! Hug
Признавам си, че съм по-активна във ФБ, макар и там да не влизам много често, но следя по-изкъсо нещата Blush
Честито Възкресение с малко закъснение! Нека сме живи и здрави и ние, и разрастващите ни се семейства! Praynig
Шуши, честит син щъркел! Hug
Фентъзи, ЧРД на патеричка! Всичко най-най ти желая!  bouquet
За раждането говорите. Аз бих искала естествено раждане, но не зная ще намеря ли лекар, който да ме подкрепи в това ми начинание  newsm78 А и зависи как ще се държи кръвното ми, какви ще са показателите ми и т.н. Дано всичко е наред, но и да се наложи секцио, важното е аз и бебо да сме добре! Praynig
На всички много  Hug

# 343
Имам още време до раждането, но ми се иска да е естествено, а не секцио. Още не съм го обсъждала с лекарката, но и това ще стане Simple Smile. Има ли някоя мама, която да се е насочила към конкретна болница за София, за раждането?

Да ви питам - от известно време забелязвам, че по зърната на гърдите ми се появиха нещо като бяла течност, но засъхнала (съвсем малко е) и всяка вечер е така. И дясното като че изглежда леко разранено по средата  Rolling Eyes Ще питам на следващия преглед към 10.05, но се чудя междувременно има ли нещо нередно или пък нещо, с което бих могла да се мажа?

# 344
  И аз предпочитам естественото раждане , не държа да е секцио , още не сме го коментирали с доки , но и този момент ще дойде. И нашия преглед е на 10.05.2011год. и тогава ще поговорим и за този момент.  Hug

Благодаря на всички за честитките  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт