Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 772
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Някоя да е ходила с Караджатурс до Охрид? Отзиви?

# 721
Купих си два ваучера за Триумф.
Честно, за 50лв може да си намериш само някой стар модел на тази марка.

# 722
  • София
А по колко са иначе?  Thinking

# 723
  • В полите на Витоша :)
anisunshine, джакузито е само едно, но понеже е извън спа центъра може да се ползва денонощно (през нощта е много готино Simple Smile) Заето си беше повечето време от следобедите, добре че беше точно под нашата тераса, че да го дебна Simple Smile Иначе спа центърът работи от 10:00 до 20:00, но нямат достатъчно хавлии, та се наложи да си вземем нашите от апартамента.
Закуските и вечерите са на блок маса, да. Но готвят по малко от всичко и зареждат различни неща като свърши нещо, няма през цялото време от всички неща.

П.С. Ако ходите, задължително се разходете в Пирин Голф, точно с/у Пирин Резидънс е Simple Smile

# 724
  • До хладилника, който обичам
Никой нищо не каза за хотел Трещерица, а сума ваучери има взети... взехме и ние, пък да видим.

Съфорумката Трещерица би трябвало да е поласкана  Grinning

http://bg.kolektiva.net/uikend-v-hotel-treschenk.html
Да де Mr. Green Трещеник.

# 725
  • София
Здравейте, момичета!
Разсмяхте ме с Трещерица  Laughing

Да дам един пресен минус на салон Бутик от тази оферта:
http://grabo.bg/sofia/seshoar-podhranvashta-grija-manikiur-s-opi … salon-butik-0q45u

такова отбиване на номер и плюене на ваучери не бях виждала.Ноктите ми са смехотворни, косата смачкана, а тортата и кафето го предложиха с такъв тон, че се почувствах неудобно, че са го писали  Laughing.За първи път след фризьор ходих на друг, за да ме дооправи.Иначе бяха любезни, може би наистина е нервно с наближаване края на офертата, но се чувствах ужасно и чаках да свърши по-бързо /то и бързо стана  Mr. Green/

За Вега теста в Елос -приятно и интересно преживяване, доста позволени неща имам /хайде да не дразня Таня с нейните ябълки  Wink/, дано видя и резултат и ще пиша.

Сешоар в салон Хаос-много съм доволна, направи ме перфектно и ми издържа по време на празниците, при условие, че съм къдрава и всяко влажно време ми разваля прическите.Май спирам с фризьорите и продължавам с тях  Peace

# 726
Трещеник съм си го харесала отдавна. Природата изглежда невероятна. Впрочем там е много подходящо за каране на mountain bike. Пишеше, че е любимо място за почивка на Георги Първанов. Simple Smile

# 727
  • Някъде на път....
Още един положителен глас за Трещеник!
Посещаван без ваучери - миналото лято - много добро местенце за релакс!  Peace

eva_s,  Hug

# 728
Току що се връщам от хотел Острова, от Випоферта
Много сме доволни! Чисто, уютно, персоналът е много любезен! Отидохме след Великденските празници и бяхме сиgурно не повече от 10 гости в хотела, но басейнът и помещението бяха много добре отоплени, щом с бебето стояхме над 4 часа вътре... Вечерята беше много вкусна, с бутилка винце на Бойар. Ще отидем и без ваучери!  Peace

# 729
  • София
И аз днес си взех ваучер за фото-книгата от Колектива. Eva_s мога ли да ти досаждам малко, като дойде време да ги поръчвам, че и на мен не ми е много ясно (признавам си, че не съм и чела подробно всичко), но ако имам някакви затруднения ..... ще се радвам ако ми/ни помогнеш  Blush
Четох много позитивни отзиви за тези книги - ще споделя и аз дали съм доволна  Peace

# 730
  • София
 София и не само  
Ето това е супер оферта http://www.zadrujno.bg/557/proect-proektirane-mebeli-otstapka-gr … ne-izrabotka.aspx,  а и е от  съфорумка, така че аз се възползвах  Peace

Благодаря ти, че каза, възползувах се, кажи коя е съфорумката, може и на лични  bouquet
t_ilieva Hug

И аз днес си взех ваучер за фото-книгата от Колектива. Eva_s мога ли да ти досаждам малко, като дойде време да ги поръчвам, че и на мен не ми е много ясно (признавам си, че не съм и чела подробно всичко), но ако имам някакви затруднения ..... ще се радвам ако ми/ни помогнеш  Blush
Четох много позитивни отзиви за тези книги - ще споделя и аз дали съм доволна  Peace

С удоволствие, тези дни ще седна да си припомня как ставаше, на 5 юни имаме годишнина /9 години/ и ще правя подарък на любимия, мисля да е албум със  снимки от всички години назад  Wink А предния албум беше подарък за кръстниците на малчо, много я харесаха  Peace За 25,00 лв. уникален, личен подарък  Wink

# 731
  • София
От вчера ги гледам тези фотокниги и им се чудя, но в крайна сметка взех един ваучер. Peace
Ще ви питам и аз като почна да го правя, че мен хич ме няма с такива неща.  bouquet
Аз съм от тези, които четат инструкциите едва след като ситуацията е станала критична, а не предварително  Embarassed

# 732
Има най-малко два английски сайта с фото-книги(супер качество) на стойност 5-10 лв. Единият като поръчаш ти даваше и подарък 5 паунда,но може да се разровите да видите за какво става въпрос. Много бонуси има от тези сайтове,имам над 200 лв.подаръци досега  Peace

# 733
Купих си два ваучера за Триумф.
Честно, за 50лв може да си намериш само някой стар модел на тази марка.

Пробвайте в чуждестранни сайтове,ще се изумите какво се намира за 5-10 евро  Mr. Green
 google
Спирам със спамовете!

# 734

Момичета и аз си взех фото книга, но нещо не се оправям с тази програма, с фотошопа нямам проблем, ама тук... newsm78 помагайтееееееееееее  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт