Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Относно Магнифико мисля, че апарата  им е един поне не видях да има друг - правят с него и фотоподмладяване и епилацията. Апарата е израелски, за качеството не мога да коментирам, но за дамата която работеше с него мога да коментирам. Подарих  няколко ваучера на майка ми първо ужасно трудно се записва час !!! с всички тези оферти дето са напускали, второ рецепционистката дублира чесовете !! трето въпросната дето прави процедурата се разболя и никой не я замести чакахме 1 седмица някой да се обади отново защото бяха казали, че те ще се обадят за нов час. Да ама не, звъняхме ние оказа се, че не е ясно дали дамата е била болна или не, никой не знаеше, че е била болна. И 1000 зора записах ме час за след още 2 седмици!!! Първият  път придружих майка ми и малко грубо се държах с дамата която правеше процедурата, но  тя ми говореше с такъв непоносим тон как била завършила курс с Барселона (нима!!!) колко скъпо платена била и тн hahaha hahaha hahaha питах я за апарата е не можеше да ми обясни даде ми модела и да го търся в чичо гугъл пред тях(там имат Интернет). Относно 1-вата  процедура беше се постарала, да не пропуска зони, беше сложила специално покрити на бенките и петната, но това всичко се оказа само , защото аз я бях задъвкала от вратата, че светват 2 пъти и  си готов. Така при следващите посещения няма да описвам подробно но всичко траело не повече от 10 мин и това за лице, шия и деколте!! Няма закриване на бенки, няма нищо дори я беше оставила да си чисти сама лицето пред огледалото доката тя лови мухи. При последното посещение мацката била друга и е работила перфектно- няма пропускане на местенце, всичко е било ОК. Та въпроса е кой ще те обработва и колко ще е съвестен в това което прави, а не само да си отбие номера. Аз лично повече нищо няма да купя от този салон, не може така грозно да разиграват клиентите си.

При мен беше същото с обслужването. По-доволна съм от по-младата мацка. От другата - категорично НЕ!!! А за апарата...един и същи е и не е израелски, а китайски.. Wink Ровичкала съм сума време в нета, за да установя произхода му и...не бях очарована от това, което открих..

# 706
  • София
Видяхте ли офертата на клиника Леграно-http://grabo.bg/sofia/lazerno-podmladiavane-ot-legrano-s-nad-80-namalenie-0zwzv   вече взех ваучер,но ако имате  впечатления споделете!Мисля,че това е втора тяхна оферта и сигурно някой е ползвал услугите.

И аз се интересувам от отзиви за клиниката и процедурата, ако някоя от вас е ходила... Rolling Eyes Силно ме заинтригува тази оферта!  Mr. Green Flutter

# 707
@ddicted_to_ , Raqqa благодаря   bouquet. Отказахте ме успешно  Mr. Green. Пък и Оазис пуснаха подобна оферта...
zvet81 и на теб благодаря, ще чакам повече инфо. Аз така или иначе имам час за понеделник, просто исках да знам какво да очаквам като процедура и като отношение.

# 708
нещо за хотел Селект- Велинград?
Ходила съм без ваучер. Положението беше следното:
Петък вечер, събота и неделя сутрин: водата е басейните страхотни, стаите от петък късната вечер топли, приятни, по коридорите топло, храната превъзходна, чудиш се от кое да си вземеш.
Неделя вечер и понеделник сутрин: Водата в басейните студена, особено в малкия, в големия се ядваше, според мен защото там се движи човек. Коридорите, след басейна до стаята ти падат зъбите от студ. Как бяха постигнали това проветрение не знам. Храната за неделя вечер беше като от уенически стол, взехме 3-4 неща, нищо не ставаше за ядене. Или готвача им работи само петък и събота и после е друг некадърен, или взимат както мъжа ми спомена от кетъринг. Лично аз ако не е за петък вечер и събота не бих отишла по друго време, а иначе басейните са широки и доста приятни, стига водата да е топла. Дано съм помогнала.

да, благодаря!
Отзивите в нета са повече отрицателни, май...

# 709
  София и не само 
Ето това е супер оферта http://www.zadrujno.bg/557/proect-proektirane-mebeli-otstapka-gr … ne-izrabotka.aspx,  а и е от  съфорумка, така че аз се възползвах  Peace

Благодаря ти, че каза, възползувах се, кажи коя е съфорумката, може и на лични  bouquet

# 710
  • София
@ddicted_to_ , Raqqa благодаря   bouquet. Отказахте ме успешно  Mr. Green. Пък и Оазис пуснаха подобна оферта...
zvet81 и на теб благодаря, ще чакам повече инфо. Аз така или иначе имам час за понеделник, просто исках да знам какво да очаквам като процедура и като отношение.

Държа да отбележа, че аз ходех на фотоподмладяване и може и внушение да беше, но като че ли кожата ми се чувстваше добре...Но сега, месец след последната процедура...състоянието и си е същото както винаги си е било Confused...Не че съм се  надявала на чудо де Wink Просто няма ефект никакъв, но и какво да очакваме друго от такава техника.... Simple Smile

# 711
Видях, че Белиз са пуснали пак оферта за фотоепилация. Има ли доволни? След като е под мишниците, мислите ли , че ще има проблем да се правят процедурите и през лятото? Ето офертата: http://www.lapni.bg/offer/140/ВИЕ-ПОЖЕЛАХТЕ-60-отстъпка-за-IPL-фотоепилация-на-подмишници-в-салон-за-красота-BELIZE-само-за-10лв

Аз също се чудя ще има проблем да се правят процедурите и през лятото като става въпрос за под мишници.  newsm78
Аз си купих ваучери за Белийз. Обадих се по телефона и дамата беше много любезна, така че можеш да се обадиш и да попиташ каквото те интересува  Laughing

# 712
zvet81 С нетърпение ще очаквам да споделите мнение от процедурата безиглена мезотерапия (предполагам в студио Саси на Кр. село зад пазара). Майка ми има записан час за същото там. Ваучерите и за процедурата са и подарък, но все пак да мога да я подготвя какво все пак да очаква.Тя трудно се навива да ходи на непроверени места и да не се окаже доста разочарована. Тя ще ходи за първи път там на 02.май. Благодаря предварително!   bouquet

А има ли отзиви за студио Оазис на бул. България?  Там ще съм в събота на две различни процедури и след това ще споделя непременно.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 16:44 от Mimi_1977

# 713
  • В полите на Витоша :)
Аз пък съм се нагласила за тази оферта  за хотел Пирин Резиденс Crazy

http://grupo.bg/

Видях, че е в списъка със добрите отзиви. Прочетох и един - два положителни коментара...Ще съм благодарна ако някой сподели нещо повече. Не ми харесва, че няма басейн, а само джакузи и то външно... май няма много какво да се прави там...  или? newsm78

Ние бяхме там за Великден! Като цяло сме доволни от всичко, с някои забележки: направих резервация за 4 едноспални апартамента, изрично уточних, че не искаме да се комбинираме в по-големи апартаменти, имаше семейство с бебе с нас. При пристигането ни казаха "Един едноспален и един триспален апартамент"  newsm78 Веднага казахме, че не искаме така и казаха, че ще ни разпръснат из целия хотел, няма да сме в един блок, но те били решили да ни съберат, понеже сме компания.... такива самоинициативи хич не ги обичам! Дадоха ни 3 големи апартамента и 1 едноспален, който си личеше от вратата, че не е почистен - целия ламинат беше в стъпки, по килима боклуци, 2 пръста прах на холната масичка и телевизора, нямаше и сапуни и шампоанчета (не че някой ги ползва, но все пак...). Казахме на рецепция, веднага извикаха чистачката, а ние отидохме на разходка. Връщаме се - същото положение. Тя не била видяла нещо непочистено!!! Втори път я пратиха и беше замазала само масичката, личеше си къде е минала с парцала.
А за храната - за разлика от СКО ние не видяхме агнешко на Великден, освен едни ребърца с по 5 гр. месо по тях, но и не сме търчали още в 19:20 за вечерята, която започва в 19:30, отивахме след 20ч., може и затова да не сме видяли. Закуската уж беше до 10:30, като отидохме в 10:15 нямаше абсолютно нищо! Трябваше да си изберем само едно нещо от изброените от барманката и ни изнсоха от кухнята по 1 порция. Аз пък обичам да си взема по малко от 3-4 различни неща!
Джакузито е навън, но е много готино, с топла вода.
Пак да кажа, доволни сме като цяло, пак бихме отишли.

# 714
Искам да ви попитам нещо - списъкът на първа страница е много полезен, обаче само въз основа на едно мнение ли се влиза в него? И всяко едно мнение ли има значение? Питам защото ето сега го погледнах и видях в "черния" списък процедура, от която аз пък съм много доволна - почистване в салон "Бранков" и ми е интересно аз съм единствената доволна или просто единственият писал е бил недоволен.

# 715
  • София
Това изглежда добре http://deals.promo---достатъчно заливане на теми със спам---/Колко върви един сутиен на марката? Thinking

Пфф чете линка, като спам. Сайтът е промозона.бг, а офертата е Триумф 50лв за 25лв.  Crossing Arms

# 716
  • До хладилника, който обичам
Около 40-50 си върви един Триумф на редовна цена Peace
Дали си струва, е друг въпрос - за някои модели да, но за други никак.

Никой нищо не каза за хотел Трещерица, а сума ваучери има взети... взехме и ние, пък да видим.

# 717
  • София
Около 40-50 си върви един Триумф на редовна цена Peace
Дали си струва, е друг въпрос - за някои модели да, но за други никак.

Никой нищо не каза за хотел Трещерица, а сума ваучери има взети... взехме и ние, пък да видим.
Мерси, Бу!  Hug Аз имах преди време един от там и бях много доволна. А за 25 лв си е супер направо.  Peace

# 718
  • София
Zeke  благодаря за инфото!  Hug
А иначе закуската и вечерята не са ли като шведска маса? (Ако не си закъснял). Джакузито само едно ли е? Можеш ли да се "докопаш" до него? newsm78 И каква е тази ВИП Зона, какво представлява? Благодаря.  Hug

# 719

Съфорумката Трещерица би трябвало да е поласкана  Grinning

http://bg.kolektiva.net/uikend-v-hotel-treschenk.html

Общи условия

Активация на акаунт